本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:易倩
本课程起止时间为:2020-02-29到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

第一、二周 1.3 第一单元词汇测试

1、 问题: Some home and office buildings in the U.S are now being heated with ____ energy.
选项:
A:lunar
B:solar
C:natural
D:water
答案: 【solar

2、 问题:On July 20th, 1969, two American ____ planted the first human footsteps on the moon.
选项:
A:visitors
B: pilots
C: scientists
D:astronauts
答案: 【astronauts

3、 问题:For thousands of years ____ have been looking at the moon, studying its appearance and its motion through the sky.
选项:
A:astronomers
B:writers
C:educators
D:detectors
答案: 【astronomers

4、 问题:The ancient Babylon calendar was quite similar to the Chinese ____ calendar.
选项:
A:astral
B:lunar
C:solar
D:man-made
答案: 【lunar

5、 问题:At one time or another every thinking person had speculated about his place in the ____.
选项:
A:air
B:city
C:cosmos
D:country
答案: 【cosmos

6、 问题:For three years, the ____ followed one another. It’s unlucky for them.
选项:
A:disasters
B:harvests
C:invitation
D:desert
答案: 【disasters

7、 问题:New York is considered as a ____ in the business.
选项:
A:cosmopolis
B:capital
C:well-known place
D:tourist attraction
答案: 【cosmopolis

8、 问题:Seagulls glided overhead on ____ currents.
选项:
A:sea
B:swift
C:wings
D:aerial
答案: 【aerial

9、 问题:Now we know that the fishes in the sea are all ____.
选项:
A:brown
B:salty
C:pretty
D:brutal
答案: 【salty

10、 问题: A/An ____ alerts the readers to look for additional information at the foot of the paper.
选项:
A:pure
B:acid
C:ashy
D:asterisk
答案: 【asterisk

11、 问题:If you want to put out a fire, you may draw water from a ____ in the street.
选项:
A:hydrant
B:thermos
C:spittoon
D:basin
答案: 【hydrant

12、 问题:We have stored a lot of ____ vegatables for the winter.
选项:
A:counterfeit
B:sightly
C:dehydrated
D:sour
答案: 【dehydrated

13、 问题:Most of the children are in favor of going to the ____, for they are interested in living fish and water plants.
选项:
A:orchard
B:aquarium
C:grocery
D:laundry
答案: 【aquarium

14、 问题:In about 3,000 B.C., Iberians settled on British islands and brought them ____ culture.
选项:
A:neolithic
B:magnificent
C:truthful
D:polite
答案: 【neolithic

15、 问题:____ would have people believe that their lives are regulated by the movements of the stars, planets, sun, and moon.
选项:
A:A dwarf
B:A coach
C:An acrobat
D:An astrologer
答案: 【An astrologer

16、 问题:In 1997, they saw evidence of planets near other stars like the sun. But scientists now think that life could be even nearer in our own ____ system.
选项:
A:solar
B:lunar
C:earthly
D:planetary
答案: 【solar

17、 问题:He patiently waited , then when I was done , he said he would like Chinese New Year did not begin January first , and that Chinese New Year ,which is tied to the ____ cycle ,is one of the most celebrated holidays on the Chinese calendar .
选项:
A:planet
B:solar
C:lunar
D:major
答案: 【lunar

18、 问题:Many people believe we are heading for environmental ____ unless we radically change way we live.
选项:
A:protection
B:deterioration
C:destruction
D:disaster
答案: 【disaster

19、 问题:Such discoveries are likely to have revolutionary consequences for biology, ____ and philosophy. They may change the way we look at ourselves and our place in the universe.
选项:
A:expectancy
B:astronomy
C:psychology
D: environtology
答案: 【astronomy

20、 问题:While company managers have known about the benefits for a long time, many have done little about it, sceptical of whether they could trust their employees to work to full ____ without supervision, or concerned about the additional expenses teleworking policies might incur as staff start charging their home phone bills to the business.
选项:
A:capacity
B:accuracy
C:expectancy
D: proposals
答案: 【capacity

