本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-04到2021-02-04
本篇答案更新状态:已完结

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 问题:Which is NOT true about Betty Warren?
选项:
A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
C:She is critical of Miss Watson on several occasions.
D:Her self-awareness is gradually awakened.
答案: 【Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.

2、 问题:What is Miss Watson’s aim in choosing a painting outside the syllabus?
选项:
A:To invite comments from textbooks.
B:To accept critics’ ideas.
C:To encourage independent thinking.
D:To show the grotesqueness of the painting.
答案: 【To encourage independent thinking.

3、 问题:Miss Watson did’t come to Wellesley to fit in. She came to ______.
选项:
A:flex her muscles
B:show off
C:make a fortune
D:make a difference
答案: 【make a difference

4、 问题:What is the cultural background of women schooling in the 1950s in the US? All are true except _____.
选项:
A:To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.
B:American society in the 1950s was geared toward the family. Marriage and children were part of the national agenda.
C:The dominant ideologies of the middle class for women are to become good wives and mothers.
D:The related curriculum is to make them more attractive in the marriage market.
答案: 【To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

5、 问题:Which of the following is NOT true about Miss Watson?
选项:
A:She is an unorthodox and foward thinker.
B:She has liberal views and feminist values.
C:She is an extraordinary and aggresive woman.
D:She has obtained her PhD in UCLA.
答案: 【She has obtained her PhD in UCLA.

6、 问题:According to Whitehead, what are the functions of a university?
选项:
A:Preserving the connection between knowledge and the zest of life.
B:Welding together imagination and experience.
C:Imparting information.
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

7、 问题:Which statement about Joan Brandwyn is true?
选项:
A:She gives up going to Yale Law because Yale did not accept female students.
B:She gives up going to Yale Law because her boyfriend objects.
C:She gives up going to Yale Law out of her free will.
D:She gives up going to Yale Law after discussions with her parents.
答案: 【She gives up going to Yale Law out of her free will.

8、 问题:What does Miss Watson want to tell her students in the lecture on Van Gogh?
选项:
A:To paint like impressionists.
B:To paint whatever they see and feel.
C:To conform to the tradition.
D:To be their true selves.
答案: 【To be their true selves.

9、 问题:Why is Miss Watson emotionally overwhelmed when she sees her students’ versions of Sunflowers?
选项:
A:Her unique way of teaching bears fruit.
B:Their versions of Sunflowers are vivid and lifelike.
C:Their versions of Sunflowers are beautifully painted.
D:She does not want to leave Wellesley.‍
答案: 【Her unique way of teaching bears fruit.

10、 问题:From the movie and the teaching videos, we may learn that the value of higher education lies in _.1) pursuing knowledge and truth 2) broadening vision 3) developing critical thinking4) awakening spirits and self-consciousness 5) personal fulfillment
选项:
A:1) 2) 3) 4)
B:1) 2) 3) 5)
C:1) 3) 4) 5)
D:1) 2) 3) 4) 5)
答案: 【1) 2) 3) 4) 5)

Module 2 The Devil Wears Prada Quiz 2

1、 问题:Which statement about fashion is NOT true?
选项:
A:Fashion is a way of showing one’s personality and individuality.
B:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
C:Fashion is defined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: 【Fashion is defined by fashion designers.

2、 问题:Why does Miranda look hard at Andrea’s shoes?
选项:
A:Because the shoes come from a top fashion brand.
B:Because it’s a pair of shoes Nigel offers Andrea.
C:Because Andrea wears a pair of unconventional high heels.
D:Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.
答案: 【Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.

3、 问题:Why does Andrea choose to leave Runway?
选项:
A:Andrea chooses to leave Runway because there is a better offer.
B:Andrea chooses to leave Runway because she decides to listen to her inner voice.
C:Andrea chooses to leave Runway because she has had enough of Miranda.
D:Andrea chooses to leave Runway because she wants to win her boyfriend back.
答案: 【Andrea chooses to leave Runway because she decides to listen to her inner voice.

4、 问题:Which statement is the most appropriate?
选项:
A:Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she quit her job.
B:Andrea goes to Nigel to quit her job.
C:Andrea goes to Nigel to slander Miranda.
D:Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.
答案: 【Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.

5、 问题:Which statement is TRUE?
选项:
A:Anne Hathaway is lauded as the “best actress of her generation”.
B:A trident is a spear for hunting and also a military weapon.
C:Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.
D:When analyzing a film character, detailed information can be ignored.
答案: 【Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.

6、 问题:Having no interest in the fashion industry, why does Andrea still want to work for Miranda?
选项:
A:Because it’s a job millions of girls kill for.
B:Because she wants to become a dragon lady like Miranda.
C:Because she needs money for rent.
D:Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.
答案: 【Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.

7、 问题:Which is NOT one of Andrea’s sacrifices for working at Runway?
选项:
A:Friendship
B:Love
C:Money
D:The time devoted to more meaningful things.
答案: 【Money

8、 问题:Whom is Miranda Priestley said to be based on in reality?
选项:
A:Melinda Gates
B:Vera Wang
C:Oprah Winfrey
D:Anna Wintour
答案: 【Anna Wintour

9、 问题:Which statement is NOT true?
选项:
A:The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.‍
B:Andrea believes that the fashion industry is a waste of time, money and energy.
C:Andrea’s job is the one that millions of girls kill for.
D:The word lapis is originated from French.
答案: 【The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.‍

10、 问题:Which phrase can best describe Miranda?
选项:
A:Vicious tongue
B:Vicious witch
C:Dragon Lady
D:Snow Queen
答案: 【Dragon Lady

Module 3 Avatar Quiz 3

1、 问题:What stops Neytiri from killing Jake?
选项:
A:Jake passes out.
B:Tsu’tey stops her.
C:She is attacked by a viperwolf.
D:A seed from the sacred tree lands on her bow.
答案: 【A seed from the sacred tree lands on her bow.

2、 问题:What does Jake do to re-earn the trust of the Na’vi?
选项:
A:He sacrifices himself.
B:He saves Mo’at’s life.
C:He becomes Toruk Makto.
D:He kills a human.
答案: 【He becomes Toruk Makto.

3、 问题:Jake was called the following by other soldiers EXCEPT______.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注