本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

第一单元 中古时期和文艺复兴时期小测

1、 问题:1. Chaucer has employed __ in his poems, which was the predominant English measure for all the poetic kinds from the age of John Dryden through that of Samuel Johnson , some poets, including Alexander Pope, used it almost to the exclusion of other meters.
选项:
A:A. heroic couplet
B:B. blank verse
C:C. sonnet
D: D. octet and sestet
答案: 【A. heroic couplet

2、 问题:2.Since historical times, England, where the early inhabitants were Celts, has been conquered three times. It was conquered by_______.
选项:
A:A.the Vikings, the Anglo-Saxons, and the Normans
B:B. the Romans, the Anglo-Saxons and the Vikings
C:C. the Anglo-Saxons, the Vikings and the Normans
D:D. the Romans, the Anglo-Saxons, and the Normans
答案: 【D. the Romans, the Anglo-Saxons, and the Normans

3、 问题:3.____, a typical example of Old English poetry, is regarded today as the national epic of the Anglo-Saxons. A. Deor B. The Seafarer C. Beowulf D. The Wanderer
选项:
A:A. Deor
B: B. The Seafarer
C:C. Beowulf
D:D. The Wanderer
答案: 【C. Beowulf

4、 问题:4.___, which uses narrative verse or prose to sing knightly adventures or other heroic deeds, is a popular literary form in the medieval period.
选项:
A:A. Ballads
B: B. Romance
C: C.Epic
D: D.Lyrics
答案: 【 B. Romance

5、 问题:5. Which one of the following works is not written by John Milton?
选项:
A:A. Samson Agonistes
B: B. Paradise Lost
C:C. Prometheus Unbound
D: D. Paradise Regained
答案: 【C. Prometheus Unbound

6、 问题:6. Which of the following plays is not a comedy?
选项:
A:A. A Midsummer Night’s Dream
B:B. Twelfth Night
C:C. Romeo and Juliet
D: D. The Merchant of Venice
答案: 【C. Romeo and Juliet

7、 问题:7._____is a long, allegorical poem, in which Spenser dramatized political, religious, and moral themes by personifying them, or making them characters.
选项:
A:A. Shepheardes Calender
B: B. The Faerie Queene
C:C. The Jew of Malta
D: D. Doctor Faustus
答案: 【 B. The Faerie Queene

8、 问题:8.___ is a play based on the German legend of a magician aspiring for knowledge and finally meeting his tragic end as a result selling his soul to the Devil.
选项:
A:A. The Jew of Malta
B: B. Tamburlaine
C:C. The Faerie Queene
D: D. Doctor Faustus
答案: 【 D. Doctor Faustus

9、 问题:9. Of greatest tragedies, ______ is generally regarded as Shakespeare’s most popular play on the stage, for it has the qualities of a “blood-and-thunder” thriller and a philosophical exploration of life and death.
选项:
A:A. Othello
B: B. King Lear
C: C. Macbeth
D: D. Hamlet
答案: 【 D. Hamlet

10、 问题:10. As a representative of the Renaissance in England, __ was one of the earliest and most eloquent spokesmen for experimental science.
选项:
A:A. Francis Bacon
B: B. John Donne
C:C. John Milton
D: D.William Shakespeare
答案: 【A. Francis Bacon

11、 问题:11. “Metaphysical Poetry” is commonly used to name the work of the 17th-century writers who wrote under the influence of ___.
选项:
A:A. John Milton
B: B. John Donne
C:C. Francis Bacon
D: D.William Shakespeare
答案: 【 B. John Donne

12、 问题:12. Milton wrote Paradise Lost in __, or unrhymed iambic pentameter, which rarely used at the time except in dramatic works.
选项:
A:A. heroic couplet
B: B. blank verse
C: C. sonnet
D: D. free verse
答案: 【 B. blank verse

13、 问题:13. Hamlet has been described as melancholic and neurotic, for him, ___is a natural medium, a necessary release of his anguish, especially in his “To be or not to be ” questioning monologues.
选项:
A:A. sonnet
B: B. conceit
C: C. soliloquy
D: D.dramatic monologue
答案: 【 C. soliloquy

14、 问题:14. Forceful and persuasive, compact and precise, ___ reveals to us Bacon’s mature attitude towards learning.
选项:
A:A. Of Studies
B:B. Of Self-help
C: C. Of Nature
D: D. Of Self Reliance
答案: 【A. Of Studies

15、 问题:15. The traditional theme of __ is to praise the friendship between Antonio and Bassanio, to idealize Portia as a heroine of great beauty, wit and loyalty, and to expose the insatiable greed and brutality of the Jew.
选项:
A:A. The Winter’s Tale
B: B. The Merchant of Venice
C:C. Twelfth Night
D:D. The Tempest
答案: 【 B. The Merchant of Venice

第二单元 Test in Neoclassical period in English Literature

1、 问题:_____ was a progressive intellectual movement which flourished in France and swept through the whole western Europe in the 18th century, which was an expression of struggle of the bourgeoisie against feudalism.
选项:
A:The Renaissance
B:The Enlightenment
C:The Reformation
D:The Humanism
答案: 【The Enlightenment

2、 问题:John Bunyan’s____ is the most successful religious allegory in the English language. Its purpose is to urge people to abide by Christian doctrines and seek salvation through constant struggles with their own weaknesses and all kinds of social evils.
选项:
A:The Rape of the Lock
B:A. Robinson Crusoe
C:The Pilgrim’s Progress
D:A. Gulliver’s Travels
答案: 【The Pilgrim’s Progress

3、 问题:Alexander Pope’s___sumps up the art of poetry as upheld and practised by the ancients like Aristotle, Horace, Boileau,etc. and the eighteenth century European classicists.
选项:
A:The Rape of the Lock
B:Dunciad
C:An Essay on Man
D:An Essay on Criticism
答案: 【An Essay on Criticism

4、 问题:Daniel Defoe’s most popular novel is __, an adventure story based partly on the actual experience of a man who had been trapped on a deserted island.
选项:
A:Robinson Crusoe
B:A Journal of the Plague Year
C:Moll Flanders
D:Roxana
答案: 【Robinson Crusoe

5、 问题:In the fictional work_the similarities between human beings and the Lilliputians and the contrast between the Brobdingnagians and human beings both bear reference to the possibilities of human state.
选项:
A:Journal to Stella
B:The Drapier’s Letters
C:Gulliver’s Travels
D: A Modest Proposal
答案: 【Gulliver’s Travels

6、 问题:______generally considered Henry Fielding’s masterpiece, brings its author the name of the “Pose Homer.”
选项:
A:Joseph Andrews
B:Jonathan Wild
C:Tom Jones
D:Amelia
答案: 【Tom Jones

7、 问题:As a lexicographer, ______distinguished himself as the author of the first English dictionary by an Englishman-A Dictionary of the English Language (1755), a gigantic task which he undertook single-handedly and finished in over seven years.
选项:
A:Daniel Defoe
B:Alexander Pope
C:Henry Fielding
D:Samuel Johnson
答案: 【Samuel Johnson

8、 问题:Richard B. Sheridan’s masterpiece____ is considered one of the finest English comedies of manners. A satire on gossip, hypocrisy, and the corrupting influence of fashionable city life, it is also admired for its ingenious plot construction and witty dissection of character.
选项:
A:The School for Scandal
B:The Rivals

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注