本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-20到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

Unit One Know yourself Test One

1、 问题:Which career goal is NOT mentioned by the students in dialog 1 in Lesson 1?
选项:
A:diplomatist
B:civil servant
C:physicist
D:doctor
答案: 【doctor

2、 问题: Which statement is true according to dialog 2 in Lesson 1?
选项:
A:One girl is leaving her current job and the other girl is thinking about going to graduate school.
B:The girl who is changing her job has been working in her current job for a long time.
C:The girl’s current position is the first job after her graduation.
D:The girl suggested the other girl to invest in education.
答案: 【One girl is leaving her current job and the other girl is thinking about going to graduate school.

3、 问题:What is the most possible relationship between the two persons in dialog 3 in Lesson 1?
选项:
A:classmates
B:students and career consultant
C:boyfriend and girlfriend
D:friends
答案: 【boyfriend and girlfriend

4、 问题:Please match the types of personalities with the types of employees based on John Holland Vocational Test in Lesson 3. a. investigative g. the Do-ers b. realistic h. the organizers c. conventional i. the Helpersd. social j. the thinkerse. artistic k. the persuaders f. enterprising l. the Creator
选项:
A:a-j, b-g, c-h
B:d-i, e-g, f-k
C:a-j, b-g, ,c-k
D:d-i ,e-l, f-g
答案: 【a-j, b-g, c-h

5、 问题:Complete the sentence with the following words. The employer __ the job to the best candidate.
选项:
A: accepted
B:attended
C:applied
D:offered
答案: 【offered

6、 问题:Complete the sentence with the following words. Job-seekers __for the post.
选项:
A:accepted
B: attended
C: applied
D:offered
答案: 【 applied

7、 问题:Complete the sentence with the following words. Candidates _ their interview.
选项:
A:accepted
B:attended
C:applied
D:offered
答案: 【attended

8、 问题:Complete the sentence with the following words. The candidate _ or declines the offer.
选项:
A:accepts
B:attended
C:applied
D: offered
答案: 【accepts

9、 问题:What is Mark Zuckerberg and Jack Ma’s suggestions for new entrepreneurs based on their talk in Lesson 2?
选项:
A:Sell your house if necessary to set up a company.
B:It’s very cool to have a company in the Silicon Valley no matter the founder has a clear goal or not.
C:You’d better have a clear idea about what problem you wish to solve before you set up a company.
D:The most important thing is to have real passion for your work.
答案: 【You’d better have a clear idea about what problem you wish to solve before you set up a company.;
The most important thing is to have real passion for your work.

10、 问题:What are the suggestions from the consultants in Lesson 4?
选项:
A:Adjust your resume according to the particular requirements of a job offer.
B:State your career objective clearly in your resume.
C:Make a balance of your interests and competence.
D:Accumulate more working experience as well as socializing techniques.
E:Conduct an informational interview with the insiders about the job you are interested.
F:Be patient and never stop learning from small things.
G:Pay more attention to basics.
H:Consider which is your first priority: accumulating more working experience or extending academic competence?
答案: 【Adjust your resume according to the particular requirements of a job offer.;
State your career objective clearly in your resume.;
Make a balance of your interests and competence.;
Accumulate more working experience as well as socializing techniques.;
Conduct an informational interview with the insiders about the job you are interested.;
Be patient and never stop learning from small things.;
Pay more attention to basics.;
Consider which is your first priority: accumulating more working experience or extending academic competence?

Unit Two Preparation for challenge Test Two

1、 问题:Which is the way that uses social network to spread job information?
选项:
A:Job ads column in newspapers.
B:Wechat or LinkedIn
C:Job affair.
D:The job website.
答案: 【Wechat or LinkedIn

2、 问题:Choose the best word to complete the sentence.Among the 200 candidates who applied for this job, the HR manager has only ___12 of them for the interview.
选项:
A:shortlisted
B:hired
C:outlined
D:include
答案: 【shortlisted

3、 问题:What are the main parts of a job ad?
选项:
A:company history
B:job responsibilities
C:qualifications
D:the position
E:salary and benefits
F:ways to apply

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注