本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2021-12-27
本篇答案更新状态:每周周末更新

第一章 词类 (2周,9.13-9.26) 词类单元测验

1、 问题:You like this but I like _.
选项:
A:this
B:them
C:it
D:that
答案: 【that

2、 问题:The model ship is not _. It is _. I made it myself.
选项:
A:yours; mine
B:your; mine
C:yours; my
D:your; my
答案: 【yours; mine

3、 问题:Is there _ here? If not, don’t stay here alone.
选项:
A:anyone
B:somebody
C:anyone else
D:everyone
答案: 【anyone else

4、 问题:— _ dictionary is this?— It’s mine.
选项:
A:Who’s
B:Whom
C:Whose
D:Which
答案: 【Whose

5、 问题:He is not busy. He hasn’t _ to do.
选项:
A:something
B:nothing
C:anything
D:everything
答案: 【anything

6、 问题:I bought a new pair of shoes for _.
选项:
A:she
B:he
C:him
D:they
答案: 【him

7、 问题:Between you and _, I like _ better.
选项:
A:he; you
B:him; he
C:him; her
D:him; you
答案: 【him; you

8、 问题:She is an old classmate of _.
选项:
A:us
B:ours
C:our
D:we
答案: 【ours

9、 问题:— _ one is his?— The green one is his.
选项:
A:What
B:Who
C:Whose
D:Which
答案: 【Which

10、 问题:There are _ trees and flowers in the picture, but there aren’t _ animals.
选项:
A:some; some
B:any; any
C:some; any
D:any; some
答案: 【some; any

11、 问题: _ has taken my dictionary by mistake.
选项:
A:Somebody
B:Everybody
C:Nobody
D:Anybody
答案: 【Somebody

12、 问题:All the students have gone to the Summer Palace. There is _ in the classrrom now.
选项:
A:somebody
B:anybody
C:nobody
D:everybody
答案: 【nobody

13、 问题:A friend of _ came here yesterday.
选项:
A:my
B:our
C:her
D:hers
答案: 【hers

14、 问题:My book is here. Where is _?
选项:
A:you
B:your
C:yours
D:your’s
答案: 【yours

15、 问题:Most of _ want to do the work _.
选项:
A:them; themselves
B:them; theirselves
C:their; themselves
D:they; themselves
答案: 【them; themselves

16、 问题:I’ll go to see _ tomorrow.
选项:
A:him
B:his
C:himself
D:he
答案: 【him

17、 问题:Our country is very big. _ is very beautiful, too.
选项:
A:He
B:They
C:Its
D:She
答案: 【She

18、 问题: _ is about 500 kilometers from here to Hainan.
选项:
A:It
B:They
C:This
D:That
答案: 【It

19、 问题:— _ is he?— He is a bus driver.
选项:
A:Who
B:Which
C:That
D:What
答案: 【What

20、 问题:— _ hat is this?— It’s _.
选项:
A:Whose; me
B:Who; mine
C:Whom; his
D:Whose; mine
答案: 【Whose; mine

21、 问题:Our school is about _.
选项:
A:four kilometers
B:four kilometer away
C:four kilometers away
D:the four kilometers
答案: 【four kilometers away

22、 问题:We planted three _ trees yesterday.
选项:
A:hundred
B:hundreds
C:hundreds of
D:hundred of
答案: 【hundred

23、 问题:There are over two _ workers in the factory.
选项:
A:thousand
B:thousands of
C:thousand of
D:thousands

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注