本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Week 6 Understanding and Expressing Word Meaning (3) 单元测验

1、 问题:No one would believe his story. It was quite _______.
选项:
A:A. credible
B: B. credulous
C:C. creditable
D:D. incredible
答案: 【D. incredible

2、 问题:In the past, energy sources were thought to be _____.
选项:
A:A. boundless
B:B. obsequious
C:C. sluggish
D:D. extempore
答案: 【A. boundless

3、 问题:The daisy-like flowers of chamomile have been used for centuries to ____ anxiety and insomnia.
选项:
A:A. decline
B:B. relieve
C:C. quench
D:D. suppress
答案: 【B. relieve

4、 问题:My driving license ______ next month.
选项:
A:A. expires
B:B. inspires
C:C. respires
D:D. conspires
答案: 【A. expires

5、 问题:Some narratives seem more like plays, heavy with dialogue by which writers allow their ____ to reveal themselves.
选项:
A:A. charisma
B:B. characters
C:C. characteristics
D:D. characterizations
答案: 【B. characters

6、 问题: A laser beam is used to ____ even the hardest substances.
选项:
A:A. illuminate
B:B. reiterate
C:C. deprecate
D:D. penetrate
答案: 【D. penetrate

7、 问题:The doorway was too low that he had to ______ to go through it.
选项:
A:A. scoop
B:B. snoop
C: C. sloop
D:D. stoop
答案: 【D. stoop

8、 问题:The music grew softer and softer until it was scarcely ____.
选项:
A:A. manual
B:B. lateral
C:C. audible
D:D. treble
答案: 【C. audible

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注