本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:李晓娟
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Comprehensive Listening Skills and Listening Competence Test for Chapter 1

1、 问题:Part I: Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:feel
B:fell
C:fill
D:fail
答案: 【fill

2、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:heal
B:hill
C:hell
D:hail
答案: 【heal

3、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:lead
B:lid
C:led
D:laid
答案: 【lid

4、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: keen
B: kin
C:ken
D:cane
答案: 【cane

5、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:part
B:pot
C:port
D:put
答案: 【pot

6、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: card
B:cod
C:cord
D:code
答案: 【 card

7、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:mark
B:mack
C:muck
D:mock
答案: 【mock

8、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:dark
B:dock
C:duck
D:dirk
答案: 【dock

9、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:each
B:itch
C:etch
D:h
答案: 【itch

10、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:heart
B:hut
C:hurt
D:hot
答案: 【hurt

11、 问题:Part II: The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:How do you spell “believe”?
B:How do you spell “belief”?
C:n/a
D:n/a
答案: 【How do you spell “belief”?

12、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:They like all the food.
B:They liked all the food.
C:n/a
D:n/a
答案: 【They liked all the food.

13、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:The car is missing.
B:B. The cart is missing.
C:n/a
D:n/a
答案: 【The car is missing.

14、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:They’ve already gone.
B:B. They’d already gone.
C:n/a
D:n/a
答案: 【B. They’d already gone.

15、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A: No one is going to watch all of it.
B:No one is going to wash all of it.
C:n/a
D:n/a
答案: 【 No one is going to watch all of it.

16、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:How did you like the peach?
B:How did you like the pitch?
C:n/a
D:n/a
答案: 【How did you like the peach?

17、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:Can you say something about the collar?
B:Can you say something about the caller?
C:n/a
D:n/a
答案: 【Can you say something about the collar?

18、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:When are you going to sell the boat?
B:When are you going to sail the boat?
C:n/a
D:n/a
答案: 【When are you going to sail the boat?

19、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A: We all saw the cop.
B:We all saw the cup.
C:n/a
D:n/a
答案: 【 We all saw the cop.

20、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:Did you say “the lock” on the door?
B:Did you say “the knock” on the door?
C:n/a
D:n/a
答案: 【Did you say “the knock” on the door?

21、 问题:Part III: The following pairs of sentences are exactly the same, except a different word is stressed (stronger) in each sentence. Choose the sentences you hear in each group.
选项:
A:We want to buy a lot of apples.
B:We want to buy a lot of apples.
C:n/a
D:n/a
答案: 【We want to buy a lot of apples.

22、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same, except a different word is stressed (stronger) in each sentence. Choose the sentences you hear in each group.
选项:
A: I think that animal is a big cat.
B:I think that animal is a big cat.
C:n/a
D:n/a
答案: 【I think that animal is a big cat.

23、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same, except a different word is stressed (stronger) in each sentence. Choose the sentences you hear in each group.
选项:
A: Frank wrote the report.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注