本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:张春莉;王娜;张燕;赵慧;韩建侠
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-07-15
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 4 Strategies of Dictation Test of Chapter 4

1、 问题:Peak performances – moments when children (1) that’s in them –
答案: 【achieve the best

2、 问题:are the stuff of every parent’s (2) .
答案: 【dream

3、 问题:And yet most of us have seen a report card or heard a trumpet solo that (3)
答案: 【falls short of

4、 问题:what our kids can (4) .
答案: 【accomplish

5、 问题:Why can some boys and girls repeatedly pull themselves to the (5)
答案: 【heights

6、 问题:while others of equal or (6) cannot?
答案: 【superior ability

7、 问题:Many parents assume skill is pretty much determined by (7)
答案: 【natural ability

8、 问题:the student with the highest I.Q. will get the best grades, or the athlete with the most prowess will (8) .
答案: 【surpass his teammates

9、 问题:Genes (9) in determining performance, but they’re not everything.
答案: 【count

10、 问题:The edge comes from mental attitude, character and (10) .
答案: 【strategy

11、 问题:There are some simple ways for parents to help their youngsters develop those (11)
答案: 【traits

12、 问题:Find something to praise. A child who feels good about himself (12)
答案: 【succeeds

13、 问题:Assess your child’s (13)
答案: 【strengths

14、 问题:Encourage self-applause. Knowing how to relax is key to (14) .
答案: 【peak performance

15、 问题:A good report card (15) near your daughter’s mirror reminds
答案: 【posted

16、 问题: her that she can do well ­and (16) to repeat her success.
答案: 【reinforce the urge

17、 问题:There are no (17) to bringing your child to do his best.
答案: 【shortcuts

18、 问题:It’s a (18) of support, encouragement and hard work.
答案: 【gradual process

19、 问题: And those efforts (19) not only in peak perfor­mance
答案: 【payoff

20、 问题:not only in peak perfor­mance but also in (20) between parent and child.
答案: 【closer warmer relations

Chapter 1 Comprehensive Listening Skills and Listening Competence Test for Chapter 1

1、 问题:Part I: Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:feel
B:fell
C:fill
D:fail
答案: 【fill

2、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:heal
B:hill
C:hell
D:hail
答案: 【heal

3、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:lead
B:lid
C:led
D:laid
答案: 【lid

4、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: keen
B: kin
C:ken
D:cane
答案: 【cane

5、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:part
B:pot
C:port
D:put
答案: 【pot

6、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A: card
B:cod
C:cord
D:code
答案: 【 card

7、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:Mark
B:mack
C:muck
D:mock
答案: 【mock

8、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:dark
B:dock
C:duck
D:dirk
答案: 【dock

9、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:each
B:itch
C:etch
D:h
答案: 【itch

10、 问题:Choose from the following groups of words the one you hear. Each of the words will be read once only.
选项:
A:heart
B:hut
C:hurt
D:hot
答案: 【hurt

11、 问题:Part II: The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:How do you spell “believe”?
B:How do you spell “belief”?
C:n/a
D:n/a
答案: 【How do you spell “belief”?

12、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:They like all the food.
B:They liked all the food.
C:n/a
D:n/a
答案: 【They liked all the food.

13、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:The car is missing.
B:B. The cart is missing.
C:n/a
D:n/a
答案: 【The car is missing.

14、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.
选项:
A:They’ve already gone.
B:B. They’d already gone.
C:n/a
D:n/a
答案: 【B. They’d already gone.

15、 问题:The following pairs of sentences are exactly the same except for one word. You will hear either sentence (A) or (B). Choose the one you hear.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注