本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-01到2022-01-16
本篇答案更新状态:每周周末更新

Orientation Quiz 0

1、 问题:As explained in the syllabus, online quizzes and discussions/posting at this SPOC account for ____ of your overall performance.
选项:
A:10%
B:20%
C:30%
D:40%
答案: 【20%

2、 问题:SPOC, or 私播课 in Chinese, stands for Small Private Online Courses. It’s normally used to support face-to-face classrooms, combinging online learning with the traditional classroom on a small scale.
选项:
A:Noted~
B:/
C:/
D:/
答案: 【Noted~

3、 问题:Public Speaking and Debate seeks better training outcome via blended teaching (混合教学). For us, for now, this means teaching and learning happen on multiple fronts, including such activites as ____:
选项:
A:Classroom leturing, discussions, and practice
B:Guided learning at the public speaking SPOC
C:Autonomous learning at the assigned debate MOOC
D:After-class reading of the textbook
答案: 【Classroom leturing, discussions, and practice;
Guided learning at the public speaking SPOC ;
Autonomous learning at the assigned debate MOOC;
After-class reading of the textbook

4、 问题:We should respect each other. Though it’s hard to define respect, we all feel (by intuition and common sense) that respecct means to, among others:
选项:
A:Be punctual for assignments and classes.
B:Active contribute by paying attention in class, raising questions, extending conversations, offering peer review, sharing with the teacher your ideas about this course, etc.
C:Be observant so that you can offer valuable feedback.
D:Be generous when offering postive feedback and be considerate when offering negative feedback.
答案: 【Be punctual for assignments and classes.;
Active contribute by paying attention in class, raising questions, extending conversations, offering peer review, sharing with the teacher your ideas about this course, etc. ;
Be observant so that you can offer valuable feedback. ;
Be generous when offering postive feedback and be considerate when offering negative feedback.

5、 问题:The school world is not the business world–we don’t have to meet deadlines. So it’s fine to submit assignments or do quizzes late.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Evaluation is an important AND advanced skill. This course uses a combination of evluation methods (self-evaluation, peer-evaluation and teachers’ evaluation).
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:This course will be fun! :))
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:MOOC, or 慕课 in Chinese, stands for Massive _ Online Courses. The concept began officially in 2012 “as an opportunity for organizations to offer online courses to students around the world, in the millioins, for free” , according to www.MOOCs.org. Major players include Coursera, Udacity, edX, Futurelearn, etc. in the English world, and 中国大学慕课,学堂在线,智慧树,etc. in China.
答案: 【Open

Unit 1 Meeting Public Speaking 演讲基础知识 Quiz 1

1、 问题:This course believes public speaking is for everyone. By this we mean ____.
选项:
A:Public speaking is done for the profit of everyone.
B:Speakers must consider the needs of everyone when preparing a speech.
C:Public speaking is nature, not nurture.
D:We all engage in verbal communications that can be approached “as public speaking.”
答案: 【We all engage in verbal communications that can be approached “as public speaking.”

2、 问题:Public speaking is normally classified into 3 kinds: informative speeches (informing your audience of sth they don’t know/know well); persuasive speeches (persuading your audience into a new way of thinking or doing things); speeches for special occasions (speeches that are made at awarding ceremonies, weddings, etc.). Judging by the titles, which of the following TED talks is most likely to be persuasive?
选项:
A:“Why doesn’t the leaning tower of Pisa fall over?”
B:“The secret language of the trees”
C:“The Amazon belongs to humanity—let’s protect it together”
D:“Ten ways to have a better conversation”
答案: 【“The Amazon belongs to humanity—let’s protect it together”

3、 问题:Please take a quick look at the beginning 1 minute of a video clip featuring Chinese scientist Tu Yoyo’s Nobel lecture “Discovery of Artemisinin – A gift from traditional Chinese medicine to the world.” The male voice at the very beginning of the video clip was from Professor Jan Andersson, Adjunct Member of the Nobel Committee for Physiology or Medicine. His was a speech of _____.
选项:
A:Introduction
B:Presentation
C:Acceptance
D:Anniversary celebration
答案: 【Introduction

4、 问题:Public speaking and everyday conversation have much in common,
but they are also different in important ways. Which of the following
statements is true:
选项:
A:Everyday conversation requires no logic.
B:Nonverbals are not a concern when we participate in everyday conversations.
C:In public speeches, slang and jargon are quite acceptable.
D:Public speaking is subject to more restrictions.
答案: 【Public speaking is subject to more restrictions.

5、 问题:The seven elements of public speaking as a communication process are speaker,
message, channel, listener, ____, interference, and situation.
选项:
A:ideas
B:delivery
C:style
D:feedback
答案: 【feedback

6、 问题:Message, one of the seven elements of the public speaking process, means whatever
message you convey to your audience, verbal and nonverbal.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【详见教材P10。】

7、 问题:The optimal outcome of intercultural communicative competence is not just linguistic fluency, but cultural fluency.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【详见教材P6。】

8、 问题:Critical thinking is all about being sharp–that you can spot weaknesses in others’ arguments.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【详见教材P7。】

9、 问题:There is no inherent conflict between being a competent English public speaker and being fully Chinese.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【详见教材P6。】

10、 问题:This course will be fun!
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Haha,谢谢你对我们有信心!】

Unit 2 No Fear Public Speaking 不怕不怕:克服演讲恐惧 Quiz 2 No fear public speaking

1、 问题:The “I” in the anti-stage fright recipe stands for _____:
选项:
A:incredible
B:invisible
C:invigorating
D:innovative
答案: 【invisible

2、 问题:The 5p principle tells us to ______:
选项:
A:just relax
B:research well
C:prepare fully
D:stay hungry, stay foolish
答案: 【prepare fully

3、 问题:The ultimate cure for stage fright, according to this week’s videos, is __.
选项:
A:Experience
B:Active gestures
C:Deep breathing
D:Focusing on what you’re sharing

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注