本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-07-24
本篇答案更新状态:已完结

Chapter One Man Vs. Nature Chapter One 单元测试

1、 问题: Ralph Waldo Emerson and ___ are the most important transcendentalist representatives.
选项:
A:Edgar Allan Poe
B:Henry David Thoreau
C:Mark Twain
D:Benjamin Franklin
答案: 【Henry David Thoreau

2、 问题: Thoreau quotes Harivansa “An abode without birds is like a meat without seasoning.” in the text because _____
选项:
A:he point out the roughness of his present abode.
B:he likes birds.
C:he enjoys the closeness to nature.
D:he likes abode.
答案: 【he enjoys the closeness to nature.

3、 问题:Walden is structured on the_____, although it covers Thoreau’s experiences over the course of two years.
选项:
A:four seasons
B:month
C:day
D:quarter
答案: 【four seasons

4、 问题:The 18th century is known as the age of_
选项:
A:Romanticism
B:Realism
C:Enlightenment
D:Modernism
答案: 【Enlightenment

5、 问题:Which of the following statements is a typical feature of imagism?
选项:
A:To allow for sentiment and discursiveness in poetry
B: To use long and complex sentences in poetry
C:To use iambic pentameter
D:To use concise expressions full of clear and sharp images
答案: 【To use concise expressions full of clear and sharp images

6、 问题:In “A Station of the Metro”, according to Pound, what does the “petals” imply?
选项:
A:metro station
B:crowd
C:apparition
D:the beautiful faces
答案: 【the beautiful faces

7、 问题: Snyder proposes three categories of nature: nature, the wild, and .
选项:
A:wildness
B:mildness
C:human society
D:environment
答案: 【wildness

8、 问题:Deep Ecology is an ecological and environmental philosophy that promotes the __of living beings regardless of their utility to humans and reconstructs human society according to such ideas.
选项:
A:material worth
B:spiritual worth
C:secular worth
D:inherent worth
答案: 【inherent worth

9、 问题:which if the following factors has shed influence on imagism?
选项:
A:Chinese mythology
B:Greek tragedy
C:Shakepearean sonnet
D:Japanese haiku
答案: 【Japanese haiku

10、 问题:The difference between imagist poetry and ancient Chinese poetry lies in______.
选项:
A:image
B:conciseness
C:emotion
D:length
答案: 【emotion

11、 问题:Chinese philosopher, Zhuang Tzu, conceived a similar idea of nature to Thoreau.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题: Influenced by the complaint about the shabby states of his cabin by most people, Thoreau wanted to buy Hollowell farm.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:Walden is largely a narrative novel that tells of how Thoreau worked to produce the essentials of food and shelter.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

14、 问题:Imagism insisted on the reformation of contemporary poetry through free verse and through the removal of all unnecessary verbiages from poems.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题:The similarities between imagist poetry and ancient Chinese poetry lie in picture-like characters, using of images, short and concise, abundant connotation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题:William Carlos Williams puts an unusual pause between the word “wheel” and “barrow”, which has the effect of combining the images.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

17、 问题:For Snyder, environmental circles is between those who operate from a human-centered resource management mentality and those whose values reflect an awareness of the integrity of the whole of nature.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:The term “Deep Ecology” was fist coined by the Norwegian philosopher Arne Naess in 1973 article “The Shallow and the Deep, Long-Range Ecology Movements”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:For Snyder, “civilization is separated from nature… our body is a vertebrate mammal being.”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

20、 问题:In the second phase of Imagism, Pound replaced Amy Lowell and under his guidance were published several anthologies, entitled Some Imagist Poets.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

21、 问题:Transcendentalism indicates is from the physical world to the spiritual world, from the reliance on reason to the reliance on______, and from the mind to the heart.
答案: 【intuition

22、 问题:The origin of anthropocentrism is______.
答案: 【logocentrism

23、 问题:Snyder proposes three categories:,______ the wild, and wilderness.
答案: 【nature

24、 问题:The second category is the wild, which is the ______ process of nature.
答案: 【organic

25、 问题:In “A Station of the Metro”, Ezra Pound uses __, comparing “crowd” to “a wet black bough” and “faces” to “petals”.
答案: 【metaphor

26、 问题:The definition of the image is “that which presents an intellectual and emotional_ in an instant of time.”
答案: 【complex

27、 问题:The term “___” was fist coined by the Norwegian philosopher Arne Naess in 1973 article “The Shallow and the Deep, Long-Range Ecology Movements”.
答案: 【Deep Ecology

28、 问题:According to Transcendentalists, the individuals can communicate with the ______ when they immerse themselves in nature and reach a state of perfection.
答案: 【Oversoul

29、 问题:Transcendentalism was originally philosophical movement in __.
答案: 【Germany

30、 问题:Transcendentalists place emphasis on the importance of the Oversoul, the individual and ______. The most important representatives are Ralph Waldo Emerson and Henry David Thoreau.
答案: 【nature

Chapter Two Man Vs. Society Chapter Two 单元测试

1、 问题:1)The Puritans entered in conflict with the English monarchs, because__ (exclude wrong option)
选项:
A:A. they demanded more reformation in England.
B:B. they received quite cruel treatment from JAMES I.
C:C. they had different religious beliefs.
D:D. the monarch didn’t agree with their advices.
答案: 【C. they had different religious beliefs.

2、 问题:2) Scholars have long pointed out the link between Puritanism and capitalism: Both rest on__ , hard work, and an intense striving for success.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注