本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-21到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Week 1 Introduction and Elizabethan Poetry Quiz for Week 1

1、 问题:Sonnet 75 starting with the line “One day I wrote her name upon the strand” was written by __.
选项:
A:Shakespeare
B:Sidney
C:Donne
D:Edmund Spenser
答案: 【Edmund Spenser

2、 问题:There are 10 syllables in a line and they follow a regular pattern: an unstressed syllable followed by a stressed one. This line is called a(an) _ line.
选项:
A:iambic pentameter
B: iambic tetrameter
C:trochaic pentameter
D:trochaic tetrameter
答案: 【iambic pentameter

3、 问题:The ______ sonnet consists of 3 quatrains (3 four-line stanza) and a couplet. The rhyme scheme is abab cdcd efef gg.
选项:
A:Italian
B:English
C:Petrarchan
D:Spenserian
答案: 【English

4、 问题:Shakespeare’s Sonnets is the title of a collection of ______ sonnets by William Shakespeare.
选项:
A:154
B:108
C:89
D:38
答案: 【154

5、 问题:In Sonnet 18, Shakespeare compares his beloved to the ______ and argues that his beloved is even better.
选项:
A:summer
B:spring
C:autumn
D:winter
答案: 【summer

6、 问题:______ is an Elizabethan poet who stood for the Renaissance ideal of “the complete man.”
选项:
A:Sir Philip Sidney
B:Shakespeare
C:Henry VIII
D:Edmund Spenser
答案: 【Sir Philip Sidney

7、 问题:Spenser’s masterpiece ______ is an extended hymn dedicated to the Queen Elizabeth.
选项:
A:The Faerie Queen
B:Amoretti
C:The Shepherd’s Calendar
D:Sonnets
答案: 【The Faerie Queen

8、 问题:The basic unit of poetic meter in English is a ______ which normally consists of one stressed syllable plus one or two unstressed syllables.
选项:
A:foot
B:syllable
C:word
D:phrase
答案: 【foot

9、 问题:A four-line stanza is called a ______.
选项:
A:quatrain
B:couplet

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注