本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-18到2020-07-17
本篇答案更新状态:已完结

WEEK 1 Unit-1 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT a reason why we paraphrase?
选项:
A:To avoid the risk of plagiarism.
B:To fully understand the original text.
C:To make things easy to understand.
D:To use an outside source in our own article.
答案: 【To make things easy to understand.

2、 问题:Which of the following word/words do NOT need to be changed in a paraphrase?
选项:
A:Maintain.
B:Air conditioner.
C:Magnificent.
D:Dispute.
答案: 【Air conditioner.

3、 问题:Which of the following is a good paraphrase for the sentence below:News people provide us with the only picture we have of ourselves and of the world.
选项:
A:News reporters take pictures of people and the world, which are the only way for us to know the world.
B:News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.
C:News reporters offer us the only story happening around us and in the world.
D:News reporters offer us the only image we have of ourselves and of the world.
答案: 【News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.

4、 问题:What is the first thing you should make sure when you paraphrase?
选项:
A:The ideas of the original is appropriate in your essay.
B:You have fully understood the original sentence.
C:The original sentence is a grammatically correct one.
D:The source of original is a frequently quoted source.
答案: 【The ideas of the original is appropriate in your essay.

5、 问题:Why should we read the original text repeatedly before paraphrasing ?
选项:
A:To learn to use the expressions in the original.
B:To memorize the original.
C:To understand the writing style.
D:To fully understand the original.
答案: 【To fully understand the original.

WEEK 2 Unit-2 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT the reason why we should grasp the structure of lecture listening ?
选项:
A:Better understand a lecture.
B:Probe for the intention of lecturer.
C:Clarify the function of details.
D:Identify the important information.
答案: 【Probe for the intention of lecturer.

2、 问题:We can usually organize our notes by _.
选项:
A:shorthand and numbers
B:abbreviations
C:acronyms
D:linear notes and mind maps
答案: 【linear notes and mind maps

3、 问题:What we cannot find in the introduction part of a lecture listening ?
选项:
A:Topic of a lecture.
B:Term explanation.
C:Examples.
D:Outline of the content.
答案: 【Examples.

4、 问题:We can be an active listener by ______.
选项:
A:Predicting the content.
B:Taking notes.
C:Focusing on the details.
D:Paying attentions to examples.
答案: 【Predicting the content.

5、 问题:Which of the following is NOT one part of a typical research model ?
选项:
A:Abstract.
B:Introduction.
C:Discussion.
D:Result.
答案: 【Abstract.

WEEK 3 Unit-3 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT the characteristic of a concept ?
选项:
A:General.
B:Concrete.
C:Abstract.
D:Intangible.
答案: 【Concrete.

2、 问题:Which of the following is describing a concept by classification ?
选项:
A:Love is divided into benevolence, responsibility and sexual attraction.
B:Mania is an obsession to someone or something.
C:Friendship is like an umbrella which brings us comfort and trust.
D:Public speaking is to speak in front of a lot of people.
答案: 【Love is divided into benevolence, responsibility and sexual attraction.

3、 问题:Which of the following is describing a concept by comparison and contrast ?
选项:
A:Corporate culture is an unseen part of a working environment.
B:A good corporate culture can drive firms to go beyond excellence.
C:There are several types of corporate cultures like the family culture, the passionate culture.
D:Corporate culture is different from corporate ethics, which is more general than the latter.
答案: 【Corporate culture is different from corporate ethics, which is more general than the latter.

4、 问题:Which of the following statement is correct ?
选项:
A:Characteristic is not a prominent aspect of something.
B:Exemplification is less effective in describing a concept.
C:We’d better link descriptive sentences to a coherent one.
D:We’d better describe a concept by adopting one method a time.
答案: 【We’d better link descriptive sentences to a coherent one.

5、 问题:What of the following is NOT the common method of describing a concept ?
选项:
A:Comparison or contrast.
B:Classification.
C:Consequences.
D:Clarification.
答案: 【Clarification.

WEEK 4 Unit 8 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is INCORRECT about Socrates ?
选项:
A:He is the father of Western Philosophy.
B:He creates Socratic Method and Socratic Irony.
C:He is a student of Plato.
D:He is the teacher of Aristotle.
答案: 【He is a student of Plato.

2、 问题:The overall purpose of Socratic questioning is to challenge _ and _ of thinking.
选项:
A:facts,opinions

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注