本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

第一讲 导航课 单元测验

1、 问题:The ____ is a long narrative poem of great scale and grand style, typically a recounting of history or legend or of the deeds of a national hero.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Epic;
epic

2、 问题:____ is the repetition of the same sounds—usually initial consonants of words or of stressed syllables—in any sequence of neighboring words.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Alliteration;
aliteration

3、 问题:____ is used when one word or phrase is substituted for another to which it is closely related.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Metonymy;
metonymy

4、 问题:____ refers to the poet or the imaginary speaker’s attitude toward his subject, his reader or himself. It could be happy or sad, gloomy or light, serious or satiric, calm or excited, etc.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Tone;
tone

5、 问题:____ refers to the repetition of certain sound in words, usually at the end of poetic lines.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Rhyme;
rhyme

6、 问题:____ holds that poetry is a species of imitation and mimesis.
答案: 【Aristotle

7、 问题:____ says that poets are the unacknowledged legislators of the world.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Percy. B. Shelley;
Shelley

8、 问题:According to French Critic Gerard Genette, poetry can be classified into three major types: ____ ,lyrical poetry and dramatic poetry.
答案: 【narrative poetry

9、 问题:____ means what is directly treated in poetry, while theme refers to the central idea conveyed between lines.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Subject matter;
subject matter

10、 问题:”O wild West Wind, thou breath of Autumn’s being, …”in this poetic line, apparently one of the figures of speech is used, that is ______ .
答案: 【personification

第二讲 伊丽莎白时期诗歌 单元测验

1、 问题:The epoch of Renaissance witnessed a particular development of English drama. It was ____ who made blank verse the principal vehicle of expression in drama.
选项:
A:Christopher Marlowe
B:Thomas Lodge
C:Edmund Spenser
D:Thomas More
答案: 【Christopher Marlowe

2、 问题:Christopher Marlowe’s best plays include the following except ____.
选项:
A:The Jew of Malta
B:The Tragical History of Doctor Faustus
C:Cymbeline
D:Tamburlaine the Great
答案: 【Cymbeline

3、 问题:Choose the one which is not Edmund Spenser’s work.
选项:
A:The Shepherd’s Calendar
B:Astrophel and Stella
C:The Faerie Queene
D:Amoretti
答案: 【Astrophel and Stella

4、 问题:The Faerie Queene is an epic written in ____.
选项:
A:Spenserian stanza
B:blank verse
C:heroic couplet
D:sonnet
答案: 【Spenserian stanza

5、 问题: William Shakespeare has four great tragedies which include the following except ______.
选项:
A:King Lear
B:Hamlet
C:The Rape of Lucrece
D:Othello
答案: 【The Rape of Lucrece

6、 问题:Edmund Spenser’s first major work ______ heralds the coming of English Renaissance in the 16th cetury.
答案: 【(以下答案任选其一都对)The Sheperd’s Calendar;
“The Sheperd’s Calendar”

7、 问题:In Christopher Marlowe’s “The Passionate Shepherd to His Love”, the speaker is ______.
答案: 【a shepherd

8、 问题:_ highly praised Shakespeare and thus commented on Shakespeare:” he was not of an age, but for all time.”
答案: 【Ben Jonson

9、 问题: In sonnet 18, Shakespeare employed the English sonnet form with the rhyme scheme of _
答案: 【(以下答案任选其一都对)ababcdcdefefgg;
“ababcdcdefefgg”

10、 问题: In sonnet 29, the poet praises the power of _ and shows his admiration to the young man in the poem.
答案: 【friendship

第三讲 本琼生诗学及其传统 单元测验

1、 问题:Ben Jonson’s comedies are “comedies of ____”. Every character in his comedies personifies a definite “humour”.
选项:
A:humours
B:manners
C:characters
D:errors
答案: 【humours

2、 问题:The following are Ben Jonson’s main works except ____.
选项:
A:Every Man in His Humour
B:Volpone
C:The Alchemist
D:The Merchant of Venice
答案: 【The Merchant of Venice

3、 问题:Choose the poet who does not belong to the Cavalier group: ____.
选项:
A:Sir John Suckling
B:Ben Jonson
C:George Herbert
D:Robert Herrick
答案: 【George Herbert

4、 问题:Although a clergyman, Robert Herrick was a very productive poet. Altogether he wrote out over _____ poems.
选项:
A:500
B:1000
C:600
D:800
答案: 【1000

5、 问题:The rhyme scheme of “To the Virgins, to Make much of Time” is ___.
选项:
A:aaab
B:abcb
C:abab
D:aabb
答案: 【abab

6、 问题:As an important critic, Jonson was an ardent supporter of ____ and took a firm stand for the “three unities”in play-writing.
答案: 【classicism

7、 问题:In 1648, Herrick published his poems in a thick volume with the two titles of _ and _.
答案: 【Hesperides Noble Numbers

8、 问题:As a core component of the so-called “ Cavalier Poets”, Herrick’s poetry mainly falls on the traditional theme of ____.
答案: 【carpe diem

9、 问题:The theme of “Song: to Celia” is familiar to the readers, but Ben Jonson expresses his love by using striking images of “thine eyes” and “the rosy wreath”, which is ______(rhetoric devices) that the metaphysical poets are at home.
答案: 【conceits

10、 问题:The first two stanzas of “To Daffodils” show the transience of the flowers and __.
答案: 【the sun

第四讲 玄学派诗歌与弥尔顿诗学 单元测验

1、 问题:Metaphysical poetry is notable for its surprising ___ (奇喻).
选项:
A:paradoxes
B:conceits
C:imagery
D:symbols
答案: 【conceits

2、 问题:George Herbert is called “the ____ of the Metaphysical school”.
选项:
A:founder
B:pioneer
C:saint
D:hero
答案: 【saint

3、 问题:At the beginning of the poem“Virtue”, the poet compares the sweet day to the wedding of the earth and sky. Here, ____ is used.
选项:
A:metaphor
B:simile
C:personification
D:hyperbole
答案: 【metaphor

4、 问题:”But though the whole world turn to coal, / Then chiefly lives” allude to ____.
选项:
A:the Greek myth

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注