本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:武晓杰
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-06-12
本篇答案更新状态:已完结

第一章:英美综述 英美综述

1、 问题:Before married,Teenage often have more than_boy or girlfriend
选项:
A:1
B:2
C:3
D:4
答案: 【1

2、 问题:The British teenagers often optimistic about future
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:Everybody has the right to choose their own partner.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:Boys want to go out for ,_and(答案中间以逗号隔开,小写)
答案: 【football match,sports center,the street corner

第二章:美国政治 美国政治测试

1、 问题:The U.S. Constitution came into effect in ___
选项:
A:1787
B:1789
C:1791
D:1793
答案: 【1789

2、 问题:The Constitution of the United States______
选项:
A:gives the most power to Congress
B:gives the most power to the President
C:tries to give each branch enough power to balance the others
D:gives the most power to the Supreme Court
答案: 【tries to give each branch enough power to balance the others

3、 问题:The Bill of Rights______
选项:
A:defines the rights of Congress and the rights of the President
B:guarantees citizens of the United States specific individual rights and freedom
C: is part of the Declaration of Independence
D:has no relationship with the Constitution
答案: 【guarantees citizens of the United States specific individual rights and freedom

4、 问题:The terms for a Senator and Representative are respectively_ and ______ years.
选项:
A:two, four
B:two, three
C:two, six
D: six, two
答案: 【 six, two

5、 问题:All the following can make legislative proposals EXCEPT _
选项:
A:the Senator
B: the Representative
C: the Secretary of State
D:the President
答案: 【 the Secretary of State

6、 问题:The following are all powers of the President EXCEPT _
选项:
A:vetoing any bills passed by Congress
B:appointing federal judges when vacancies occur
C:making laws
D:issuing executive orders
答案: 【making laws

7、 问题:The Supreme Court is composed of _ justices.
选项:
A:6
B:7
C:8
D:9
答案: 【9

8、 问题:The President is directly voted into office by ______
选项:
A:all citizens of America
B:the citizens over 18 years old
C:electors elected by the voters
D:the Senators and the Representatives
答案: 【electors elected by the voters

第三章:英美艺术家 英美艺术家

1、 问题:In 1663,he visited ___ where was particularly impressed with the Theatre of Marcellus.
选项:
A:paris
B:rome
C:wiltshire
D:riode
答案: 【rome

2、 问题:When did he go to the Paris?
选项:
A:1663
B:1664
C:1665

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注