本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-25到2021-01-24
本篇答案更新状态:已完结

I 国际通用语:英语的故事 (Lingua Franca: The Story of English) Unit 1 单元测试

1、 问题:In number of native speakers and language learners, English is the __ language in the world.
选项:
A:first
B:second
C:third
D:fourth
答案: 【first

2、 问题:The most native speakers of English live in ___.
选项:
A:Britain
B: the United States
C:Canada
D:Australia
答案: 【 the United States

3、 问题: Old English was mainly derived from the dialects of ___.
选项:
A:ancient Celtic people
B:Anglo-Saxons
C:Romans
D:French
答案: 【Anglo-Saxons

4、 问题: In 1588, England defeated the famous fleet Armada from ____.
选项:
A:France
B:Germany
C:Spain
D:Italy
答案: 【Spain

5、 问题:A Dictionary of the English Language was published by ___.
选项:
A:Thomas Nash
B:Samuel Johnson
C:Edmund Spenser
D:Francis Bacon
答案: 【Samuel Johnson

6、 问题: The sudden vowel shift in the history of English helped to shape __ English.
选项:
A:Old
B:Middle
C:Early Modern
D: Late Modern
答案: 【Early Modern

7、 问题: William Shakespeare is a great writer in the _______ language.
选项:
A:French
B:English
C:Spanish
D:Italian
答案: 【English

8、 问题:Shakespeare was born in a small town in ___.
选项:
A:England
B:Scotland
C:Wales
D:Northern Ireland
答案: 【England

9、 问题:Shakespeare wrote 154 _____ and some verses in his lifetime.
选项:
A:plays
B:sonnets
C:novels
D:poems
答案: 【sonnets

10、 问题:As you like it is a _______
选项:
A:tragedy
B:comedy
C:sonnet
D:song
答案: 【comedy

11、 问题:Proto-Indo-European is believed to be the ancestor of most European languages, such as Greek, German, Spanish, French and Italian.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:The history of English can be divided into three periods: Old English, Middle English and modern English.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题: English script and alphabetic system were from Greek.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Latin】

14、 问题: The expression of“电梯” in American English is elevator.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题: The expression of “斑马线” in British English is pavement.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题: Shakespeare wrote 42 plays in his lifetime.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【比较权威的说法是,莎士比亚一生共创作了37部戏剧。】

17、 问题:Romeo and Juliet is one of the four most famous tragedies of Shakespeare.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【《罗密欧与朱丽叶》的确是一部悲剧,但不是莎士比亚四大悲剧之一,四大悲剧分别是《哈姆雷特》、《麦克白》、《李尔王》、《奥赛罗》。】

18、 问题: Many words from Hindi flew back to English, such as “bungalow”, “coolie”, “cashmere”, “ pajamas” and “yoga”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【印地语Hindi是印度母语之一,其对英语产生了重要影响,许多词汇流入英语词汇。】

19、 问题:Now, English is used as the first language and official language in Singapore.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【新加坡有四种官方语言,马来语、英语、中文和泰米尔语。其中,马来语是新加坡的国民语言,其他语言均是官方语言。】

20、 问题:In 1982, English became the main foreign language taught in schools of People’s Republic of China.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

II 浮光掠影:英伦风情(A Glance at the British Landscape) Unit 2 单元测试

1、 问题:__ is the official name of Britain.
选项:
A:the United Kingdom
B:England
C: British Isles
D:Great Britain
答案: 【the United Kingdom

2、 问题:The full name of Britain is the United Kingdom of ___ Britain and ____.
选项:
A:/ ; Northern Ireland
B:Great; Northern Ireland
C:/; Ireland
D:Great; Ireland
答案: 【Great; Northern Ireland

3、 问题:There are _ parts in Great Britain and __ parts in Britain.
选项:
A:three; four
B:three; three
C:four; three
D:four; four
答案: 【three; four

4、 问题:The longest river in Britain is _______.
选项:
A:River Severn
B:River Thames
C:River Mississippi
D:River Shannon
答案: 【River Severn

5、 问题:Britain enjoys a __ climate.
选项:
A:hot maritime

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注