本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:余敏
本课程起止时间为:2020-02-29到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

第一章Background to Writing 第一章单元测试

1、 问题:根据Bailey的分类,下面哪个选项不包含在short essays格式里?
选项:
A:Introduction
B:Main body
C:Discussion
D:Conclusion
答案: 【Discussion

2、 问题:Conclusion指的学术英语写作中的哪个写作特征?
选项:
A:Title
B:Sub-title
C:Heading
D:Phrase
答案: 【Heading

3、 问题:下面哪些选项是学术英语写作的原因?
选项:
A: To report on a piece of research the writer has conducted;
B:To answer a question the writer has been given or chosen;
C: To discuss a subject of common interest and give the writer’s view;
D:To synthesize research done by others on a topic.
答案: 【 To report on a piece of research the writer has conducted;;
To answer a question the writer has been given or chosen;;
To discuss a subject of common interest and give the writer’s view;;
To synthesize research done by others on a topic.

4、 问题:学术英语写作中的一般文本特征包括:
选项:
A:sentence
B:heading
C:sub-title
D:paragraph
E:title
F:phrase
答案: 【sentence;
heading;
sub-title;
paragraph ;
title;
phrase

5、 问题:我不需要做研究,所以我不需要学习学术英语写作。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:做旅游攻略的过程,就是一个简单的research过程。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:et al就是 and others的意思。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

第二章Shaping Your Topic 第二章单元测试

1、 问题:《学术英语(理工)》(第二版)中提到的,一个好的题目,需要符合三个要素,分别是:
选项:
A:Adequate
B:Important
C:Interesting
D:Manageable
答案: 【Adequate;
Important;
Manageable

2、 问题:在本章中,提到的四个写作技巧是:
选项:
A:A Research Log
B:A Work Schedule
C:A Mental Inventory
D:Brainstorming
答案: 【A Research Log;
A Work Schedule;
A Mental Inventory;
Brainstorming

3、 问题:计划书包含下面哪些内容?
选项:
A: your topic and your thesis
B:the kinds of sources you plan to consult
C:the problems you anticipate
D:any special aspects of your project
答案: 【 your topic and your thesis;
the kinds of sources you plan to consult;
the problems you anticipate;
any special aspects of your project

4、 问题:Research log其实就是一份非正式的日记,只不过它的主体是与你的研究论文相关的各个方面。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:“My paper will discuss an important topic of education.”是一个好的论题句子。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:在细化主题时,需要考虑你的写作目的是什么以及预期读者是谁。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:My Most Embarrassing Moment是一个可以写的论文题目。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:选题不一定是自己感兴趣的和好奇的。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第四章Avoiding Plagiarism 第四章单元测试

1、 问题:引用中的缩略语,拉丁词sic是什么意思?
选项:
A: 即证
B: 以及其他
C: 原文如此
D:省略
答案: 【 原文如此

2、 问题:下面哪个是citation的定义?
选项:
A:Using the exact words of the original text in your work.
B:Short in-text note giving the author’s name and publication date.
C:Any text that students use to obtain ideas or information.
D:Full publication details of a text to allow a reader to access the original.
答案: 【Short in-text note giving the author’s name and publication date.

3、 问题:下面哪些是作为学生来说,我们必须知道的学会避免剽窃的原因?
选项:
A:To show that students understand the rules of the academic community.
B:Copying the work of others will not help them develop their own understanding.
C:Plagiarism is easily detected by teachers and computer software.
D:Plagiarism may lead to failing a course or even having to leave college.
答案: 【To show that students understand the rules of the academic community.;
Copying the work of others will not help them develop their own understanding.;
Plagiarism is easily detected by teachers and computer software.;
Plagiarism may lead to failing a course or even having to leave college.

4、 问题:下面哪些是提供参考资料和引用的主要原因?
选项:
A:To show that you have read some of the authorities on the subject, which will give added weight to your writing.
B: To allow readers to find the source, if they wish to examine the topic in more detail.
C:To show your respect to the authors.
D:To avoid plagiarism.
答案: 【To show that you have read some of the authorities on the subject, which will give added weight to your writing.;
To allow readers to find the source, if they wish to examine the topic in more detail.;
To avoid plagiarism.

5、 问题:shared language include包括:
选项:
A:Proper nouns such as names of people, organizations, places, etc.
B:Common nouns that are difficult to reword efficiently.
C:Technical terms
D:Numbers and dates
答案: 【Proper nouns such as names of people, organizations, places, etc.;
Common nouns that are difficult to reword efficiently.;
Technical terms;
Numbers and dates

6、 问题:好的笔记应该包括哪几点?
选项:
A:a summary of main ideas and chief findings of the source
B: a paraphrase of the important ideas
C:direct quotations of the key statements, and statistics such as percentages and dates

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注