本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:张新峰
本课程起止时间为:2020-03-09到2020-07-12
本篇答案更新状态:已完结

第一周:你真的了解英语演讲吗?What is English Public Speaking? Quiz 1: What Is English Public Speaking?

1、 问题:Which one of the following topic is not an appropriate speech topic?
选项:
A:9 Good Habits for a Good Reader
B:Why should we care about breast cancer?
C:On History
D:When Online Shamming Goes Too Far
答案: 【On History

2、 问题:Which of the following speech is not a ceremonial speech?
选项:
A:A commencement address
B:A commemorative speech
C:A eulogy
D:An introduction
答案: 【An introduction

3、 问题: What is the proper way to clarify a subject that your audiences know little about?
选项:
A:You can use some very technical terms
B:You can use lots of gestures
C:You can use simple and clear language and some rhetorical devices
D:You can use casual and random language to clarify
答案: 【You can use simple and clear language and some rhetorical devices

4、 问题:How to adjust your speech if you receive negative audience responses?
选项:
A:Starting to raise your voice drastically
B:Adding another vivid example
C:Speaking very fast to speed up
D:Criticize the audience for not listening
答案: 【Adding another vivid example

5、 问题:Public speaking is just a monologue, a personal show of the speaker.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题: Communication is not an one-way process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Just because audience members are looking at us doesn’t mean they are paying attention. They need to be motivated to keep on listening.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:Among the basic elements in public speaking, which one is the most important one?
答案: 【listener

第二周:控制紧张,自信演讲 Controlling Nervousness and Improving Confidence Quiz 2: Controlling Nervousness and I

1、 问题:Which of the following statement about controlling nervousness is incorrect?
选项:
A:Establishing a right perception of yourself
B:Acquiring more speaking experiences
C:Making enough preparations
D:Staying up late before you give a speech
答案: 【Staying up late before you give a speech

2、 问题:What should we do when we practice our speech?
选项:
A:Recite silently
B:Simulate the real practice environment
C:Sit while rehearsing
D:Never record yourself or watch your video
答案: 【Simulate the real practice environment

3、 问题:Fear is a biological process by which animals, including humans, secure the necessary energy to do a job that really matters.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:If we get nervous when speaking, it means we are poor speakers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:It is estimated that careful preparation can reduce anxiety by as much as 75 percent.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:Recording ourselves is very important, and we should watch our videos at least 3 times.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:If you get nervous, there is no need to look at the audience.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:What causes nervousness is a chemical called ( ).
答案: 【adrenaline

第四周:设计以听众为中心的演讲 Preparing for Audience-Centered Presentation Quiz 4: Preparing for Audience-Centered

1、 问题:If a speaker says something like “leftover women” or “bald ”, you might experience a strong emotional reaction that can block out your ability to listen, what should you do?
选项:
A:Get extremely angry
B:Criticize the speaker for saying something “stupid”
C:Stay calm and remain objective
D:Shut your ears immediately
答案: 【Stay calm and remain objective

2、 问题:If you see the following negative feedbacks from audiences, like dozing, daydreaming and even strong impatience, how to “wake up your audience”?
选项:
A:Adjusting your tone
B:Showing a catchy visual
C:Telling a joke
D:Raising your voice and shouting to the audience
答案: 【Adjusting your tone;
Showing a catchy visual;
Telling a joke

3、 问题:If you want to listen well, you should listen to lots of new materials, and never stick on to one piece of material.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:Effective listeners play an active role by guiding the speaker toward common interests.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注