文章目录[隐藏]

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-08-01
本篇答案更新状态:已完结

Unit One Ice-breaker Unit Review

1、 问题:I’m in Sales,
选项:
A:but she isn’t an accountant.
B:but I’m not a salesman
C:so we aren’t free.
D:so you aren’t late.
答案: 【but I’m not a salesman

2、 问题:She’s in Accounts,
选项:
A:but you are very near the conference hall.
B:but she isn’t an accountant.
C:but I’m not a salesman
D:so we aren’t free.
答案: 【but she isn’t an accountant.

3、 问题:Find out the missing words from the dialogue in the Video Story.I’ve been __to meet you for some time.
选项:
A:waiting
B:introduce
C:immerse
D:located
答案: 【waiting

4、 问题:Find out the missing words from the dialogue in the Video Story.It is___in the North of New Zealand which is the largest city in the country.
选项:
A:introduce
B:waiting
C:located
D:immerse
答案: 【located

5、 问题:Find out the missing words from the dialogue in the Video Story.I really like to _ myself in the cultures when I get there.
选项:
A:waiting
B:immerse
C:introduce
D:located
答案: 【immerse

6、 问题:I’m from Hong Kong. How about you?
选项:
A:That’s right, but I’m an intern at the moment.
B: I’m from Osaka in Japan.
C:I’ve got two-computer games and cycling.
D:No. It’s not. I’m Jens Schwarz from Berlin.
答案: 【 I’m from Osaka in Japan.

7、 问题:What are you studying?
选项:
A:Accountancy. What about you?
B:I’ve got two-computer games and cycling.
C:That’s right, but I’m an intern at the moment.
D:Yes, it is, but I’ve been to Scotland.
答案: 【Accountancy. What about you?

8、 问题:Find out the missing words from the dialogue in the Video Story.Let me_____my friends to you.
选项:
A:waiting
B:introduce
C:immerse
D:located
答案: 【introduce

9、 问题:May I get you another drink?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注