本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-07
本篇答案更新状态:已完结

Lecture1 Lecture1 test

1、 问题:Since we have learned so many phonetic skills, shall we go through a test to see whether we have mastered all of them or not? Now please finish 1-5 questions, listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频1
选项:
A:need
B:lead
C:neat
D:lid
答案: 【lead

2、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:but
B:boot
C:boat
D:bought
答案: 【bought

3、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:word
B:world
C:work
D:ward
答案: 【word

4、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:bat
B:bet
C:bad
D:bed
答案: 【bad

5、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:shrink
B:thing
C:sink
D:think
答案: 【think

6、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频2
选项:
A:hut
B:hat
C:hurt
D:heart
答案: 【heart

7、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:clothes
B:clothe
C:cloth
D:close
答案: 【clothes

8、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:flog
B:flag
C:fog
D:frog
答案: 【frog

9、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:she
B:seat
C:see
D:sheet
答案: 【sheet

10、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:white
B:light
C:right
D:night
答案: 【white

11、 问题:Listen to the following sentences and choose the sentence with right liaisons. 音频11-15
选项:
A:This‿ is‿ an‿ apple.
B:Please pick‿ it‿ up.
C:Let‿ me have‿ a look‿ at‿ it.
D:Here‿ is‿ a letter for you.
答案: 【This‿ is‿ an‿ apple.;
Please pick‿ it‿ up.;
Here‿ is‿ a letter for you.

12、 问题:Now listen to the following sentences and try to recognize loss of plosion and assimilation in each sentence. 音频16-20
选项:
A:Did you get there late again?
B:Could you help me, please?
C:What time does she get up every morning?
D:The old lady has got one pound.
答案: 【Did you get there late again?;
Could you help me, please?;
What time does she get up every morning?;
The old lady has got one pound.

13、 问题: Finally read the following tongue twisters and enjoy. 音频20-25
选项:
A:Can you can a can as a canner can can a can?
B:Fred fed Ted bread, and Ted fed Fred bread.
C:I saw Susie sitting in a shoeshine shop.
D:Lesser leather never weathered wetter weather better.
答案: 【Can you can a can as a canner can can a can?;
Fred fed Ted bread, and Ted fed Fred bread.;
I saw Susie sitting in a shoeshine shop.;
Lesser leather never weathered wetter weather better.

unit1 E-business Unit1 test

1、 问题:Section B:Directions: Listen to a talk about taking notes and choose the best answer.音频9Which of the following presents the best way to take notes as far as the part about business and marketing mentioned by the professor?
选项:
A:We’re doing the module on marketing. Business and marketing go hand in hand. Any business in a marketplace is likely to be in competition with other firms offering similar products.
B:Doing the module on marketing. Business and marketing, in competition with other firms
C:Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)
D:Module on MKG, biz & MKG (HIH), biz competition w/ others (similar products)
答案: 【Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)

2、 问题:What trouble does Mary have?
选项:
A:She hasn’t previewed the lesson.
B:She hasn’t reviewed the lesson.
C:She cannot catch up with the professor.
D:She has failed the business exam.
答案: 【She cannot catch up with the professor.

3、 问题:What’s the professor’s attitude towards writing things down?
选项:
A:It is more useful than a voice recorder.
B:It’s less useful than a voice recorder.
C:It cannot give you a chance for clarification.
D:It’s too complicated and difficult to take notes.
答案: 【It is more useful than a voice recorder.

4、 问题:How to take notes according to the professor?
选项:
A:Jot down important bits.
B:Write down the quotes.
C:Use words, abbreviations, symbols and pictures to summarize what he says
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

5、 问题:If we miss something, how can we deal with it according to the professor?
选项:
A:Think hard.
B:Guess it.
C:Ask classmates for help.
D:Leave a gap and get information from him later.
答案: 【Leave a gap and get information from him later.

6、 问题:Section ADirections: Decide whether the following statements are true or false.To help us understand what we are listening to, it is better to write every word.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:It is not necessary to leave space when taking notes.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:We can even use Chinese to take notes when listening to an English lecture.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:We can also create our own system of symbols and abbreviations.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Structure words are usually the key information we need to write down.
选项:
A:正确
B:错误

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注