本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2019-12-10到2019-12-10
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 A Wonderful Start in Life Listening comprehension

1、 问题:What is the manager’s name?
选项:
A:Wodbury
B:Woodbury
C:Wordbury
D:Woody
答案: 【Woodbury

2、 问题:What do Tom and Sarah have in common?
选项:
A:They work in the same section
B:They are distantly related.
C:They are both engineers.
D:They work in the same company.
答案: 【They work in the same company.

3、 问题:What is secretay’s name?
选项:
A:Miss Pond.
B:Mrs Pond.
C:Miss Bond.
D:Mrs Bond.
答案: 【Miss Bond.

4、 问题:What is the man?
选项:
A:The secretary.
B:The President.
C:An officer.
D:An advertiser.
答案: 【The President.

5、 问题:What is Mr. White?
选项:
A:The new clerk.
B:The manager.
C:The secretary.
D:The new manager.
答案: 【The manager.

6、 问题:What does Bill want to be?
选项:
A:A jornalist
B:A lawyer
C:A businessman
D:A teacher
答案: 【A lawyer

7、 问题:What is Tom studying now?
选项:
A:Law
B:Journalism
C:Business
D:The other studies
答案: 【Journalism

8、 问题:What does Tom want to be?
选项:
A:A journalist
B:A lawyer
C:A businessman
D:He doesn’t know
答案: 【A businessman

9、 问题:Where is Jack living now?
选项:
A:Room 312
B:Room 320
C:Room 302
D:Room 321
答案: 【Room 302

10、 问题:What do people say when they greet each other?
选项:
A:Hi, how are you?
B:What’s your name?
C:How old are you?
D:Where were you born?
答案: 【Hi, how are you?

11、 问题:What is NOT the expected answer to “How are you?”
选项:
A:Not bad.
B:How do you do?
C:Pretty good.
D:Not as good as before.
答案: 【How do you do?

12、 问题:What kind of answer is usually preferred in greeting?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注