本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:张建瑞
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-06-28
本篇答案更新状态:已完结

第一章 Environmental Security,Green Chemistry Environmental Security,Green Chemistry

1、 问题:The impact of environmental change on , which may emerge from situations of resource and overuse of resources.
答案: 【conflict formation

2、 问题:Tensions can also arise out of a context of contested , such as oil production, mining.
答案: 【resource wealth

3、 问题:There is now growing recognition of the important inter-connections between .
答案: 【environment security and sustainable development

4、 问题: are two important thoughts in the concept of green chemistry.
答案: 【Reduce pollution and zero emission

5、 问题: Chemistry is a process of constantly creating .
答案: 【new molecules, substances and materials

6、 问题: The topic of 9th World Engineering Education Forum 2019 is .
答案: 【Disruptive Engineer Education for Sustainable Development

7、 问题: The benefits of reducing the waste food are .
答案: 【saving money, reducing methane emissions and conserving energy and resources

8、 问题: is the Earth Day every year?
答案: 【April 22ed

9、 问题: The purpose of establishment of the Earth Day is to .
答案: 【enhance and cultivate citizens’ environmental awareness

10、 问题: The time of the World Environment Day is at every year.
答案: 【June 5th

11、 问题: Another activities of cultivating citizens’ environmental awareness is the .
答案: 【World Ocean Day

12、 问题: The topic of the World Environment Day in 2018 is .
答案: 【Plastic Pollution

第二章 Smog,Photochemical Smog,Global Warming Smog,Photochemical Smog,Global Warming

1、 问题: 90% of the atmosphere is located in .
答案: 【Troposphere

2、 问题:The percent by volume larger than the average value in the atmosphere is called .
答案: 【pollutions

3、 问题: refers to the return of 84% of the energy radiated from the surface of the earth.
答案: 【Global Greenhouse Effect

4、 问题: , such as ash, soot, metal oxides and even sea salts, play a major role in air pollution.
答案: 【Solid particles

5、 问题:Generally, smog exists at the .
答案: 【urban areas, where industrial and human activities

6、 问题:Aerosols are usually solids (state), though some are tiny .
答案: 【droplets of liquid

7、 问题:According to the cause of formation, smog can be divided into .
答案: 【industrial smog and photochemical smog

8、 问题:In aerosols, sunlight splits NO2 into .
答案: 【NO and atomic oxygen

9、 问题: are two kinds of VOCs.
答案: 【Hydrocarbons and oxygenates

10、 问题:The main substances destroying the ozone layer are .
答案: 【Chlorofluorocarbons

11、 问题:The wavelength range of UV-B is .
答案: 【280 nm-320 nm

12、 问题:Although ozone is a pollutant in the , it is very necessary for the health of atmosphere of the earth in the stratosphere.
答案: 【troposphere

13、 问题:The greenhouse gases in the atmosphere of earth contains .(List 3 kinds)
答案: 【carbon dioxide, water vapor, methane, nitrous oxide and ozone

14、 问题:The reason of global warming is the has been changed.
答案: 【earth’s energy balance

15、 问题:Generally, the pH value of normal rain is 5-6. However, the pH value of acid rain is .
答案: 【3-5

16、 问题:The method to solve the acid rain problem is .
答案: 【neutralizing the threat of acid rain

17、 问题:Generally, the acid rain can damage stone statues, trees and forests. It can as well.
答案: 【corroding metals

18、 问题:In order to reduce SO2 emission, the most effective way is .
答案: 【desulfurization of the coals

19、 问题:The three kinds of coal desulfurization process are .
答案: 【oxidative desulfurization, reduction desulfurization and biological desulfurization

20、 问题:In the process of burning, we use the method for the desulfurization of the coals.
答案: 【chemical

第三章 The Structure and properties of Water, Water Pollution The Structure and properties of Water, Wa

1、 问题:The name of the website for the water environment problem established by United Nations is .
答案: 【www.unwater.org

2、 问题:The most obvious type of water pollution is .
答案: 【surface water pollution

3、 问题:Pure drinking water contains some , not only H2O.
答案: 【mineral

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注