本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:杨玉霞
本课程起止时间为:2020-03-01到2020-06-25
本篇答案更新状态:已完结

第一章 第一单元测验

1、 问题:1. People in different parts of Britain like to use the name England to refer to their country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:2. The Severn River is the longest river of Britain, which originates in Wales and flows through western England.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:3. Today more than half of the people in Wales still speak the ancient Welsh language.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【20%,not half】

4、 问题:4. In terms of population and area, Northern Ireland is the second largest part of Britain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:5. The Anglo-Saxons were the earliest known inhabitants of Britain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:1. The River is the second longest and most important river in Britain.
答案: 【Thames

7、 问题:2. is the capital city of Scotland.
答案: 【Edinburgh

8、 问题:3. The majority of the population in Britain is descendants of the .
答案: 【Anglo-Saxons

9、 问题:4. Most people in Wales, Scotland and Northern Ireland are descendants of the people.
答案: 【Celtic

10、 问题:5. Besides the early groups from Europe, Britain has a number of who have settled as permanent residents.
答案: 【immigrants

第二章 第二章测验

1、 问题:The attack on Rome ended the Roman occupation in Britain in 410.
选项:
A:Norman
B:Germanic
C:Celtic
D:Danish
答案: 【Germanic

2、 问题:The marked the establishment of feudalism in England.
选项:
A:Viking invasions
B:Roman occupation
C:Norman Conquest
D:Magna Carta
答案: 【Norman Conquest

3、 问题:Henry II started the rule of .
选项:
A:House of Norman
B:House of Tudor
C:House of York
D:House of Anjou
答案: 【House of Anjou

4、 问题:The end of the Wars of Roses led to the rule of .
选项:
A:House of Tudor
B:House of Norman
C:House of Anjou
D:House of Stuart
答案: 【House of Tudor

5、 问题:The direct cause for the Reformation was King Henry VIII’s effort to .
选项:
A:break with Rome
B:divorce his first wife
C:support the Protestants
D:declare his supreme power over the church
答案: 【divorce his first wife

6、 问题:Dissatified with Henry II’s leadership, the Lords forced him to sign the Magna Carta, or the Great Charter.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:British history before 55 BC is basically undocumented.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:William I built up an empire which included England and more than half of France.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:After the two World Wars, Britain was no longer the largest empire, and Britain lost its naval supremacy forever to the United States.
选项:
A:正确

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注