本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:戴晓东;傅佳璐;任朝华
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-06-21
本篇答案更新状态:已完结

第一讲 地理、民族和语言 第一单元测试

1、 问题:Which city is the largest financial centre in the U.K. after London?
选项:
A:Edinburgh
B: Birmingham
C:Manchester
D:Cardiff
答案: 【Edinburgh

2、 问题:What is the capital of Wales?
选项:
A: Edinburgh
B: Manchester
C:Cardiff
D:Belfast
答案: 【Cardiff

3、 问题:Among the White Americans in the US, the most powerful and influential group is the ___.
选项:
A:WASPs
B: PASWs
C:SWAPs
D:AWSPs
答案: 【WASPs

4、 问题:Which minority is regared as the “model minority” in America?
选项:
A:White American
B:African American
C: Latino
D:Asian American
答案: 【Asian American

5、 问题:Which of the following expression is typical British English?
选项:
A:Have you got a pen?
B: He doesn’t have a pen.
C:I would love to go camping on the weekend.
D:We need to work together on a team.
答案: 【Have you got a pen?

6、 问题:The two main islands of the British Isles are Great Britain and Ireland.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:New York is the capital of the United States.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Washington D.C. is the capital of the United States.】

8、 问题:The state of California is located in the northeast of the country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【​The state of California is located in thesouthwest of the country.】

9、 问题: Chinese is the fourth most-spoken language in the USA.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Chinese is the third most-spoken language in the USA.】

10、 问题: English and Welsh are both Celtic Languages.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【English is a Germanic language, and Welsh is a Celtic Language.】

11、 问题:There are ______ countries in the U.K..
答案: 【(以下答案任选其一都对)4;
four

12、 问题:The capital of England is _____.
答案: 【(以下答案任选其一都对)London;
London City;
London city

13、 问题:The largest city in the U.S. is ____.
答案: 【(以下答案任选其一都对)New York;
New York city;
New York City;
the New York City;
the New York city

14、 问题: In the United States, ___ is the most common language in the country after English.
答案: 【Spanish

15、 问题:What is the American English for the word autumn?
答案: 【fall

第二讲 历史 第二单元测试

1、 问题:Which of the following document is the one issued to free the slaves in America?
选项:
A: The Declaration of Independence
B:The Constitution
C:The Bill of Rights
D:The Emancipation Proclamation
答案: 【The Emancipation Proclamation

2、 问题:The British government began to increase the economic exploitation of the colonies to __.
选项:
A:Gain greater control of the colonies
B:Pay off its debt due to the war
C: Develop more colonies
D:Show its supremacy over the colonies
答案: 【Pay off its debt due to the war

3、 问题:The Pilgrims signed an agreement called the _______ in their journey to America, which incorporated the spirit of obedience to the common good.
选项:
A:Mayflower Agreement
B:Mayflower Contract
C:Mayflower Compact
D: Mayflower Protocol
答案: 【Mayflower Compact

4、 问题:The Celtic tribes were ancestors of ____.
选项:
A: the Highland Scots
B:the Irish
C:the Welsh
D:the Vikings
答案: 【 the Highland Scots;
the Irish;
the Welsh

5、 问题:In history, which monarchs are given the title “the Great?”
选项:
A:Alexander, King of Macedonia and Persia
B:Catherine, Empress of Russia
C:Emperor Wu of Han, Emperor of Han China
D:Alfred King of Wessex, England
答案: 【Alexander, King of Macedonia and Persia;
Catherine, Empress of Russia;
Emperor Wu of Han, Emperor of Han China;
Alfred King of Wessex, England

6、 问题:Which of the following statements about the British Empire are True?
选项:
A: It was an empire which covered the most area in the history
B: It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.
C: Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.
D: It was often described as “the empire on which the sun never sets”.
答案: 【 It was an empire which covered the most area in the history;
It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.;
Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.;
It was often described as “the empire on which the sun never sets”.

7、 问题:Which of the following statements about the American Civil War are TRUE?
选项:
A:It was a war between the North and the South.
B:It was a war between the Britain and its colonies.
C:It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.
D:It broke out in April 1761.
答案: 【It was a war between the North and the South.;
It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.

8、 问题:The British Empire established many private companies to administer colonies and oversea trade, the most famous one is East India Company in India.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:By 1733, English settlers had occupied 12 colonies along the Atlantic coast.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【By 1733, English settlers had occupied 13 colonies along the Atlantic coast.】

10、 问题:British history before 55 BC is basically undocumented.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注