本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:孙璇
本课程起止时间为:2020-03-05到2020-07-10
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Fiction Test for Chapter 1 Fiction

1、 问题: In a traditional structure of a plot, what occurs when events and complications begin to resolve?
选项:
A: conflict
B:rising action
C:climax
D:falling action
答案: 【falling action

2、 问题: What is the climax of the short story Charlotte Perkins “The Yellow Wallpaper”?
选项:
A:The narrator appeal to spend her time writing and socializing gets overruled by the husband
B:The narrator strips off all the wallpaper in her room.
C:The wallpaper freaks out the narrator, and she imagines a woman trapped within the paper.
D:John attempts to find out what his wife is up to.
答案: 【The narrator strips off all the wallpaper in her room.

3、 问题:What has lead to Gabriel’s final epiphany in “The Dead”?
选项:
A:Lily’s refusal of a tip: Gabriel’s failure as a gentleman
B: Miss Ivors’ use of the abusive term “West Briton”: Gabriel’s failure as a gentleman
C:Gretta’s withdrawal into the past and her revelation about her old lover
D:Gabriel’s failure at his after-dinner speech
答案: 【Gretta’s withdrawal into the past and her revelation about her old lover

4、 问题: What is theme in literature?
选项:
A:The underlying message of a work.
B:What critical belief about life is the author trying to convey in his/her work.
C:It holds belief, or idea, transcends cultural barriers and is usually universal in nature.
D:A piece of literary writing can have only one theme.
答案: 【The underlying message of a work.;
What critical belief about life is the author trying to convey in his/her work.;
It holds belief, or idea, transcends cultural barriers and is usually universal in nature.

5、 问题:Which of the following can be regarded as a theme statement?
选项:
A:The theme of “The Egg” might be “Disillusionment is necessary to the process of maturing”.
B:Disillusionment and psychological paralysis in “The Dead”.
C:Bernard Shaw might suggest in his Widowers’ Houses that “Even the most idealistic young man must compromise his principles”
D: The protagonist Gabriel suffered a psychological breakdown in the end of the story.
答案: 【The theme of “The Egg” might be “Disillusionment is necessary to the process of maturing”. ;
Bernard Shaw might suggest in his Widowers’ Houses that “Even the most idealistic young man must compromise his principles”

6、 问题: What’s true about Phoenix’s trip in “A Worn Path”?
选项:
A:It is an annual visit to Natchez, walking for half a day in December to reach the medical clinic to get soothing medicine for her grandson.
B:Despite the difficulty of her trip, she enjoys her adventure.
C:Phoenix has made the journey enough times that her path to Natchez seems a worn path.
D:When she gets to the clinic, she is offered a nickel, with which she buy medicine for her grandson.
答案: 【Despite the difficulty of her trip, she enjoys her adventure.;
Phoenix has made the journey enough times that her path to Natchez seems a worn path.

7、 问题:What are the father’s personal experiences associated with eggs in Sherwood Anderson’s “The Eggs”?
选项:
A:nurturing eggs in the farm
B:serving eggs in the restaurant
C: entertaining the guests with eggs at the restaurant
D:destroying the eggs then he failed in the Columbus trickery
答案: 【nurturing eggs in the farm ;
serving eggs in the restaurant ;
entertaining the guests with eggs at the restaurant

8、 问题:What are the general prose characteristics of Hemingway’s “In Another Country”?
选项:
A: precise and compact
B:full of verbs but short of adjectives and adverbs
C:minimal use of subordinate clauses
D: use plain and straightforward style
答案: 【 precise and compact ;
full of verbs but short of adjectives and adverbs;
minimal use of subordinate clauses;
use plain and straightforward style

9、 问题:Which of the following is true about the “External Narrator”?
选项:
A:can be a character in the story
B: a disembodied “voice” the writer creates to tell the story from outside
C:tells the story in the third person
D: characters and events is filtered through the narrator’s consciousness alone
答案: 【can be a character in the story;
a disembodied “voice” the writer creates to tell the story from outside;
tells the story in the third person

10、 问题:What are the two kinds of narrative structure in general?
选项:
A:Linear/Chronological order.
B: Non-Linear/ Achronological
C:First-Person Narrative
D: Third-Person Narrative
答案: 【Linear/Chronological order. ;
Non-Linear/ Achronological

11、 问题:Which of the following statements about characters is true?
选项:
A:A flat character is two-dimensional and incapable of surprising the reader.
B:Conventionally, characters in fiction can be classifies as major and minor.
C: major characters are often round characters
D:antagonists are minor characters, so they are often flat characters.
答案: 【A flat character is two-dimensional and incapable of surprising the reader.;
Conventionally, characters in fiction can be classifies as major and minor.;
major characters are often round characters

12、 问题:Which of the following can be regarded as “stock characters”?
选项:
A:the femme fatale
B: the mad scientist
C:geeky boy with glasses
D:an aggressive Asian
答案: 【the femme fatale ;
the mad scientist;
geeky boy with glasses

13、 问题:What are important symbolic images used by James Joyce to present the theme of the story?
选项:
A:windows
B:dusk and nighttime
C:food
D: snow
答案: 【windows ;
dusk and nighttime;
food;
snow

14、 问题:What’s true about Gabriel in “The Dead”?
选项:
A: He loves his country and is proud of its culture.
B: His character is shaped by frustration, rancor, and disappointment.
C:He finds no genuine joy or pleasure in life.
D:He is obsessed with the past
答案: 【 His character is shaped by frustration, rancor, and disappointment.;
He is obsessed with the past

15、 问题: What’s true about Estelle in Margaret Atwood’s “Rape Fantasies”?
选项:
A: she is the narrator of the story
B:she starts the discussion on “Rape Fantasie”
C:she is the only thoroughly developed character
D:Her constant observations about the other women and their conversation tells much more about herself than the other characters
答案: 【 she is the narrator of the story;
she is the only thoroughly developed character ;

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注