本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-12到2022-01-16
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Organization Test 1

1、 问题:Task 1 Complete each statement by choosing the appropriate answer from the four choices marked A, B, C and D.With a year’s hard work, he basic knowledge of English.
选项:
A:has caught
B:has acquired
C:has required
D:has acknowledged
答案: 【has acquired

2、 问题:Can you tell us some interesting of city life?
选项:
A:features
B: fingers
C: fans
D:feathers
答案: 【features

3、 问题:The physics teacher said that the earth around the sun.
选项:
A:moves
B:is moving
C:moved
D:had moved
答案: 【moves

4、 问题:Our manager in a local newspaper for a new secretary.
选项:
A:advised
B:advertised
C:advanced
D:addressed
答案: 【advertised

5、 问题:—What’s wrong with our English book?—One page is .
选项:
A: disappeared
B:losing
C:missing
D:missed
答案: 【missing

6、 问题:Before she went abroad she spent as much time as she could English.
选项:
A:practice to speak
B:practicing speaking
C:practice speaking
D:to practice speaking
答案: 【practicing speaking

7、 问题:It is of him to undertake a hard job.
选项:
A:identical
B:able
C:beneficial
D:typical
答案: 【typical

8、 问题:He couldn’t have finished the task on his own last night, ?
选项:
A:do I
B:could he
C:don’t I
D:did he
答案: 【did he

9、 问题:—There were already five people in the car but they still managed to take me.—It a comfortable journey.
选项:
A:can’t be
B:shouldn’t be
C:couldn’t have been
D:mustn’t have been
答案: 【couldn’t have been

10、 问题:The firm at producing computers.
选项:
A:plays
B:forces
C:overcomes
D:excels
答案: 【excels

11、 问题:The old Silk Road China with the West in ancient times.
选项:
A:chose
B:stuck
C:put
D:linked
答案: 【linked

12、 问题:The missing boy was last seen in the playground.
选项:
A:play
B:to have played
C:played
D:playing
答案: 【playing

13、 问题:I to go to bed earlier during the winter.
选项:
A:tend
B:tender
C:trend
D:tendency
答案: 【tend

14、 问题:I have no one me, so I have to deal with it myself.
选项:
A:help
B:to help
C:helped
D:to have helped
答案: 【to help

15、 问题:I’d these children to stay at kindergarten the whole day.
选项:
A:rather
B:better
C:prefer
D:agree
答案: 【prefer

16、 问题:You can’t imagine what great difficulty I have had your lost novel.
选项:
A:for finding
B: to find
C:in finding
D:found
答案: 【in finding

17、 问题:Many scientists are judged their achievements in scientific research.
选项:
A:in spite of
B: in favor of
C:in case of
D:in terms of
答案: 【in terms of

18、 问题:Ben is looking for another job because he feels he his boss like a waiter.
选项:
A:satisfies
B:serves
C:promises
D:supports
答案: 【serves

19、 问题: Russian, Jack has to study a second foreign language.
选项:
A:Except
B:However
C:In addition to
D:Moreover
答案: 【In addition to

20、 问题:The automobile manufacturers are the largest in that country.
选项:
A:employers
B:employees
C:employs
D:employment
答案: 【employers

21、 问题:Task 2 Fill in each blank with the proper form of the words or phrases given in brackets. Mr. Black ______ (fuel) his car twice a month.
答案: 【fuels

22、 问题:It is no use ‍ ‍(stay away from) him. He is making unbearable noises.
答案: 【staying away from

23、 问题:The millionaire insisted that he ‍ (invest) money in shares, mines and railways.
答案: 【(以下答案任选其一都对)invest;
should invest

24、 问题:Once we have ‍ (relevantly) information, we should report it to the judge immediately.
答案: 【relevant

25、 问题:‍ (unfortunate) she has got a bad cold and can’t attend the conference.
答案: 【Unfortunately

26、 问题:Do you remember ‍ (introduce) Prof. Smith to Dr. Lee during his first visit to China?
答案: 【introducing

27、 问题:Mrs. Smith keeps smiling when I’m making a report as if she ‍ (agree) with me on all the terms.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注