本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-07-30
本篇答案更新状态:已完结

Week 1 Poetry Delights and Instructs Multiple-Choice Questions for Week 1 (Poetry Delights and Instr

1、 问题:Who was Apollo in Greek mythology? (1.1. 02:26-3:22)
选项:
A:The beautiful daughter of a river god.
B:The god of poetry.
C: The god of pastoral life.
D:The god of love.
答案: 【The god of poetry.

2、 问题:What did Horace mean when he said that “the poet has mingled profit with pleasure by delighting the reader at once and instructing him”? (1.1. 04:49-05:02)
选项:
A:He means that poetry brings both money and pleasure to the reader.
B:He means that poetry brings both delight and wisdom to the reader at the same time.
C:He means that poetry brings something useful to the reader by giving him pleasure.
D:He means that poetry brings pleasure to the reader by instructing him.‍
答案: 【He means that poetry brings both delight and wisdom to the reader at the same time.

3、 问题:Where does the pleasure of reading poetry come from? (1.2. 00:33-00:48)
选项:
A:The pleasure of reading poetry comes from the beauty of the language.
B:The pleasure of reading poetry comes from the power of the emotion in the poem.
C:The pleasure of reading poetry comes from the depth of the insight suggested in the poem.
D:The pleasure of reading poetry comes from all the three answers mentioned above. ‍
答案: 【The pleasure of reading poetry comes from all the three answers mentioned above. ‍

4、 问题: How does an image come to us? (1.2. 01:46-02:01)
选项:
A:‍‍An image may come through the eye as color or through the ear as sound.
B:An image may come to us through the tongue as taste.
C:An image may come to us through the nose as smell or the skin as
touch.‍
D:An image may come through any one of the ways mentioned above.
答案: 【An image may come through any one of the ways mentioned above.

5、 问题: What is Robert Browning’s “Meeting at Night” about? What is the theme of this poem? (1.2. 03:40-41)
选项:
A:Robert Browning’s “Meeting at Night” is a love poem.
B:Robert Browning’s “Meeting at Night” is a night poem.
C:Robert Browning’s “Meeting at Night” is a meeting poem.
D:Robert Browning’s “Meeting at Night” is a poem about meeting at night.‍
答案: 【Robert Browning’s “Meeting at Night” is a love poem.

6、 问题:“Poetry is founded on surprise: the surprise of regaining something that was there but we failed to notice.” Whose definition of poetry is this? (1.2. 15:07-16:00)
选项:
A:Robert Browning.
B:Robert Frost.
C:Louis Untermeyer.
D:Laurence Perrine.‍
答案: 【Louis Untermeyer.

7、 问题:What do we mean when we say that Robert Frost’s simplicity is deceptive? (1.3. 00:23-00:44)
选项:
A:Frost’s poems are simple, direct and natural.
B:Frost’s poems are never simple, direct and natural.
C:Frost’s poems never say much in little.‍
D:Frost’s poems look simple, direct and natural, but Frost was almost never as simple, direct and natural as he appeared to be.
答案: 【Frost’s poems look simple, direct and natural, but Frost was almost never as simple, direct and natural as he appeared to be.

8、 问题:What does Robert Frost mean when he says that “I dropped to an everyday level of diction that even [William] Wordsworth kept above.” (1.3. 01:57-02:42)
选项:
A:Robert Frost uses a poetic language which is even simpler than William Wordsworth’s.
B: Robert Frost uses everyday language in his poetic writing.
C:Both Frost and Wordsworth use everyday language in their poetic writing.
D:Both Frost and Wordsworth use simple language in their poetic writing.
答案: 【Robert Frost uses a poetic language which is even simpler than William Wordsworth’s.

9、 问题:How many British and American poets will be focused in this course? (1.4. 00:50-01:10)
选项:
A:6.
B:7.
C:8.
D:9.
答案: 【9.

