本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-29到2021-01-17
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1Prepare for Challenges Translation Test for Unit 1

1、 问题:土木工程师
选项:
A:Civil servant
B:Civil engineer
C:Mechanical enineer
D:Maintenance engineer
答案: 【Civil engineer

2、 问题:行政办事员
选项:
A:Administrative clerk
B:Market analyst
C:Pharmacist
D:Sales manager
答案: 【Administrative clerk

3、 问题:招聘
选项:
A:Certificate
B:Profile
C:Research
D:Recruitment
答案: 【Recruitment

4、 问题:补贴
选项:
A:Membership
B:Profile
C:Allowwance
D:Vacancy
答案: 【Allowwance

5、 问题:customer-oriented
选项:
A:顾客喜欢的
B:顾客拒绝的
C:顾客为导向的
D:顾客为上帝的
答案: 【顾客为导向的

6、 问题:达到目标
选项:
A:be earger to succeed
B:be eager to compete
C:to meet the targets
D:to meet the customers
答案: 【to meet the targets

7、 问题:需要经常去国内出差
选项:
A:Competitive salary is expected.
B:Frequent foreign travel is expected.
C:Self-motivated is expected.
D: Frequent domestic travel is expected.
答案: 【 Frequent domestic travel is expected.

8、 问题:开拓新市场,开发新客户
选项:
A:Develop new markets and customers
B:Achieve the sales target
C:Develop industry database
D:Achieve the optimal goal
答案: 【Develop new markets and customers

9、 问题:项目管理经验
选项:
A:Experience of project management
B:Experience of hotel management
C:Experience of human resource management
D:Experience of financial management
答案: 【Experience of project management

10、 问题:与跨国公司有机合作经验
选项:
A:In cooperation with a relative industry
B:In cooperation with a global acting company
C:In cooperation with a domestic company
D:In cooperation with a global sales representative
答案: 【In cooperation with a global acting company

11、 问题:工作积极主动
选项:
A:Good planning ability
B:Target-oriented
C:Self-motivated
D:Good serviece attitude
答案: 【Self-motivated

12、 问题:附加福利
选项:
A:An attractive salary package
B:Excellent training and career prospects
C:Medical benifits
D:Fringe benefits
答案: 【Fringe benefits

13、 问题:渴望学习
选项:
A: Be responbile to study
B:Be eager to learn
C:Be competitive
D:Be eager to succeed
答案: 【Be eager to learn

14、 问题:数据库
选项:
A:target
B:suppliers
C:prospect
D:database
答案: 【database

15、 问题:至少
选项:
A:maximum
B:minimum
C:optimize
D:customerize
答案: 【minimum

Unit 1Prepare for Challenges Test for Unit 1 正式版

1、 问题:Having a bad attitude about job hunting can cripple your applications.
选项:
A:True
B:False
C:It depends.
D:Not mentioned in the class.
答案: 【True

2、 问题:What does “cold call” mean?
选项:
A:It means when you are cold, you can make a call.
B:It means you use the telephone or email to find information of a company.
C:It means you use your network of family and friends to gather information.
D:It means you use online job search engines to widen your search.
答案: 【It means you use the telephone or email to find information of a company.

3、 问题:You can send the same cover letter to every company you apply to.
选项:
A:True
B:False
C:It depends.
D:Not mentioned in the class.
答案: 【False

4、 问题:It’s of great importance to pay particular attention to _____ when you are writing your cover letter.
选项:
A:Spelling
B:The weather
C:Exaggeration of your experience
D:Personal appearance
答案: 【Spelling

5、 问题:When you are writing a cover letter, if you‘re not sure about gender, you should address the person by _____ .
选项:
A:Their first and last name
B:Their title
C:Dear Sir
D:Dear Madam
答案: 【Their first and last name

6、 问题:In a job ad, “master’s degree with chemical background” belongs to ______
选项:
A:working attitude
B:communication skill
C:previous work experience
D:education background
答案: 【education background

7、 问题:“Our company offers a competitive remuneration package. Our comprehensive benefits include medical, dental, wellness programs, and paid holidays. We also offer a profit sharing, employee stock ownership, and twice annual bonus opportunities. We also offers reimbursement for certain professional licenses and associated renewals and exam fees. In addition, we reimburse tuition for certain eligible programs or classes.”This belong to the ______ part of a job ad.
选项:
A:salary and other benefits
B:vacant position
C:job responsibilities
D: qualifications
答案: 【salary and other benefits

8、 问题:Which of the following is not a basic rule of CV writing?
选项:
A:Offer the skills the recruiter requires.
B:Be factual.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注