本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-05到2021-06-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Chapter 1 Your College Years Chapter 1 单元测验

1、 问题:A formal article usually consists of three parts. What are they?
选项:
A:the introduction, the supporting details and the conclusion
B:thesis statement, the body and the conclusion
C:the introduction, the body and the conclusion
D:the introduction, the body and the linking devices
答案: 【the introduction, the body and the conclusion

2、 问题:The three components of a paragraph are the topic sentence, the supporting sentences, and _.
选项:
A:the general facts
B:the examples
C:the concluding sentence
D:the controlling idea
答案: 【the concluding sentence

3、 问题:Our identity is determined by the following factors EXCEPT______.
选项:
A:genetic endowment
B:age
C:environment
D:chance events
答案: 【age

4、 问题:In terms of writing device, which of the following sentence does not employ parallelism?
选项:
A:Clear writing should be a major concern both of writers and readers.
B:The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.
C:that small group of villainous men who plan, organize, and launch this cataract of horrors upon mankind.
D:She was up in court a couple of times — drunk and disorderly.
答案: 【The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.

5、 问题:During their college year, students don’t grow in the aspect of ______.
选项:
A:establishing their sexual identity
B:learning to relate to family and friends in a new way
C:becoming more self-centered
D:developing new ways of grasping knowledge
答案: 【becoming more self-centered

Chapter 2 How Reading Changed My Life Chapter 2 单元测验

1、 问题:“Happy families are all alike; every unhappy family is unhappy in its own way.” is written by __.
选项:
A:Leo Tolstoy
B:Vladimir Sorokin
C:Ben Jonson
D:Christopher Marlowe
答案: 【Leo Tolstoy

2、 问题:In Thornfield, Jan Eyre bravely expressed her love to __.
选项:
A:Fitzgerald
B:Rochester
C:Santiago
D:Heathcliff
答案: 【Rochester

3、 问题:He _ the secret _ his wife.
选项:
A:coaxed … out of
B:cheated … from
C:persuade … out of
D:told … from
答案: 【coaxed … out of

4、 问题:In this sentence “America is also a nation that prizes sociability and community”, which of the following has the closest meaning with the word “prizes”?
选项:
A:prices
B:values
C:costs
D:expenses
答案: 【values

5、 问题:In Section B, Part II, the writer told us that she was less interested in reading as an adult because of the negative influence from people around.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Hurried success is one of the problems of modern society.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Slowness, according to Anna Quindlen, should be advocated.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:The changes of Anna Quindlen’s life are inseparable from her love for books.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注