本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:朱燕华
本课程起止时间为:2020-03-01到2020-06-20
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 A Wonderful Start in Life Test 1

1、 问题:What is not the importance of listening skills?
选项:
A:Pay full attention
B:Not take the notes
C:Deduce meaning from the text
D:Practice listening persistently
答案: 【Not take the notes

2、 问题:What is not a good idea about start a new life at college?
选项:
A:Get to know the teacher
B:Get to know the classmates
C:Addicted to some computer games
D:Get familiar with the new campus
答案: 【Addicted to some computer games

3、 问题:What does the word “sophomore “mean?
选项:
A:大一
B:大二
C:大三
D:大四
答案: 【大二

4、 问题:When introduce yourself to others, which expression is not the proper one ?
选项:
A:Hi, pay attenion, I’m…
B:May I introduce myself …
C:I’d like to say something about myself.
D:I’m from…
答案: 【Hi, pay attenion, I’m…

5、 问题:According to the video,what do you think is the best medicine to cure homesickness?
选项:
A:Eating too much.
B:Addicted to alcohol
C:Making friends.
D:Oversleep.
答案: 【Making friends.

6、 问题:Ways to develop listening skills( )
选项:
A:Pay full attention.
B: Listen for main idea or the gist.
C:Take notes while listening.
D:Deduce meaning from the text.
答案: 【Pay full attention.;
Listen for main idea or the gist.;
Take notes while listening.;
Deduce meaning from the text.

7、 问题:What you hope to know most about your roommates or classmates?
选项:
A:Name.
B:Hometown.
C:Major.
D:Hobbies.
答案: 【Name.;
Hometown.;
Major.;
Hobbies.

8、 问题:Do you have any idea about how to start a new life at college?
选项:
A:To get to know the teachers.
B:To make a daily or weekly plan for study and other activities
C:To find out if there are any former classmates or schoolmates there.
D:To get familiar with the new campus.
答案: 【To get to know the teachers.;
To make a daily or weekly plan for study and other activities;
To find out if there are any former classmates or schoolmates there.;
To get familiar with the new campus.

9、 问题:According to the video part , Li Ming studies the same major as Wang Lin.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:According to listening part ,Mr. Smith has caught a cold.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 2 Learning Styles Unit 2 Test

1、 问题:When listening, we have three types of getting main idea, not inclde( )
选项:
A:Evaluate
B:Gist
C:Selective
D: Intensive
答案: 【Evaluate

2、 问题:Critical thinking means( )
选项:
A:思考
B:批判性思维
C:考虑
D:思索
答案: 【批判性思维

3、 问题:What did Chinese student do in class?
选项:
A:Encourage “critical thinking”
B:Challenge the teacher’s ideas
C:Disagree with the teacher sometimes
D:Listen to the teacher rather than speak themselves
答案: 【Listen to the teacher rather than speak themselves

4、 问题:What is the title of Li Ming’s composition?
选项:
A:How to learn well
B: How I plan My Daily Activities
C:How to make the correct answer
D:How to discuss with my classmate
答案: 【 How I plan My Daily Activities

5、 问题:What is the saying Laura uses to encourage Li Ming to write as often as possible?
选项:
A:Practice makes perfect.
B:You are the best.
C:Believe yourself.
D:Choose the best one.
答案: 【Practice makes perfect.

6、 问题:What did British students do in class?
选项:
A:They let the teacher do most of the talking in class
B:Listen to the teacher rather than speak themselves
C:Challenge the teacher’s ideas
D: Regard the teacher as an “authority”
答案: 【Challenge the teacher’s ideas

7、 问题:Bottom-up processes include( )
选项:
A:Retain input while it is being processed.
B:Recognize word divisions.
C:Recognize key words in utterances.
D:Recognize the function of word stress in sentences.
答案: 【Retain input while it is being processed.;
Recognize word divisions.;
Recognize key words in utterances.;
Recognize the function of word stress in sentences.

8、 问题:According to some experts, one’s spoken English can be assessed by 3 aspects ( )
选项:
A:Pronunciation
B:Vocabulary
C:Grammar
D:Tone
答案: 【Pronunciation;
Vocabulary;
Grammar

9、 问题:Bottom-up means generate the main idea from details.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Top-down means deduct detailed from the main idea.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 3 Colourful Activities on Campus Test 3

1、 问题:How many clubs and societies on LiMing’s campus?
选项:
A:32
B:48
C:24
D:18
答案: 【48

2、 问题:Who will be invited to give a lecture according to LiMing?

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注