本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-07-03
本篇答案更新状态:已完结

Week 1 Introduction and Elizabethan Poetry Quiz for Week 1

1、 问题:Sonnet 75 starting with the line “One day I wrote her name upon the strand” was written by __.
选项:
A:Shakespeare
B:Sidney
C:Donne
D:Edmund Spenser
答案: 【Edmund Spenser

2、 问题:There are 10 syllables in a line and they follow a regular pattern: an unstressed syllable followed by a stressed one. This line is called a(an) _ line.
选项:
A:iambic pentameter
B: iambic tetrameter
C:trochaic pentameter
D:trochaic tetrameter
答案: 【iambic pentameter

3、 问题:The ______ sonnet consists of 3 quatrains (3 four-line stanza) and a couplet. The rhyme scheme is abab cdcd efef gg.
选项:
A:Italian
B:English
C:Petrarchan
D:Spenserian
答案: 【English

4、 问题:Shakespeare’s Sonnets is the title of a collection of ______ sonnets by William Shakespeare.
选项:
A:154
B:108
C:89
D:38
答案: 【154

5、 问题:In Sonnet 18, Shakespeare compares his beloved to the ______ and argues that his beloved is even better.
选项:
A:summer
B:spring
C:autumn
D:winter
答案: 【summer

6、 问题:______ is an Elizabethan poet who stood for the Renaissance ideal of “the complete man.”
选项:
A:Sir Philip Sidney
B:Shakespeare
C:Henry VIII
D:Edmund Spenser
答案: 【Sir Philip Sidney

7、 问题:Spenser’s masterpiece ______ is an extended hymn dedicated to the Queen Elizabeth.
选项:
A:The Faerie Queen
B:Amoretti
C:The Shepherd’s Calendar
D:Sonnets
答案: 【The Faerie Queen

8、 问题:The basic unit of poetic meter in English is a ______ which normally consists of one stressed syllable plus one or two unstressed syllables.
选项:
A:foot
B:syllable
C:word
D:phrase
答案: 【foot

9、 问题:A four-line stanza is called a ______.
选项:
A:quatrain
B:couplet
C:triplet
D:sestet
答案: 【quatrain

10、 问题:______ started Religious Reformation in Britain.
选项:
A:Henry VIII
B:Henry VII
C:Elizabeth I
D:Queen Mary
答案: 【Henry VIII

11、 问题:______ is often regarded as the father of English Literature.
选项:
A:Chaucer
B:Shakespeare
C:Spenser
D:Milton
答案: 【Chaucer

12、 问题:Novel appeared in the ______ period.
选项:
A:Victorian
B:Renaissance
C:Neoclassical
D:Romantic
答案: 【Neoclassical

13、 问题:The Victorian Age is the age of ______.
选项:
A:romanticism
B:realism
C:neoclassicism
D:modernism
答案: 【realism

14、 问题:The the-stream- of- consciousness writing appeared in ______ age.
选项:
A:modern
B:realistic
C:neoclassical
D:romantic
答案: 【modern

15、 问题:______ (literary form) is popular in Elizabethan age.
选项:
A:Sonnet
B:Novel
C:Essay
D:Epic
答案: 【Sonnet

16、 问题:Referential language refers to the language that ______.
选项:
A:is limited to everyday real life and situational use
B:engages one’s imagination
C:stimulates one’s emotion
D:is mainly used in literary works
答案: 【is limited to everyday real life and situational use

17、 问题:Representational language refers to the language that ______.
选项:
A:is mainly used in everyday life
B: engages one’s emotion and imagination
C: is transaction-based and socially conditioned
D: is mainly used in practical writing
答案: 【 engages one’s emotion and imagination

18、 问题:The most important literary work of the Old-English period is ______.
选项:
A: Gulliver’s Travels
B:Beowulf
C:The Canterbury Tales
D:Hamlet
答案: 【Beowulf

19、 问题:Medieval romances were ______.
选项:
A:stories about poor peasants’ lives
B: stories about supernatural characters
C: stories about knights and ladies and the chivalric adventures
D:stories about tragic love
答案: 【 stories about knights and ladies and the chivalric adventures

20、 问题:”Renaissance” means rebirth or revival of letters. It encourages a rebirth of ______.
选项:
A:Christian spirit
B:a respect for church
C:human spirit
D:science spirit
答案: 【human spirit

Week 3 Milton and Neoclassical Poetry Quiz for Week 3

1、 问题:The most famous prose work of Milton is probably ______.
选项:
A:Paradise Lost
B:Arcades
C:Samson Agonistes
D:Areopagitica
答案: 【Areopagitica

2、 问题:Milton served as ______ for the Cromwell government.
选项:
A:the Latin Secretary
B:the Prime Minister
C:the Foreign Minister
D:the spokesman
答案: 【the Latin Secretary

3、 问题:The story of Paradise Lost is taken from ______.
选项:
A:Homer
B:Greek Mythology

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注