第一、二周 1.4 第一单元阅读理解

1、 问题:1. The story of creation In the beginning, before time began, the Bible tells us how God created the world. The earth was an empty and dark place and there was no life or light. In the six days, God created the world and everything living on the earth. The first thing God created was the light. God said, ”let there be light.” Suddenly, the first bright light began to shine on the empty, stormy waters covering the earth. God saw the light was good and he named the light “day”, and he called the darkness “night.” Now, God commanded the waters covering the whole earth to pull back. God divided the earth between the dry land and the big seas. And so it happened. Now the world had mountains and valleys. It had lakes and rivers. And God said “let the earth be filled with green grass.” He put tall trees and beautiful flowers everywhere. He filled the world with color. And God saw all he created was wonderful and said to himself, “this is good.” On the fourth day, God made the sun, the moon, and the stars. He made the sun shine from the sky during the day and the moon to shine in the night along with all the countless glittering stars of the universe. But the earth was very quiet and still because no living beings had been created. Then, on the fifth day, God created fish in the seas and rivers, and birds to fly through the sky. On the sixth day, God made animals of every kind to live on the dry land of the earth. God made every animal you can think of, from elephants and zebra’s, lions and cattle, sheep, dogs and cats, to all the smallest creature you can find on the earth. When God had created all this, He said, “this is really, really, good.” God was almost finished creating the world, but something important was still missing. God knew the fantastic of all this creations had not yet been created. 1.Which of the following is true according to the passage?
选项:
A:God only created rivers on the fourth day
B:All animals that God created were small
C:God made the sun on the fifth day
D:God saw all he created was wonderful
答案: 【God saw all he created was wonderful

2、 问题:1. The story of creation In the beginning, before time began, the Bible tells us how God created the world. The earth was an empty and dark place and there was no life or light. In the six days, God created the world and everything living on the earth. The first thing God created was the light. God said, ”let there be light.” Suddenly, the first bright light began to shine on the empty, stormy waters covering the earth. God saw the light was good and he named the light “day”, and he called the darkness “night.” Now, God commanded the waters covering the whole earth to pull back. God divided the earth between the dry land and the big seas. And so it happened. Now the world had mountains and valleys. It had lakes and rivers. And God said “let the earth be filled with green grass.” He put tall trees and beautiful flowers everywhere. He filled the world with color. And God saw all he created was wonderful and said to himself, “this is good.” On the fourth day, God made the sun, the moon, and the stars. He made the sun shine from the sky during the day and the moon to shine in the night along with all the countless glittering stars of the universe. But the earth was very quiet and still because no living beings had been created. Then, on the fifth day, God created fish in the seas and rivers, and birds to fly through the sky. On the sixth day, God made animals of every kind to live on the dry land of the earth. God made every animal you can think of, from elephants and zebra’s, lions and cattle, sheep, dogs and cats, to all the smallest creature you can find on the earth. When God had created all this, He said, “this is really, really, good.” God was almost finished creating the world, but something important was still missing. God knew the fantastic of all this creations had not yet been created. 2. What can be predicted according to the passage?
选项:
A:God will disappeare in a certain moment.
B:God will enlarge the dry land.
C:God knew the fantastic of all this creations had not yet been created.
D:God will empower the animal.
答案: 【God knew the fantastic of all this creations had not yet been created.

3、 问题:2. Adam and Eve On the sixth day God said, “I want to create people. They shall have a conscience, so they can think, know and love me, and love each other. I will make them masters of everything I have made, so they can take care of all the things I just have created.” God took dust from the dry land and he formed Adam, the first man. God gave Adam his shape and breathed life through his nostrils, so Adam became alive and started to breathe like all living things do. Adam opened his eyes and found himself in a wonderful garden, called Eden, which God had created for him.Adam was so excited about all the many animals which were surrounding him in the Garden of Eden. So he began to give all the animals names to tell them from one another. But Adam felt lonely, because among all the living beings he did not find any that looked liked him. Adam was the only human on the earth. God saw that it was not good for Adam to be alone and said, ”I will create a companion for Adam to be alone and said ,”I will create a companion for Adam so he will not be alone anymore.” So Adam fell into a deep sleep. God took out one of his ribs and from it he created a companion for Adam, called eve. When Adam woke up from his deep sleep and opened his eyes he saw this new person. He said, “She shall be called woman, because she came from man.” God blessed Adam and Eve and told them to be happy and enjoy all that he had created. God said, “Have children and let them help you in taking care of everything which I have created. I want every corner of the earth to be full of life and want everything to prosper, blossom and grow. You can find the garden I have made for you, but do not eat the fruit of the tree of knowledge. If you do so, you will die.” After these first six days when time had just begun and God had created everything, he said, “everything is perfect now. This is very very good.” 3. What can be inferred from the passage?

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注