本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Comprehensive Listening Skills and Listening Competence Listen to the conversation and anw

1、 问题:What are the two speakers talking about?
选项:
A:The reason for the rising popularity of smart speakers
B:The progress in the research and development of smart speakers
C:The conveniences to people’s lives brought by smart speakers
D:Whether or not users can trust smart speakers
答案: 【Whether or not users can trust smart speakers

2、 问题:What is the attitude of Florian Schaub, assistant professor at the University of Michigan School of Information, toward the government and companies that develop smart speakers?
选项:
A:He believes that they should cooperate to develop more advanced smart speakers.
B:He is pessimistic about the space of growth left in the market of smart speakers.
C:He is worried that they may cooperate to secretly listen to people’s private talks.
D:He believes that the government should offer more support to companies that develop smart speakers.
答案: 【He is worried that they may cooperate to secretly listen to people’s private talks.

3、 问题:What does Florian Schaub mean by “bug”?
选项:
A:an insect or similar small creature
B:an illness caused by small organisms
C:a mistake in the computer program
D:tiny hidden microphone which transmits what people are saying
答案: 【tiny hidden microphone which transmits what people are saying

4、 问题:Why are smart speakers so popular?
选项:
A:People consider them as symbols of social status.
B:People enjoy the convenience that smart speakers provides.
C:People find them good helpers at work.
D:People need them to help with their kids’ study.
答案: 【People enjoy the convenience that smart speakers provides.

5、 问题:How many US households used smart speakers in December 2018?
选项:
A:10 million
B:66 million
C:118 million
D:180 million
答案: 【118 million

Chapter 2 Learning Strategies of Listening Test for Chapter 2

1、 问题:Part II. Passage (Shadowing and Gist) Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.What does the speaker really describe in the speech?
选项:
A:People can learn English well in their sleep.
B:People can learn English well while working.
C:People can learn English well through their talking (conversations).
D:People can learn English well by taking a systematic course.
答案: 【People can learn English well in their sleep.

2、 问题:irections: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.How do specialists comment on this study method?
选项:
A: It shows the learning speed.
B: It exhilarates the learning speed
C:It worsens their memory
D:It enhances their abilities
答案: 【 It exhilarates the learning speed

3、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.How effectively can the average person learn during sleep as in the same period during the day?
选项:
A:Almost the same.
B: Two times as much.
C:Three times as much.
D:Two or three times as much.
答案: 【Two or three times as much.

4、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions. What does sleep-teaching do?
选项:
A:It hammers the new things into your head.
B: It hammers the interesting things into your mind.
C:It hammers the humorous things into your mind.
D:It hammers only what you have studied while being awake into your mind.
答案: 【It hammers only what you have studied while being awake into your mind.

5、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.What did the student have to do for another three hours before having breakfast?
选项:
A:To prepare the new lessons

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注