本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:史丽娜
本课程起止时间为:2020-02-27到2020-06-25
本篇答案更新状态:已完结

第一周 Introduction to Public Speaking 公共演讲入门 第一章测试

1、 问题:Which of the following is NOT one of the great English speakers in the history of the last one hundred years?
选项:
A:Winston Churchil.
B:Adam Smith.
C:Martin Luther King.
D:none of the above
答案: 【Adam Smith.

2、 问题:To draw audience’s attention, a good speaker always shows _ to/for his/her speech.
选项:
A:passion
B:indifference
C:a craze
D:none of the above
答案: 【passion

3、 问题:What channel did Winston Churchill employ when making speech during the Second World War?
选项:
A:Radio.
B:Television.
C:Internet.
D:none of the above
答案: 【Radio.

4、 问题:Without the nutritious base of_, a good speech is impossible to occur.
选项:
A:critical thinking
B:culture
C:logic
D:none of the above
答案: 【culture

5、 问题:Cicero, the greatest speech maker in ancient Rome, felt _ when making a speech.
选项:
A:easy
B:confident
C:nervous
D:none of the above
答案: 【nervous

6、 问题:According to a professional speech consultant, _ can reduce stage fright by up to 75 percent.
选项:
A:rich experience
B:preparation
C:confidence
D:none of the above
答案: 【preparation

7、 问题:Mr. Roosevelt was a very ethical speaker because_.
选项:
A:he was paralyzed
B:he gave speech
C:he managed to stand up and made a speech for his country
D:none of the above
答案: 【he managed to stand up and made a speech for his country

8、 问题:To get the attention and interest of the audience, you can take the following methods except_.
选项:
A:posing a question
B:telling a story
C:making a long statement
D:none of the above
答案: 【making a long statement

9、 问题:We can present the main points by employing the following orders except _.
选项:
A: chronological order
B:topical order
C:alphabetical order
D:none of the above
答案: 【alphabetical order

10、 问题:The right postures of making a speech include the following except_.
选项:
A:hanging your arms loosely by your side
B:planting your feet widely
C:looking over your audience and smiling
D:none of the above
答案: 【planting your feet widely

第二周 Speech Preparation: Getting Started 演讲准备:起始部分 第二章测试

1、 问题:If you have served as a volunteer teacher, probably you can talk about_.
选项:
A:your love for music
B:your experience of being a volunteer teacher
C:your findings during the travel
D:none of the above
答案: 【your experience of being a volunteer teacher

2、 问题:Which of the following is NOT one of the three general purposes of public speech?
选项:
A:To inform.
B:To persuade.
C:To criticize.
D:none of the above
答案: 【To criticize.

3、 问题:It’s important to prevent your purpose from_.
选项:
A:being general
B:being clear
C:being specific
D:none of the above
答案: 【being general

4、 问题: Many experienced speakers consider ___ “ the very life of speeches”.
选项:
A:examples
B:statistics
C:testimony
D:none of the above
答案: 【examples

5、 问题:_____ is an example that describes an imaginary or fictitious situation.
选项:
A:A hypothetical example
B:An extended example
C:A brief example
D:none of the above
答案: 【A hypothetical example

6、 问题:Lord Kelvin once said “When you can measure what you are speaking about, and express it in _, you know something about it.”
选项:
A:examples
B:numbers
C:testimony
D:none of the above
答案: 【numbers

7、 问题:Which of the following sources may not be considered reliable or trustworthy when a speaker cites statistics from them?
选项:
A:government websites
B:personal blogs
C:academic institutions
D:none of the above
答案: 【personal blogs

8、 问题: In your speech you include the statement made by a top student in your class to illustrate the importance of study habits, this kind of testimony is called _.
选项:
A:expert testimony
B:celebrity testimony
C:peer testimony
D:none of the above
答案: 【peer testimony

9、 问题:Without an eye to observe and a mind to do real thinking, you cannot find the most suitable topic. _.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:“To impose legal measures and moral criticism on domestic violence” is no more instructive than “domestic violence”. _.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第四周 Speech Preparation: Organizing and Outlining (2) 演讲准备:组织和设计(2) 第三章测试

1、 问题:A good speaker always organizes his speech in a/an _____ way so that the audience can follow his ideas from beginning to end.
选项:
A:random
B:orderly

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注