文章目录[隐藏]

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-05到2022-01-08
本篇答案更新状态:每5天更新一次

1. Writing Scientific and Technical Papers Unit 1 Quiz

1、 问题:Which of the following titles is suitable for a research paper?with the key words “nuclear power”and “safety”
选项:
A:Profitable Nuclear Power Generation
B:International views on nuclear safety
C:Safety evaluation of spent fuel road transportation based on weighted nearest neighbor method
D:The International Safety Framework for nuclear power source applications in outer space—Useful and substantial guidance
答案: 【Safety evaluation of spent fuel road transportation based on weighted nearest neighbor method

2、 问题:Which of the following titles is suitable for a research paper?with the key words “unmanned air vehicle” and “ engine”
选项:
A:Design, build and test an unmanned air vehicle
B:Improved efficiency of an unmanned air vehicle IC engine using computational modelling and experimental verification
C:Unmanned air vehicles under external impact
D:Engine-integrated solid oxide fuel cells for efficient electrical power generation on aircraft
答案: 【Improved efficiency of an unmanned air vehicle IC engine using computational modelling and experimental verification

3、 问题:A good research paper title often involves the following characteristics :
选项:
A:predicting content, arousing interest, reflecting the tone of writing and containing key words.
B:predicting key words, arousing interest, reflecting the tone of writing and containing content.‍
C:predicting the tone of writing, arousing interest, reflecting content and containing key words.
D:predicting interest, arousing the tone of writing , reflecting content and containing key words.
答案: 【predicting content, arousing interest, reflecting the tone of writing and containing key words.

4、 问题:What principles are supposed to be taken into account when writing a scientific and technical paper? You can choose more than one answer.
选项:
A: Clear purpose
B:Single focus
C: Logical organization
D:Clear point of view
E:Sufficient and relevant support
F: Target readers
G: Reader engagement
答案: 【 Clear purpose;
Single focus;
Logical organization;
Clear point of view;
Sufficient and relevant support;
Target readers;
Reader engagement

5、 问题:What are the characteristics of a good research topic? You can choose more than one answer.
选项:
A:Not with a simple answer
B:Based on an arguable assumption
C: Opinion-based
D: Research-worthy
E:Feasible or researchable
F:Narrow scope
答案: 【Not with a simple answer;
Research-worthy;
Feasible or researchable

6、 问题:Is the following research topic effective? ” Is nuclear power a promising energy source?”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Is the following research topic effective? “Why is nuclear power a more promising energy source than solar power?”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:Is the following research topic effective? “How safe is nuclear power?”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2. Giving Definitions Unit 2 Definition Quiz

1、 问题:Tertiary education may be __ as the period of study which is spent at university.
选项:
A:defined
B:called
C:referred
D:meant
答案: 【defined

2、 问题:Unbalanced Force __ to the sum total or net force exerted on an object.
选项:
A:means
B:refers
C:calls
D:describes
答案: 【refers

3、 问题:Acceleration relates to motion. It __ a change in motion.
选项:
A:calls
B:defines
C:means
D:refers
答案: 【means

4、 问题:Assertiveness is __ as a skill of being able to stand up for your own or other people’s rights in a calm and positive way, without being either aggressive, or passively accepting ‘wrong’.
选项:
A:viewed
B:called
C:referred
D:meant
答案: 【viewed

5、 问题:The force that pushes a rocket upward is __ thrust.
选项:
A:meant
B:defined
C:viewed
D:called
答案: 【called

6、 问题:Water __ a liquid made up of molecules of hydrogen and oxygen in the ratio of 2 to 1.
选项:
A:calls
B:is
C:defines
D:refers
答案: 【is

3. Describing Figures and Tables Unit 3 Description of Figures Quiz

1、 问题:The number of private cars increased ______ 60% from 2015 to 2016.
答案: 【by

2、 问题:These causes affected different regions differently in the 1990s, ______ Europe having as much as 9.8% of degradation due to deforestation.
答案: 【with

3、 问题:Coal is predicted to increase steadily to 31q in 2030, whereas gas will remain stable ______ 25q.
答案: 【at

4、 问题:Manufacturing value added amounted ______12.3% of total U.S. gross domestic product (GDP) in 2012, according to United Nations calculations.
答案: 【to

5、 问题:Chinese manufacturing value added accounted ______ 30.6% of its economy’s total output in 2012, according to the UN.
答案: 【for

6、 问题:Japan ranked third ______ manufacturing value added at $1.1 trillion (see Figure 1).
答案: 【in

7、 问题:About 4.2% of the 1,120 respondents were younger than 20 years, and 26.7% were ______ 21 and 30 years old.
答案: 【between

8、 问题:______ all the respondents, 67.1% were married and 32.9% were single.
答案: 【of

4. Using citations Unit 4 Citation Quiz 1

1、 问题:A citation gives the s____ where the information or idea is from.
答案: 【source

2、 问题:An in-text citation usually includes information about the author and the p____ year.
答案: 【(以下答案任选其一都对)publishing;
publication

3、 问题:To avoid plagiarism, using citations is the best way to give c____ to the original author.
答案: 【credit

4、 问题:The publication details of the references listed at the end of the paper usually are put in a____ order.
答案: 【(以下答案任选其一都对)alphabetical;
alphabetic;
alphabet

5、 问题:P____ is the practice of using or copying someone else’s idea or work and pretending that you thought of it or created it.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Plagiarism;
Plagiarising;
Plagiarizing

4. Using citations Unit 4 Citation Quiz 2

1、 问题:Citations are not necessary if the source is not clear.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:Unintentional plagiarism can be excused.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注