本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-07-03
本篇答案更新状态:已完结

第一单元 第一单元检测

1、 问题:Which one is with the greatest importance when preparing for an informative presentation?
选项:
A:Customizing the presentation for the audience
B: Setting take-home message
C:Considering presentation organization
D:None of the above
答案: 【 Setting take-home message

2、 问题:A good speech requires a clear structure and ______.
选项:
A:logical reasoning
B:a humorous beginning
C:informal language
D:a lot of gestures
答案: 【logical reasoning

3、 问题:The most important feature of good arguments in a debate should be_.
选项:
A:logical
B:passionate
C:optimistic
D:moving
答案: 【logical

4、 问题:Which of the following is NOT an informative presentation?
选项:
A:An engineer reporting the progress of his project.
B:An expert educating the audience on life saving skills.
C:A company explaining a new product to the public at a conference.
D:A famous schoolmate persuading college graduates to study abroad.
答案: 【A famous schoolmate persuading college graduates to study abroad.

5、 问题:The followings are the main benefits of a debate except __.
选项:
A:helping people make informed decisions
B:helping people know more about the world
C: helping people cooperate
D:helping people become more passionate
答案: 【helping people become more passionate

6、 问题: If a university administrator is to introduce the campus and facilities to overseas students studying at the university, which of the following should he consider while preparing for the presentation? _____ (多选题).
选项:
A: Languages of the overseas students.
B:Interests of the overseas students.
C:Majors of the overseas students.
D:Height of the overseas students.
答案: 【 Languages of the overseas students.;
Interests of the overseas students. ;
Majors of the overseas students.

7、 问题: If an education exchange institution is making a speech attracting more people to join their overseas study program, which of the following should be included in the speech? (多选)
选项:
A:Benefits of studying abroad.
B: Loneliness of overseas students.
C:Successful experiences of their overseas study program.
D: Advantages of their programs.
答案: 【Benefits of studying abroad.;
Successful experiences of their overseas study program.;
Advantages of their programs.

8、 问题:With the motion “Foreign university rankings should not be the decisive factor in choosing a school”, which perspectives should you consider when preparing the debate? (多选)
选项:
A:General criterion of most college students in choosing a foreign university.
B:Reasons for applying current standard.
C:Advantages and disadvantages of the current standard.
D: Recommendation of other choices.
答案: 【General criterion of most college students in choosing a foreign university. ;
Reasons for applying current standard.;
Advantages and disadvantages of the current standard.;
Recommendation of other choices.

第二单元 第二单元检测

1、 问题:You’d better put ____ in your slides.
选项:
A:complete and long sentences
B:the whole passage
C:simple phrases and key words
D:paragraphs
答案: 【simple phrases and key words

2、 问题:Which of the following statements is NOT right about body language?
选项:
A:Eye contact can enhance speaker’s impact as a presenter.
B:Smile has the function of covering up the nervousness of speaker.
C:The speaker should always smile even when he/she expresses the emotion of pity.
D:The speaker’s facial expressions should match his/her emotion.
答案: 【The speaker should always smile even when he/she expresses the emotion of pity.

3、 问题: If you feel too nervous to look into the eyes of the audience, you may look at ____.
选项:
A:the audience’s hands
B: the audience’s noses
C:the ceiling
D:the ground
答案: 【 the audience’s noses

4、 问题:When the debater says: “My partner and I have come up with some definitions to further clarify this round. Our first definition is death. We define it as both brain and cardiac death. Our second definition is organs. …”, what is the debater doing?
选项:
A:Arguing with his own team member.
B:Arguing with the other team member.
C:Doing motion defining.
D: Making a conclusion.
答案: 【Doing motion defining.

5、 问题:The following terms should be defined in the motion “AI will take the place of language teachers in China in the future.” except for__.
选项:
A:AI
B:place
C: language teachers
D:future
答案: 【place

6、 问题:If you are to design PowerPoint slides with the topic of “AI and my future career”, what should be the main parts in your slides?
选项:
A:Key message: Learning to work with AI in my future career.
B:Powerful headline: AI: A helping hand in my career.
C:A complete movie.
D:Preview/review slide (outlines indicating why and how to work with AI).
答案: 【Key message: Learning to work with AI in my future career.;
Powerful headline: AI: A helping hand in my career.;
Preview/review slide (outlines indicating why and how to work with AI).

7、 问题:Jimmy was practicing a speech with his friends. He was told that his gestures were not appropriate. Which of the following behavior of Jimmy should be avoided to make good gestures in a speech?
选项:
A: put his hand in and out of pocket frequently.
B:wave his two hands high above his head.
C:make gestures just in front of his face.
D:give a gesture while emphasizing something.
答案: 【 put his hand in and out of pocket frequently.;
wave his two hands high above his head.;
make gestures just in front of his face.

8、 问题:With the motion “Beauty contests should be abolished”, the debater may define the motion as “The beauty contests whose contestants are under 18 should not be allowed”. Which of the following steps have been taken in this process?
选项:
A:The key words “ beauty contests” and “abolished” are located.
B:The literal meaning of the term “beauty contests” is given as “ competitions traditionally focusing on judging and ranking the physical attributes of the contestants”.
C:The literal meaning of the term “be abolished” is given as “ not be allowed”.
D:The key term “beauty contests” is narrowed down as “the beauty contests whose contestants are under 18”.
答案: 【The key words “ beauty contests” and “abolished” are located.;
The literal meaning of the term “beauty contests” is given as “ competitions traditionally focusing on judging and ranking the physical attributes of the contestants”.;
The literal meaning of the term “be abolished” is given as “ not be allowed”.;
The key term “beauty contests” is narrowed down as “the beauty contests whose contestants are under 18”.

第三单元 第三单元检测

1、 问题:If an informative presentation starts with: “Every second, a slice of rainforest, the size of a football field, is mowed down. That’s over 31 million football fields of rainforest each year”, what opening method is used?
选项:
A:Giving quotations.
B:Giving questions.
C:Giving statistics.
D:Using a ‘what if’ scenario.
答案: 【Giving statistics.

2、 问题:If an informative presentation starts with: “The idea of buying low and selling high is wrong!”, what opening method is used?
选项:
A: Using the word ‘imagine’.
B:Giving questions.
C: Giving pictures.
D:Giving a provocative statement.
答案: 【Giving a provocative statement.

3、 问题: If a presenter says, “Today I’d like to tell you about three smart ways to save your money while traveling. In my brief presentation we’ll begin by . . . Then I’ll give another smart way . . . and finally I’d like to talk about . . .”, he is giving______.
选项:
A:an introduction
B:a conclusion
C:an opening
D:a debate
答案: 【an introduction

4、 问题:When you announce your opinion in your speech, you’d better_____ .
选项:
A:speed up a bit
B:slow down a bit
C:keep your pace of speech unchanged
D:lower the volume of your voice
答案: 【slow down a bit

5、 问题:If you are going to tell your audience a story about your childhood, and create an cozy and warm atmosphere, you should __.
选项:
A:speed up and rise the volume
B:speed up and decrease the volume

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注