本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:侯会丽
本课程起止时间为:2020-09-26到2020-12-31
本篇答案更新状态:已完结

第三讲 政治 第三单元测试

1、 问题:To become a member of the two major parties in America, one needs to __.
选项:
A:To pay dues (会费)
B:Attend the initiation ceremonies
C:Attend meetings
D:None of these
答案: 【None of these

2、 问题:If a bill is vetoed by the President, the Congress can override the veto by___.
选项:
A:The support of a two thirds majority
B:The support of either house
C:Impeaching the President
D:Introducing a new bill
答案: 【The support of a two thirds majority

3、 问题:The current monarch and head of state of the U.K. is ___.
选项:
A:Mary II
B:Elizabeth II
C:Anne II
D:Catherine II
答案: 【Elizabeth II

4、 问题:Which two parties are the current major parties in Britain?
选项:
A:The Labour
B:The Republican
C:The Democrat
D: The Conservative
答案: 【The Labour;
The Conservative

5、 问题:The bicameral Congress of the US is made up of the __ and the ____.
选项:
A:Senate
B:House of Representatives
C:House of Lords
D:House of Commons
答案: 【Senate;
House of Representatives

6、 问题:Which two parties are the current major parties in the U.S.?
选项:
A: the Republican
B:the Democrat
C: the Conservative
D: the Labour
答案: 【 the Republican ;
the Democrat

7、 问题:The presidential election in US is a direct election.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:There is no nationwide system of government-owned medical facilities open to the general public but there are local government-owned medical facilities open to the general public.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:The American government consists of three parts or branches: the _____, the legislative and the judicial.
答案: 【executive

第一讲 地理、民族和语言 第一单元测试

1、 问题:Which city is the largest financial centre in the U.K. after London?

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注