10、 问题:Why do we read all these masterpieces? (1.4. 00:08-00:31)
选项:
A:They represent the best of their kind.
B:They have stood the test of time.‍
C:They are known to us not only in themselves but also in terms of their interpretation and reinterpretation through the ages.
D:All the three answers mentioned above.‍
答案: 【All the three answers mentioned above.‍

Week 2 William Shakespeare:“Shall I Compare Thee to a Summer’s Day” Multiple-Choice Questions for We

1、 问题: How many sonnets did William Shakespeare write? (Reading aloud, 00:30-31)
选项:
A:36.
B:37.
C:154.
D:152
答案: 【154.

2、 问题:What are the major themes of Shakespeare’s sonnets? (Reading aloud, 01:41-48)
选项:
A: The theme of love.
B:The theme of marriage.
C:The theme of literature.
D: All the three mentioned above.
答案: 【 All the three mentioned above.

3、 问题:What is the theme of Shakespeare’s Sonnet 18? (2.2. 01:25-33)
选项:
A:Sonnet 18 is a poem about the immortality through love.
B:Sonnet 18 is a poem about the immortality through literature.
C:Sonnet 18 is a poem about the immortality through marriage.
D:Sonnet 18 is a poem about the immortality through offspring.
答案: 【Sonnet 18 is a poem about the immortality through literature.

4、 问题:There is an ironic twist in the opening two lines of Shakespeare’s Sonnet 18. What is it? (2.2. 05:32-06:02)
选项:
A:The changeable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
B:The variable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
C:The unpredictable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
D:His beloved is more beautiful or more handsome than a summer’s day.
答案: 【His beloved is more beautiful or more handsome than a summer’s day.

5、 问题:What is the figure of speech used in line 3 (Rough winds do shake the darling buds of May)? (2.2. 07:17-08:10)
选项:
A:metaphor
B:simile
C:onomatopoeia
D:personification
答案: 【onomatopoeia

6、 问题: What are the figures of speech used in line 4 (And summer’s lease hath all too short a date)?(2.2. 09:10-10:15)
选项:
A: personification and metaphor
B:simile and personification
C:metaphor and onomatopoeia
D: onomatopoeia and personification
答案: 【 personification and metaphor

7、 问题:‍What does “the eye of heaven” refer to in line 5 (Sometime too hot the eye of heaven shines)? (2.2. 10:21-10:45)
选项:
A:The heavenly eye
B:God’s eye
C:The sun
D:The moon
答案: 【The sun

8、 问题:What does the two “this” refer to in the last line (So long lives this, and this gives life to thee)? (2.2. 19:10:-19:23)‍
选项:
A: This sonnet
B:This poet
C:The speaker “I”
D:This last line
答案: 【 This sonnet

9、 问题:What is a sonnet? (2.3. 00:12-02:50)
选项:
A:A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter.
B:A sonnet is a 14-line poem with its own rhyme schemes.
C:A sonnet is a 14-line poem written with its own logical and emotional organization.
D:A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter with its own rhyme schemes and its own logical and emotional organization.
答案: 【A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter with its own rhyme schemes and its own logical and emotional organization.

10、 问题:What is the rhyme scheme of Shakespeare’s Sonnet 18? (2.3. 02:32-02:50)
选项:
A:abba abba cdcdcd
B:abba abba cdecde
C:abab cdcd efef gg
D:abab bcbc cdcd ee
答案: 【abab cdcd efef gg

Week 3 John Milton: “Doth God Exact Day-labor, Light Denied?” Multiple-Choice Questions for Week 3 (

1、 问题:What kind of poetry is John Milton’s Paradise Lost? (3.2 00:35-00:44)
选项:
A:A sonnet
B:An epic
C:A lyric
D: A dramatic poem
答案: 【An epic

2、 问题:It is said that Milton’s Sonnet 19 was written soon after he became totally blind and he had not become accustomed to a life in darkness. When was it written? (3.4. 00:05)
选项:
A:1622.
B:1532.
C:1642.
D:‍1652.
答案: 【‍1652.

3、 问题:What did Milton mean when he said in the opening line “When I consider how my light is spent”? What is the figure of speech used here in this line? (3.4. 01:14-01:46)

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注