本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:赵琴
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

第一、二周 1.3 第一单元词汇测试

1、 问题: Some home and office buildings in the U.S are now being heated with ____ energy.
选项:
A:lunar
B:solar
C:natural
D:water
答案: 【solar

2、 问题:On July 20th, 1969, two American ____ planted the first human footsteps on the moon.
选项:
A:visitors
B: pilots
C: scientists
D:astronauts
答案: 【astronauts

3、 问题:For thousands of years ____ have been looking at the moon, studying its appearance and its motion through the sky.
选项:
A:astronomers
B:writers
C:educators
D:detectors
答案: 【astronomers

4、 问题:The ancient Babylon calendar was quite similar to the Chinese ____ calendar.
选项:
A:astral
B:lunar
C:solar
D:man-made
答案: 【lunar

5、 问题:At one time or another every thinking person had speculated about his place in the ____.
选项:
A:air
B:city
C:cosmos
D:country
答案: 【cosmos

6、 问题:For three years, the ____ followed one another. It’s unlucky for them.
选项:
A:disasters
B:harvests
C:invitation
D:desert
答案: 【disasters

7、 问题:New York is considered as a ____ in the business.
选项:
A:cosmopolis
B:capital
C:well-known place
D:tourist attraction
答案: 【cosmopolis

8、 问题:Seagulls glided overhead on ____ currents.
选项:
A:sea
B:swift
C:wings
D:aerial
答案: 【aerial

9、 问题:Now we know that the fishes in the sea are all ____.
选项:
A:brown
B:salty
C:pretty
D:brutal
答案: 【salty

10、 问题: A/An ____ alerts the readers to look for additional information at the foot of the paper.
选项:
A:pure
B:acid
C:ashy
D:asterisk
答案: 【asterisk

11、 问题:If you want to put out a fire, you may draw water from a ____ in the street.
选项:
A:hydrant
B:thermos
C:spittoon
D:basin
答案: 【hydrant

12、 问题:We have stored a lot of ____ vegatables for the winter.
选项:
A:counterfeit
B:sightly
C:dehydrated
D:sour
答案: 【dehydrated

13、 问题:Most of the children are in favor of going to the ____, for they are interested in living fish and water plants.
选项:
A:orchard
B:aquarium
C:grocery
D:laundry
答案: 【aquarium

14、 问题:In about 3,000 B.C., Iberians settled on British islands and brought them ____ culture.
选项:
A:neolithic
B:magnificent
C:truthful
D:polite
答案: 【neolithic

15、 问题:____ would have people believe that their lives are regulated by the movements of the stars, planets, sun, and moon.
选项:
A:A dwarf
B:A coach
C:An acrobat
D:An astrologer
答案: 【An astrologer

16、 问题:In 1997, they saw evidence of planets near other stars like the sun. But scientists now think that life could be even nearer in our own ____ system.
选项:
A:solar
B:lunar
C:earthly
D:planetary
答案: 【solar

17、 问题:He patiently waited , then when I was done , he said he would like Chinese New Year did not begin January first , and that Chinese New Year ,which is tied to the ____ cycle ,is one of the most celebrated holidays on the Chinese calendar .
选项:
A:planet
B:solar
C:lunar
D:major
答案: 【lunar

18、 问题:Many people believe we are heading for environmental ____ unless we radically change way we live.
选项:
A:protection
B:deterioration
C:destruction
D:disaster
答案: 【disaster

19、 问题:Such discoveries are likely to have revolutionary consequences for biology, ____ and philosophy. They may change the way we look at ourselves and our place in the universe.
选项:
A:expectancy
B:astronomy
C:psychology
D: environtology
答案: 【astronomy

20、 问题:While company managers have known about the benefits for a long time, many have done little about it, sceptical of whether they could trust their employees to work to full ____ without supervision, or concerned about the additional expenses teleworking policies might incur as staff start charging their home phone bills to the business.
选项:
A:capacity
B:accuracy
C:expectancy
D: proposals
答案: 【capacity

第一、二周 2.3 第二单元词汇测试

1、 问题:It is obvious that he is trying stalling us.
选项:
A:evident
B: understable
C:silly
D:impossible
答案: 【evident

2、 问题:Some botanists are interested in the study of submarine plant life.
选项:
A:undersea
B:tropical
C:water
D:house
答案: 【undersea

3、 问题:This part of the sea is rich in marine products.
选项:
A:livestock
B:foreign
C:aquatic
D:food
答案: 【aquatic

4、 问题:A new government department was established to control maritime traffic.
选项:
A:sea
B:military
C:high way
D:air
答案: 【sea

5、 问题:Our urban problem are the same as yours: crime, overcrowding and poverty.
选项:
A:housing shortage
B:social

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注