本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:孙宁
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-06-15
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 问题:Which festival is held on the first full moon of the lunar year?
选项:
A: The Lantern Festival
B:The Tomb-Sweeping Festival
C:The Qingming Festival
D:The Dragon Boat Festival
答案: 【 The Lantern Festival

2、 问题: A flashing yellow light caution.
选项:
A:notions
B:notes
C:denotes
D:notices
答案: 【denotes

3、 问题: who travel to Xi’an will see many historic sites about which they have read.
选项:
A:He
B:One
C:Those
D:Anyone
答案: 【Those

4、 问题:At Double Ninth Festival, what do people usually do?
选项:
A:They watch lanterns.
B:They pay respect to old people.
C:They eat moon cakes.
D:They enjoy the flourishing chrysanthemum.
答案: 【They pay respect to old people.;
They enjoy the flourishing chrysanthemum.

5、 问题:Is the following statement True or False?Every ethnic group has a way of determining or expressing membership.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【每个民族都有自己确定或表达成员身份的方式。 表述准确】

Unit 2 Advice to Youth 给青年人的忠告 Unit 2 单元测试

1、 问题:The prisoner refused to his crime.
选项:
A:confess
B:confine
C:resort
D:combine
答案: 【confess

2、 问题:He made efforts to be the top student in the class.
选项:
A:mortal
B:feeble
C:ceasing
D:unceasing
答案: 【unceasing

3、 问题:The young ought to be in the use of this great art.
选项:
A:temper
B:temperate
C:temperature
D:tempt
答案: 【temperate

4、 问题:Which of the following statements about Mark Twain is True?
选项:
A:Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.
B:Many of Mark Twain’s great works were set in the background of the Amazon River.
C:Mark Twain was called “the father of American literature”.
D:Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.
答案: 【Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.;
Mark Twain was called “the father of American literature”.;
Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.

5、 问题:Please decide whether the following E-C translation is Right or Wrong. One is never too old to learn. 一个人太老就不能学习了。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【题目:请判断下面的英译中翻译是对是错。
正确翻译:活到老,学到老。】

Unit 3 Love and Care 关怀和爱 Unit 3 单元测试

1、 问题:The boy slipped out of the room and headed for the swimming pool without his parents’ _____.
选项:
A:command
B:conviction
C: consent
D: compromise
答案: 【 consent

2、 问题:She about the library’s rare books collection.
选项:
A:demanded
B:inquired
C:questioned
D:required
答案: 【inquired

3、 问题:I of your trying to earn some money, but please don’t neglect your studies.
选项:
A:permit
B:allow
C:approve
D:admit
答案: 【approve

4、 问题: What are the common ways of paraphrasing?
选项:
A:To use synonyms.
B: To change the sentence structure.
C:To change parts of speech.
D: To change the sentence order.
答案: 【To use synonyms.;
To change the sentence structure. ;
To change parts of speech. ;
To change the sentence order.

5、 问题:Traditional Chinese paintings combine fine art, poetry, calligraphy, and seal engraving to achieve an artistic unison.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【中国国画融合了美术、诗歌、书法和印章于一体,从而达到艺术的一致性。
正确表述】

Unit 4 Is Your Food Safe?你的食品安全吗? Unit 4 单元测试

1、 问题:In present-day Mandarin, jiǔ most commonly refers to .
选项:
A:beer
B:wine
C:wine and spirits
D:alcohol
答案: 【wine and spirits

2、 问题:When you consider what subject to study in college, are that you and your parents will think what you can make out of it after graduation.
选项:
A:possibilities
B:facts
C:chances
D:conditions
答案: 【chances

3、 问题:There is no _ evidence that people can control their dreams.
选项:
A:rigid
B:solid
C:smooth
D:harsh
答案: 【solid

4、 问题:What are the components of Problem-solution essays?
选项:
A:Situation
B:Problem
C:Solution
D:Evaluation
答案: 【Situation ;
Problem ;
Solution ;
Evaluation

5、 问题:Wang Xizhi, Chinese famous calligrapher, accomplished Lantingxu when he was clear minded.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【题干:王羲之,中国著名的书法家,是清醒时完成《兰亭序》的创作。
错误表述,王羲之在醉酒状态下完成《兰亭序》最好的版本。】

Unit 5 The Gender-Role Revolution 性别角色革命 Unit 5 单元测试

1、 问题:Women are entering certain types of competition previously ____ to males.
选项:
A:confined

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注