本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:迪丽胡玛尔·肉孜
本课程起止时间为:2020-02-27到2020-06-25
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 2 Learning Strategies of Listening Test for Chapter 2

1、 问题:Part II. Passage (Shadowing and Gist) Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.What does the speaker really describe in the speech?
选项:
A:People can learn English well in their sleep.
B:People can learn English well while working.
C:People can learn English well through their talking (conversations).
D:People can learn English well by taking a systematic course.
答案: 【People can learn English well in their sleep.

2、 问题:irections: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.How do specialists comment on this study method?
选项:
A: It shows the learning speed.
B: It exhilarates the learning speed
C:It worsens their memory
D:It enhances their abilities
答案: 【 It exhilarates the learning speed

3、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.How effectively can the average person learn during sleep as in the same period during the day?
选项:
A:Almost the same.
B: Two times as much.
C:Three times as much.
D:Two or three times as much.
答案: 【Two or three times as much.

4、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions. What does sleep-teaching do?
选项:
A:It hammers the new things into your head.
B: It hammers the interesting things into your mind.
C:It hammers the humorous things into your mind.
D:It hammers only what you have studied while being awake into your mind.
答案: 【It hammers only what you have studied while being awake into your mind.

5、 问题:Directions: Listen to the passage and choose the best answer to each of the following questions.What did the student have to do for another three hours before having breakfast?
选项:
A:To prepare the new lessons
B:To review his lessons
C:To keep him thinking
D: To continue writing
答案: 【To review his lessons

6、 问题:Part III. News (Shadowing and Gist)A. Directions: Listen to the news item and complete the following summary.This news item is about .
选项:
A:the local council election inYemen
B: the violent protest over voting problems inYemen
C:the people killed and injured during the voting inYemen
D: the ruling General People’s Congress Party in the lead
答案: 【the local council election inYemen

7、 问题:Directions: Listen to the news item and choose the best answer to complete the following sentences. Opposition parties are demanding after a violent protest over voting problems Tuesday.
选项:
A:a new election
B:a new selection
C:a new elector
D:a new selector
答案: 【a new election

8、 问题:There were at least killed and injured during the voting.
选项:
A:six people … many
B: some people … many
C: six people … some
D:many people … some
答案: 【six people … many

9、 问题: People at more than 100 voting places .
选项:
A:were not able to vote Thursday
B:were not able to vote Tuesday
C:won’t be able to vote today
D:won’t be able to vote
答案: 【were not able to vote Tuesday

10、 问题: show the ruling General People’s Congress Party in the lead.
选项:
A:Final election results
B:Final results
C: Early elections
D:Early election results
答案: 【Early election results

11、 问题:Part I (Note-taking)Directions: Listen to a talk about light and health. Take notes and complete the following summary.Can Light Affect Your Health? Many researchers believe that light can affect both your physical and your (1) .
答案: 【mental state

12、 问题:From daylight, our bodies absorb vitamin D through the skin. Certain skin diseases also (2) from exposure to sunlight.
答案: 【benefit

13、 问题: Light absorbed through the eye can stimulate hormone production, which in turn (3) our mood.
答案: 【affects

14、 问题:Some people become (4) in winter, when the days are dark and most people spend less time in the open air.
答案: 【depressed

15、 问题:When spring comes, these (5) disappear. Researchers have called this condition SAD — seasonal affective depression.
答案: 【symptoms

16、 问题:The condition can be (6) by exposing patients to special lights, known as full-spectrum lights.
答案: 【treated

17、 问题:This lighting has also been used to treat patients (7) from jet-lag, to improve learning in school-children in Russia and America,
答案: 【suffering

18、 问题:and the (8) of Japanese factory workers
答案: 【efficiency

19、 问题:Young people need at least fifteen minutes a day in real daylight in Summer (9) in winter.
答案: 【thirty minutes

20、 问题:Old people, who risk vitamin D deficiency, should spend even longer exposed to (10) daylight.
答案: 【natural

Chapter 1 Comprehensive Listening Skills and Listening Competence Test for Chapter 1

1、 问题:Part I: Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:feel
B:fell
C:fill
D:fail
答案: 【fill

2、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:heal
B:hill
C:hell
D:hail
答案: 【heal

3、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:lead
B:lid
C:led
D:laid
答案: 【lid

4、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: keen
B: kin
C:ken
D:cane
答案: 【cane

5、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:part
B:pot
C:port
D:put
答案: 【pot

6、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: card
B:cod
C:cord
D:code
答案: 【 card

7、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:Mark
B:mack
C:muck
D:mock
答案: 【mock

8、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:dark
B:dock
C:duck
D:dirk
答案: 【dock

9、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:each

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注