本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2019-03-14到2019-06-27
本篇答案更新状态:已完结

Chapter One English Words

1、 问题:Which of the following is NOT a way of finding the meaning of words?
选项:
A:Guessing from the context.
B:Consulting a dictionary.
C:Analyzing the word-formation.
D:Ignoring it.
答案: 【Ignoring it.

2、 问题:Which of the following is a bound morpheme?
选项:
A:study
B:un-
C:pattern
D:change
答案: 【un-

3、 问题:Which of the following is an example of blending?
选项:
A:empty
B:lab
C:brunch
D:songwriter
答案: 【brunch

4、 问题:Metaphor means
选项:
A:The new meaning of a word is derived from putting a new thing into the same category.
B:The new meaning of a word is derived from a word having many meanings.
C:The new meaning of a word is derived from having the opposite meaning.
D:The new meaning of a word is derived from comparing one thing to another for some features.
答案: 【The new meaning of a word is derived from comparing one thing to another for some features.

5、 问题:Which of the following is the general term?
选项:
A:lion
B:cub
C:cat
D:animal
答案: 【animal

6、 问题:Which of the following are free morphemes?
选项:
A:dog
B:-ing
C:-tion
D:house
答案: 【dog;
house

7、 问题:Which of the following are compound words?
选项:
A:the United States of America
B: information technology
C:translation
D:throughout
答案: 【the United States of America;
information technology;
throughout

8、 问题:Which of the following pairs of words are synonyms?
选项:
A:car : automobile
B:couch : sofa
C:hot : cold
D:almost : nearly
答案: 【car : automobile;
couch : sofa;
almost : nearly

9、 问题:Passive vocabulary means the words one can use.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:The morpheme is the smallest meaningful form, used for discussing word-formation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Chapter Two English Grammar

1、 问题:Which of the following does NOT contain a non-finite clause?
选项:
A:He stopped to look at the poster.
B:My brother lived in Kent for twenty-three years.
C:I’m looking forward to going to London.
D:The sandstorm having stopped, we all went out to get some sunshine.
答案: 【My brother lived in Kent for twenty-three years.

2、 问题:Which of the following are NPs?
选项:
A: a marvellous film
B:sound patterns of English
C:laughed loudly
D:in the classroom
答案: 【 a marvellous film;
sound patterns of English

3、 问题:Which of the following sentences involve passive voice?
选项:
A:Many novels were written by Charles Dickens.
B:I’ll help you with your homework.
C:The tennis tournament was rained off.
D:Shall I open the door for you?
答案: 【Many novels were written by Charles Dickens.;
The tennis tournament was rained off.

4、 问题:Which of the following involve direct reporting of speech?
选项:
A:She said, ‘I have done my share, but you –’
B:‘I’m not yet ready,’ he replied, and put down the telephone.
C:‘Jane! –Jane,’ was all he said.
D:She said that she lived alone.
答案: 【She said, ‘I have done my share, but you –’;
‘I’m not yet ready,’ he replied, and put down the telephone.;
‘Jane! –Jane,’ was all he said.

5、 问题:Which of the following involve indirect reporting of speech?
选项:
A:‘Hurry up!’, she said.
B:She told us to hurry up.
C:She said we were to hurry up.
D:She begged the child to hurry up.
答案: 【She told us to hurry up.;
She said we were to hurry up.;
She begged the child to hurry up.

6、 问题:Which of the following pairs of sentences have the same basic meaning?
选项:
A:1) John didn’t do his homework. 2) John’s homework was not finished.
B:1) Dan Brown wrote a novel. 2) A novel was written by Dan Brown.
C:1) The dog bit the boy. 2) The boy bit the dog.
D:1) The Normans conquered England in 1066. 2) It was in 1066 that the Normans conquered England.
答案: 【1) John didn’t do his homework. 2) John’s homework was not finished.;
1) Dan Brown wrote a novel. 2) A novel was written by Dan Brown.;
1) The Normans conquered England in 1066. 2) It was in 1066 that the Normans conquered England.

7、 问题:Which of the following sentences are ambiguous?
选项:
A: It was the book that he gave us.
B:Flying airplanes can be dangerous.
C:The chicken is too hot to eat.
D:He went to the bank to transfer some money.
答案: 【 It was the book that he gave us.;
Flying airplanes can be dangerous.;
The chicken is too hot to eat.

8、 问题:Which of the following may be possible interpretations for the sentence ‘It’s cold in this room’?
选项:
A: I’ll take off my coat.
B:Open the door.
C:Let’s go somewhere else.
D:Turn on the air-conditioner.
答案: 【Let’s go somewhere else.;
Turn on the air-conditioner.

9、 问题:Words are divided into two broad categories: content words and lexical words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chapter Three English Pronunciation Chapter Three English Pronunciation

1、 问题:Phonetic transcription is necessary for English because of
选项:
A:historical reasons.
B:the irregularity between symbol and sound.
C:the International Phonetic Alphabet.
D:the International Phonetic Association.
答案: 【the irregularity between symbol and sound.

2、 问题:To make speech sounds in English, we need first to have air in the
选项:
A:lungs.
B:throat.
C:mouth.
D:nose.
答案: 【lungs.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注