本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-07到2021-02-08
本篇答案更新状态:已完结

Week One: Chapter 1 Introduce Key Issues 第一单元测验

1、 问题:Because speechmaking is a form of power, we must always be sure to speak ____.
选项:
A:concisely
B: persuasively
C:ethically
D:forcefully
答案: 【ethically

2、 问题:Which of the following is NOT presented in your lecture as a guideline for ethical speechmaking?
选项:
A:Communicate noble ideas.
B:Explain your credibility on the speech topic.
C: Choose topics that promote positive ethical values.
D:Being a reliable source.
答案: 【Explain your credibility on the speech topic.

3、 问题:Which of the following violates the principle of being a reliable source?
选项:
A: Use juggling statistics.
B:Use updated materials.
C: Use valid reasoning.
D:Use truthful supporting materials.
答案: 【 Use juggling statistics.

4、 问题:According to your lecture, plagiarism NOT occurs when a person ____.
选项:
A: Copies others’ words as his own.
B:Copies others’ ideas as his own.
C:Quote others’ words and give proper credits to them.
D:Download information from the internet without citing the sources.
答案: 【Quote others’ words and give proper credits to them.

5、 问题:Public speaking is highly structured than daily conversation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:People highly appreciate fluency and eloquence in public speaking.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:According to the lecture, the essential function of public speaking is to exchange ideas.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:Public speaking is like an impulsive journey that speakers and audience take together. You don’t need a structured plan with much consideration.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:If you make an obvious mistake during a speech, it is a catastrophe.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题: When you quote someone directly, you must attribute the words to that person.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:When you paraphrase an author, you don’t need to give him or her credit.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Week Four: Chapter 3 Support Your Speech (II) & Tutorial 第三单元测试

1、 问题:The basic kinds of supporting materials include all of the following EXCEPT ____.
选项:
A:examples
B:comments
C:statistics
D:testimony
答案: 【comments

2、 问题:Which of the following types of examples describes an imaginary situation?
选项:
A:Brief examples.
B:Extended examples.
C:Hypothetical examples.
D:Elaborate examples.
答案: 【Hypothetical examples.

3、 问题:All of the following statements contain effective use of statistics EXCEPT “____”.
选项:
A:The population of Saudi Arabia is approaching 29 million
B:Lake Poyang has a surface area of almost 3,600 square kilometers
C:Mount Kilimanjaro is 589,514 meters high
D:The world land speed record is 1,228 kilometers per hour
答案: 【Mount Kilimanjaro is 589,514 meters high

4、 问题:Quotations or paraphrases used to support a point are called ____.
选项:
A:examples
B:statistics
C:testimony
D:comments
答案: 【testimony

5、 问题:Accurate quotation involves all of the following things EXCEPT ____.
选项:
A:not misquoting someone
B:not violating the meaning of statements you paraphrase
C:not quoting testimony from biased or self-interested sources
D:quoting only the most authoritative sources
答案: 【quoting only the most authoritative sources

6、 问题:Using spokespersons from ____ to speak about the safety of bottled water is not a good idea because the source is biased.
选项:
A:medical doctors
B:bottled water producers
C:consumers of bottled water
D:International Bottled Water Association
答案: 【bottled water producers

7、 问题:According to your lecture, a(n) ____ is an imaginary story that makes a general point.
选项:
A:hypothetical example
B:fable
C:illustration
D:simulated example
答案: 【hypothetical example

8、 问题:Using ____ is the best way to plant your feelings and understandings in your listeners’ heart.
选项:
A:extended examples
B:peer testimony
C:statistics
D:brief examples
答案: 【extended examples

9、 问题:Ryan began his speech by saying:Imagine that you are on a deserted island—palm trees sway in the breeze, the warm sun is on your face, and the smell of tropical flowers is in the air. Suddenly, the sound of distant drums breaks your euphoria. What do you do—panic? What would you do if you found yourself in such a situation?What kind of supporting material did Ryan use in his introduction?
选项:
A:Artificial simile.
B:Hypothetical example.
C:Extended metaphor.
D:Synthetic example.
答案: 【Hypothetical example.

10、 问题:Research indicates that the impact of examples is greatly enhanced when they are combined with ____ that show(s) the examples to be typical.
选项:
A:analogies
B:causal reasoning
C:statistics
D:emotional appeals
答案: 【statistics

11、 问题:Each of the following is mentioned in your lecture as a tip for using statistics EXCEPT____.
选项:
A:explain large numbers
B:avoid using statistics found on the Internet
C:round off complicated statistics
D:identify the source of your statistics
答案: 【avoid using statistics found on the Internet

12、 问题:According to your textbook, if you quoted Dr. Anthony D’Allesandro, a world-renowned transplant surgeon, on the organ shortage problem, what kind of testimony would you be using?
选项:
A:Valid testimony.
B:Peer testimony.
C:Expert testimony.
D:Unbiased testimony.
答案: 【Expert testimony.

13、 问题:According to your textbook, if you quoted your cousin about her experience digging for dinosaur bones last summer, you would be using ____ testimony.
选项:
A:personal
B:paraphrased
C:peer
D:direct
答案: 【peer

14、 问题:In her speech about child abuse, Kim included the following statement:The effects of child abuse last long after the child has grown to adulthood. As one victim of child abuse stated in a local newspaper article just last week, “I know it sounds crazy, but sometimes I still wake up in fear in the middle of the night. Even worse, I find myself raging at my own children and treating them like my parents treated me.”According to your textbook, what kind of supporting material did Kim use?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注