本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-03到2020-12-31
本篇答案更新状态:已完结

1. Unit One The Country and the Land (Focus on the UK ) 英伦风情(A Glance at the British Landscape) 第一周

1、 问题:If you want to write to someone in Edinburgh, the capital of Scotland, you should write the address as ___ .
选项:
A:Edinburgh, England
B:Edinburgh, Scotland, the UK
C:Scotland, Edinburgh, Great Britain
D:Great Britain, Scotland, Edinburgh,
答案: 【Edinburgh, Scotland, the UK

2、 问题:The full name of Britain is the United Kingdom of ___ Britain and ____.
选项:
A:/ ; Northern Ireland
B:Great; Northern Ireland
C:/; Ireland
D:Great; Ireland
答案: 【Great; Northern Ireland

3、 问题:There are _ parts in Great Britain and __ parts in Britain.
选项:
A:three; four
B:three; three
C:four; three
D:four; four
答案: 【three; four

4、 问题:The longest river in Britain is _______.
选项:
A:River Severn
B:River Thames
C:River Mississippi
D:River Shannon
答案: 【River Severn

5、 问题:Britain enjoys a __ climate.
选项:
A:hot maritime
B:temperate maritime
C:warm continental
D: cold continental
答案: 【temperate maritime

6、 问题:“If winter comes, will spring be far behind?”comes from Ode to the ______ wind by Shelly.
选项:
A:east
B:south
C:west
D:north
答案: 【west

7、 问题:The Scots, Welsh and Irish are descendents of _____.
选项:
A:the Romans
B:the Anglo Saxons
C:the Celts
D:the French
答案: 【the Celts

8、 问题: Wales is located in the ___ of Great Britain.
选项:
A:east
B:west
C:north
D:south
答案: 【west

9、 问题:The Giant’s Causeway was located in ____.
选项:
A:Wales
B:England
C:Scotland
D:Northern Ireland
答案: 【Northern Ireland

10、 问题:____ is known as the backbone of England.
选项:
A:Grampian Mountains
B:Cambrian Mountains
C:The Rockies
D:The Pennies
答案: 【The Pennies

11、 问题: In England, it is really cold in winter and extremely hot in summer.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【英国气候是温带海洋性气候,冬天不冷,夏天也不热。】

12、 问题:Stonehenge is a famous monument dated from the 16th century.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:Scotland takes up half of Great Britain and is the second largest country in the UK.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【英格兰,而非苏格兰,占大不列颠岛的一半以上的土地。】

14、 问题:The American movie “A water horse” is based on the tale of monster in River Thames
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

15、 问题: Kilt, tartan and Bagpipe are all characteristic of Scotland. __
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题:The Acts of Union 1707 made the kingdoms of England and Scotland united to form Great Britain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

17、 问题:Ben Nevis in the Grampian is Britian’s highest peak.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【格兰扁山脉的主峰本尼维斯山是英国最高峰】

18、 问题:William Wallace is a national hero in Scotland who rebelled against the cruel English ruler.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:Wales is regarded as “Land of Song” , and the greatest event of the year is theNational Eisteddfod.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

20、 问题:The capital of Northern Ireland in the UK is Dublin.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2. Unit One The Country and the Land (Focus on the US) 穿越美国(Transamerica:A First Impression) 第二周 单元

1、 问题:Which of the following roads is called Mother Road?
选项:
A:Route 66
B:Route 50
C:Interstate 5
D:Interstate 95
答案: 【Route 66

2、 问题:Which of the following symbols does not represent freedom?
选项:
A:Statue of Liberty
B:Liberty Bell
C:American flag
D:Uncle Sam
答案: 【Uncle Sam

3、 问题:Which of the following locations is not included in the Freedom Trail?
选项:
A:State House
B:Granary Buring Ground
C:Independence Hall
D: Faneuil Hall
答案: 【Independence Hall

4、 问题:Which of the following cities is the meeting place for the first and second Continental Congress?
选项:
A:New York City
B: Philadelphia
C:Washington D.C.
D:Boston
答案: 【 Philadelphia

5、 问题:The Statue of Liberty is a gift from the people of _____.
选项:
A:Germany
B:Britain
C:France

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注