本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-01到2021-06-25
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit One: English Public Speaking: What? Why and How? Unit Test

1、 问题:What is the most important quality that characterizes a good speech?
选项:
A:well-polished language
B:interesting opening
C:smooth flow of information
D:valuable ideas to share with
答案: 【valuable ideas to share with

2、 问题:Which one is not one of the Cs that makes a great speaker?
选项:
A:character
B:confidence
C:content
D:charisma
答案: 【content

3、 问题:Which is NOT a tip that that you can utilize to overcome stage fright when giving a public speech?
选项:
A:choose the appropriate topic with which you are familiar
B:believe that most listeners are not fault-finding
C:recite the speech many times to make sure you can remember every word
D:prepare thoroughly and visualize your success
答案: 【recite the speech many times to make sure you can remember every word

4、 问题:Which you should try to avoid when giving a public speech?
选项:
A:You see the role of the audience as judges who are evaluating how good of a presenter you are.
B:The main focus of your performance is on expressing your ideas, presenting information, or telling your story rather than on yourself.
C:Rehearse your speech before the delivery.
D: You’d better pay more attention to your relationship with your audience than your content.
答案: 【You see the role of the audience as judges who are evaluating how good of a presenter you are.

5、 问题:Public speaking is more than delivering information.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:Stage fright actually is quite normal and often occurs to most people including experienced speakers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:The use of public speaking for conveying message and ideas is only applied by people from certain occupations.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:Sometimes, if speakers are so concentrated on delivering their presentations, they don’t need to care about the needs of their audience.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:Eye contact helps establish a personal connection, and even a quick glance can keep people engaged.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Feedback is important in public speaking because it allows you to know if you are successful in being understood.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit Two: Getting started: Choosing Your Topics Unit test

1、 问题:During the preparation of a speech, in order to place the audience in the center, a speaker should consider the issue of ______
选项:
A:to whom the speaker is speaking
B:what the speaker wants the audience to know, to believe and to do
C:how the speaker should compose and deliver the speech
D:all of the above
答案: 【all of the above

2、 问题:Which of the following is NOT one of the features of a speech that the audience usually cares about?
选项:
A:Related
B:Sophisticated
C:Useful
D: New
答案: 【Sophisticated

3、 问题:When choosing a topic, a speaker should ask him/herself the following questions EXCEPT ______
选项:
A:Do I know much about this topic?
B:Am I interested in this topic?
C: Is this topic grand enough?
D:Does my audience care about this topic?
答案: 【 Is this topic grand enough?

4、 问题:Which of the followings is NOT the general purpose of a speech?
选项:
A:To inform
B:To persuade
C:To entertain
D: To argue
答案: 【 To argue

5、 问题:For the preparatory work of a speech, analyzing the audience is not as significant as choosing a topic.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:When conducting a demographic analysis of the audience, the speaker should take into consideration the age, gender, profession, educational and cultural background of the audience.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Generally, the persuasive speech aims to change the audience’s mindset or motive them to take actions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:The central idea usually serves as a guidance for both the speaker when preparing the speech and the audience when listening to it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:When choosing a topic, you have to consider your audience’s interest without necessarily thinking about your own interest in a topic.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Your area of expertise might be a good topic to give a speech about because you already possess a familiarity with it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit Three: Organizing Your Speech-I Unit Test

1、 问题:What benefits can we get from a well organized speech?
选项:
A:It’s easier for the speaker to deliver the speech clearly.
B:It’s easier for the audience to understand the speech.
C:It can enhance the speaker’s credibility.
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

2、 问题:The best way to set out the body of your speech is ______
选项:
A:telling the audience what you think about them.
B:asking the audience what do they need
C:formulating a series of points that you would like to raise.
D:proving what you think is right.
答案: 【formulating a series of points that you would like to raise.

3、 问题:The closing of the speech is an opportunity NOT to ______
选项:
A:summarize the main points of your speech
B:provide some further food for thought for your listeners
C:leave your audience with positive memories of your speech
D:end everything.
答案: 【end everything.

4、 问题:What is the most important reason for limiting the number of main points in a speech?
选项:
A:It is hard to maintain parallel wording if there are too many main points.
B:It is hard to phrase the central idea if a speech has too many main points.
C:It is hard to organize supporting materials if there are too many main points.
D:It is hard for the audience to keep track of too many main points.
答案: 【It is hard for the audience to keep track of too many main points.

5、 问题:In the introduction part, we should__,______.
选项:
A:Introduce the topic to the audience.
B:Introduce the main points of your speech.
C:Introduce yourself.
D:Introduce the process of your writing.
答案: 【Introduce the topic to the audience.;
Introduce the main points of your speech.

6、 问题:There are 3 parts in a speech, they are __, _and __.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注