本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-27到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

第一章 英国国家概述 第一单元测试

1、 问题:which of the following is NOT true about Britain?
选项:
A:it used to be a powerful imperial country in the world.
B:it plays an acitve role as a member in European Union.
C:it is a developed country in the world.
D:it used to be one of hte superpowers in the world.
答案: 【it plays an acitve role as a member in European Union.

2、 问题:which of the following is NOT considered a characteristic of London?
选项:
A:The culture center
B:The business center
C:The political center
D:The sports center
答案: 【The sports center

3、 问题:which of the following is the exception of truth of London?
选项:
A:London is a political, economic and cultural center of the country.
B:London has a larger population than all other cities in England.
C:London is not only the largest city in England, but also the largest in the world.
D:London has played a significant role in business in the country.
答案: 【London is not only the largest city in England, but also the largest in the world.

4、 问题:The Tower of London, a historical sight, located in the center of London, was built by _____.
选项:
A:William the Conqueror
B:King Arthur
C:Robin Hood
D:Oliver Cornwell
答案: 【William the Conqueror

5、 问题:United Kinddom is actually a country of countries.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:The Scots and Welsh have a strong sense of being British.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Britain is a country with a history of invasions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:The Anglo-Saxons began to settle in Britain in the 11th century.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第二章 英国国家概述(II) 第二单元测试

1、 问题:when did Scotland join the Union by agreement of hte English and Scottish parliaments?
选项:
A:in 1715
B:in 1688
C:in 1745
D:in 1707
答案: 【in 1707

2、 问题:Where do the majority of people in Scotland live?
选项:
A:in the Highlands
B:in the Lowlands
C:in the Uplands
D:in the Downlands
答案: 【in the Highlands

3、 问题:Northern Ireland is the smallest o f the four nations, but is quite well-known in the world for __.
选项:
A:its rich cultural life
B:its low living standards
C:the troubles and conflicts in political problems
D:beautiful views and famous landmarks
答案: 【the troubles and conflicts in political problems

4、 问题:Both the Scottish and Welsh people elect their members of parliaments to the London Parliament respectively.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Belfast, the capital of Northern Ireland, is a large city with millions of people.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:The Good Friday Agreement was finally approved in 2019.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【in 1998】

第三章 英国历史 第三单元测验

1、 问题:who were the earliest invaders in England?
选项:
A:The Anglo-Saxons
B:The Normans
C:The Vikings
D:The Romans
答案: 【The Romans

2、 问题:When was the Glorious Revolution in Great Britain?
选项:
A:in 1688
B:in 1707
C:in 1800
D:in 1606
答案: 【in 1688

3、 问题:Who were the original speaker of English in Great Britain?
选项:
A:The Normans
B:The Anglo-Saxons
C:The Vikings
D:The Romans
答案: 【The Anglo-Saxons

4、 问题:In the late 8th century England was invaded from Scandinavia and in the 11th century they suffered invasions from Norman French.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:During the Wars of Roses, white rose stands for York family and red rose for Lancaster family.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:The Glorious Revolution was a bloody revolution and starting point of British Constitutional Monarchy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【bloodless revolution】

第四章 英国政治与经济 第四单元测试

1、 问题:Which of the following is NOT a characteristic of British government?
选项:
A:It offers the Queen high political status and supreme power.
B:It is both a parliamentary democracy and a constitutional monarchy.
C:It is one of the oldest representative democracies in the world.
D:It has no written form of constitution.
答案: 【It offers the Queen high political status and supreme power.

2、 问题:Which of the following is NOT a true description of the Queen’s role?
选项:
A:The Queen symbolizes the tradition and unity of the British State.
B:The Queen selects the Prime Ministers and the Cabinet.
C:The Queen acts as a confidante to the Prime Minister.
D:The Queen is the head of the Church of England.
答案: 【The Queen selects the Prime Ministers and the Cabinet.

3、 问题:Which of the following is NOT a feature of the House of Lords?
选项:
A:Lords do not receive salaries and many do not attent Parliament sittings.
B:It consists of the Lord Spiritual and Lords Temperal.
C:The lords are expected to represent the interests of the public from where they are elected.
D:Most of the lords in the House of Lords are males.
答案: 【The lords are expected to represent the interests of the public from where they are elected.

4、 问题:Which of the following is NOT based on the fact of House of Commons?
选项:
A:Most members belong to the major political parties.
B:Members of House of Commons are expected to represent the interests of the public.
C:Members of House of Commons receive salaries and some other allowances.
D:Member of House of Common elect the Prime Ministers and the Cabinet.
答案: 【Member of House of Common elect the Prime Ministers and the Cabinet.

5、 问题:Great Britain is both a parliamentary democracy and a constitutional monarchy.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注