本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-10到2020-07-01
本篇答案更新状态:已完结

Module 3 Avatar Quiz 3

1、 问题:What stops Neytiri from killing Jake?
选项:
A:Jake passes out.
B:Tsu’tey stops her.
C:She is attacked by a viperwolf.
D:A seed from the sacred tree lands on her bow.
答案: 【A seed from the sacred tree lands on her bow.

2、 问题:What does Jake do to re-earn the trust of the Na’vi?
选项:
A:He sacrifices himself.
B:He saves Mo’at’s life.
C:He becomes Toruk Makto.
D:He kills a human.
答案: 【He becomes Toruk Makto.

3、 问题:Jake was called the following by other soldiers EXCEPT______.
选项:
A:hot rod
B:fresh meat
C:meals on wheels
D:special case
答案: 【fresh meat

4、 问题:Which word cannot be used to describe the Navi’s life?
选项:
A:civilized
B:humane
C:ecological
D:savage
答案: 【savage

5、 问题:Which of the following statement is NOT true?
选项:
A:The term Avatar originally means an incarnation of one of the Hindu gods taking a flesh form.
B:In the movie, Avatar means that the human technology in the future is capable of injecting a Na’vi’s intelligence into a human body. ‍
C:In Greek mythology, Pandora was the first woman on earth.
D:The Tree of Souls, besides being a connection to Eywa, also works as a way for her to directly interact with the world through the seeds of the tree.
答案: 【In the movie, Avatar means that the human technology in the future is capable of injecting a Na’vi’s intelligence into a human body. ‍

6、 问题:Which word cannot be used to describe Colonel Miles Quaritch?
选项:
A:cold-blooded
B:cruel
C:merciless
D:pious
答案: 【pious

7、 问题:Which of the following is NOT a recurring theme in Cameron’s movies?
选项:
A:the conflicts between humanity and technology
B:the dangers of the aliens
C:strong female characters
D:a strong romance subplot
答案: 【the dangers of the aliens

8、 问题:Which of the following is NOT the Na’vi’s attitude towards Nature?
选项:
A:There is a web of connection among all things.
B:Anything you get from nature will be returned.
C:Natural resources can be exploited endlessly.‍
D:They worship nature as an equal and even higher power.
答案: 【Natural resources can be exploited endlessly.‍

9、 问题:Which of the following statements is TRUE? ‍
选项:
A:Avatar is about the ascension of the soul from Earth to Heaven. ‍
B:Avatar eulogizes mankind’s civilization. ‍
C:One of the themes in Avatar is the discrepancy between human civilization in technology and barbarity in nature. ‍
D:Avatar’s main emphasis is on mankind’s scientific progress.
答案: 【One of the themes in Avatar is the discrepancy between human civilization in technology and barbarity in nature. ‍

10、 问题:What is Colonel Miles Quaritch’s destiny?‍
选项:
A:He commits suicide.
B:Neytiri shoots him with two poisonous arrows.
C:Jake exposes him to a gas.
D:He survives eventually.
答案: 【Neytiri shoots him with two poisonous arrows.

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 问题:Which is NOT true about Betty Warren?
选项:
A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
C:She is critical of Miss Watson on several occasions.
D:Her self-awareness is gradually awakened.
答案: 【Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.

2、 问题:What is Miss Watson’s aim in choosing a painting outside the syllabus?
选项:
A:To invite comments from textbooks.
B:To accept critics’ ideas.
C:To encourage independent thinking.
D:To show the grotesqueness of the painting.
答案: 【To encourage independent thinking.

3、 问题:Miss Watson did’t come to Wellesley to fit in. She came to ______.
选项:
A:flex her muscles
B:show off
C:make a fortune
D:make a difference
答案: 【make a difference

4、 问题:What is the cultural background of women schooling in the 1950s in the US? All are true except _____.
选项:
A:To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.
B:American society in the 1950s was geared toward the family. Marriage and children were part of the national agenda.
C:The dominant ideologies of the middle class for women are to become good wives and mothers.
D:The related curriculum is to make them more attractive in the marriage market.
答案: 【To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

5、 问题:Which of the following is NOT true about Miss Watson?
选项:
A:She is an unorthodox and foward thinker.
B:She has liberal views and feminist values.
C:She is an extraordinary and aggresive woman.
D:She has obtained her PhD in UCLA.
答案: 【She has obtained her PhD in UCLA.

6、 问题:According to Whitehead, what are the functions of a university?
选项:
A:Preserving the connection between knowledge and the zest of life.
B:Welding together imagination and experience.
C:Imparting information.
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

7、 问题:Which statement about Joan Brandwyn is true?
选项:
A:She gives up going to Yale Law because Yale did not accept female students.
B:She gives up going to Yale Law because her boyfriend objects.
C:She gives up going to Yale Law out of her free will.
D:She gives up going to Yale Law after discussions with her parents.
答案: 【She gives up going to Yale Law out of her free will.

8、 问题:What does Miss Watson want to tell her students in the lecture on Van Gogh?
选项:
A:To paint like impressionists.
B:To paint whatever they see and feel.
C:To conform to the tradition.
D:To be their true selves.
答案: 【To be their true selves.

9、 问题:Why is Miss Watson emotionally overwhelmed when she sees her students’ versions of Sunflowers?
选项:
A:Her unique way of teaching bears fruit.
B:Their versions of Sunflowers are vivid and lifelike.
C:Their versions of Sunflowers are beautifully painted.
D:She does not want to leave Wellesley.‍
答案: 【Her unique way of teaching bears fruit.

10、 问题:From the movie and the teaching videos, we may learn that the value of higher education lies in _.1) pursuing knowledge and truth 2) broadening vision 3) developing critical thinking4) awakening spirits and self-consciousness 5) personal fulfillment
选项:
A:1) 2) 3) 4)
B:1) 2) 3) 5)
C:1) 3) 4) 5)
D:1) 2) 3) 4) 5)
答案: 【1) 2) 3) 4) 5)

Module 2 The Devil Wears Prada Quiz 2

1、 问题:Which statement about fashion is NOT true?
选项:
A:Fashion is a way of showing one’s personality and individuality.
B:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
C:Fashion is defined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: 【Fashion is defined by fashion designers.

2、 问题:Why does Miranda look hard at Andrea’s shoes?
选项:
A:Because the shoes come from a top fashion brand.
B:Because it’s a pair of shoes Nigel offers Andrea.
C:Because Andrea wears a pair of unconventional high heels.
D:Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.
答案: 【Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.

3、 问题:Why does Andrea choose to leave Runway?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注