本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-06-20
本篇答案更新状态:已完结

EAC1 Communication Considerations Quiz 1

1、 问题:Which sentence has the most formal style?
选项:
A:Don’t send anything off until you’re told to do so.
B:Please await instructions before dispatching items.
C:Please wait for instructions before sending items off.
D:When they tell you to send them off, you can start to do it.
答案: 【Please await instructions before dispatching items.

2、 问题:Which sentence has the most formal style?
选项:
A:The Ninth Symphony is Beethoven’s crowning masterpiece.
B:The Ninth Symphony is Beethoven’s best work.
C:We all like Beethoven’s Ninth Symphony.
D:Beethoven’s Ninth Symphony is one of the favorites among many people.
答案: 【The Ninth Symphony is Beethoven’s crowning masterpiece.

3、 问题:Which sentence has the most formal style?
选项:
A:Essential measures should be undertaken at the earliest opportunity.
B:We should undertake any necessary measures at the earliest opportunity.
C:We should do our best as early as possible.
D:Let’s do whatever we have to as early as possible.
答案: 【Essential measures should be undertaken at the earliest opportunity.

4、 问题:Which sentence has the most formal style?
选项:
A:Can I ask a question?
B:Hey, I have a question.
C:I’m wondering if I can ask a question.
D:There is a question I’d like to raise.
答案: 【There is a question I’d like to raise.

5、 问题:Which sentence has the most formal style?
选项:
A:Some math problems were given to the test takers.
B:I gave the test subjects some math problems to solve.
C:Test subjects were given a piece of paper with 20 matrices on it.
D:Test subjects were given a task sheet with a series of 20 matrices.
答案: 【Test subjects were given a task sheet with a series of 20 matrices.

6、 问题:What are the typical features of a formal style?
选项:
A:Slangs.
B:Jargon.
C:Phrasal verbs.
D:Non-personal pronouns.
答案: 【Jargon.;
Non-personal pronouns.

7、 问题:What are the typical features of an informal style?
选项:
A:Short sentences.
B:“Things” as subject.
C:Passive voice.
D:Direct questions.
答案: 【Short sentences.;
Direct questions.

8、 问题:What are the typical features of a formal style?
选项:
A:Personal opinions.
B:Objective facts.
C:Specific details.
D:High information density.
答案: 【Objective facts.;
Specific details.;
High information density.

9、 问题:Which of the following usually uses a more informal style of language?
选项:
A:A chat between friends.
B:A talk show.
C:An ad for a restaurant.
D:A State of the Union address.
答案: 【A chat between friends.;
A talk show.;
An ad for a restaurant.

10、 问题:Which of the following usually shows a more formal style of language?
选项:
A:A Wechat message to a family member.
B:An email to a professor.
C:A job application letter.
D:A college course report.
答案: 【An email to a professor.;
A job application letter.;
A college course report.

EAC2 Introducing a Person Quiz 2

1、 问题:A personal bio is usually written from the ______ point of view.
选项:
A:first-person
B:second-person
C:third-person
D:any
答案: 【third-person

2、 问题:A personal bio usually starts with a ______.
选项:
A:full name
B:given name
C:middle name
D:family name
答案: 【full name

3、 问题:Which of the following is the correct spelling for the Chinese name 郑云龙, according to The Chinese Phonetic Alphabet Spelling Rules for Chinese Names?
选项:
A:Zhengyunlong
B:Zheng Yun Long
C:Zheng Yun-long
D:Zheng Yunlong
答案: 【Zheng Yunlong

4、 问题:An application letter to a professor usually takes a ______ style.
选项:
A:very informal
B:semi-informal
C:semi-formal
D:very formal
答案: 【semi-formal

5、 问题:Which of the following are usually included in a personal bio for academic purposes?
选项:
A:title
B:affiliation
C:achievements
D:current work
答案: 【title;
affiliation;
achievements;
current work

6、 问题:Which of the following are suggested by both Prof. Fessler and Prof. Evans for a good first email for application?
选项:
A:You shall relate your work to the professor’s work.
B:You shall provide a link to your website.
C:You shall contact the current students in the team.
D:You shall include a touch of flattery.
答案: 【You shall relate your work to the professor’s work.;
You shall provide a link to your website.

7、 问题:According to Prof. Evans, your email to a professor should be ______.
选项:
A:specific
B:respectful
C:relevant
D:detailed
答案: 【specific;
respectful;
relevant

8、 问题:According to Prof. Evans, you shall mention the professor’s paper with an effort to _.
选项:
A:raise an interesting question about it
B:suggest some extensions of it
C:mention some applications of it
D:relate it directly to your work
答案: 【raise an interesting question about it;
suggest some extensions of it;
mention some applications of it;
relate it directly to your work

EAC3 Giving a Definition Quiz 3

1、 问题:A bar code reader is an input ______ to read the information of bar codes.
选项:
A:device
B:term
C:simulation
D:process
答案: 【device

2、 问题:Algorithm is a set of ______s a computer follows in calculations or other problem-solving operations.
选项:
A:rule
B:simulation
C:process
D:app
答案: 【rule

3、 问题:Machine Learning is the______ of getting computers to learn and act like humans do, and improve their learning over time in autonomous fashion, by feeding them data and information in the form of observations and real-world interactions.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注