本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-06-15
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Workplace Week 1 补充作业

1、 问题:1) He was the author of 70 major scientific____.(publish)
答案: 【publications

2、 问题:2) The rug is made from a mixture of wool and ____fibres(synthesis)
答案: 【synthetic

3、 问题:3) A ____after all, knows that a viewer has the visual evidence to check on whatis being said. (present)
答案: 【presenter

4、 问题:4) Some parts of tropical America have regretably seen over 70%____. (deforest)
答案: 【deforestation

5、 问题:5)She was bursting with ____to tell Natalia what had happened. (impatient)
答案: 【impatience

6、 问题:6) This has led to financial losses, though ____on a fairly small scale.(admit)
答案: 【admittedly

7、 问题:7) The government is in danger of becoming a mere____of the military (puppeteer)
答案: 【puppet

8、 问题:8)He had a cruel, clever face, with a big curved nose and very bright, hard____eyes. (mercy)
答案: 【merciless

9、 问题:9) Smoking____the risk of heart attacks and other health problems (multiple)
答案: 【multiplies

10、 问题:10) I must have managed an expression half way between a brave smile and the grin of an____. (idiotic)
答案: 【idiot

Unit 1 Workplace Week 2 补充作业

1、 问题:如果不努力工作,你将会一事无成。(end up)If you don’t work hard , you’ll _ _ ____ .
答案: 【end up nowhere

2、 问题:我决定对所听到的一切保持沉默,因为它只会造成更多的麻烦。(resolve) I _ _ about what I had heard, since it would only cause more trouble.
答案: 【resolved keep slience

3、 问题:尽管困难重重,他还是全身心投入到研究之中。(throw…into)Despite the difficulties , he _ ____ the research.
答案: 【threw himself into

4、 问题:既然你已经知道我被解雇了,我希望你能低调点儿,别大肆宣扬。(laid off)Since you’ve already known that I _ _ ____ , I hope you could be a bit more discreet and keep your mouth shut.
答案: 【was laid off

5、 问题:为了保证房地产行业的平稳、健康发展,当地政府已经采取行动来抑制房价过快上涨。(take action)To mountain a stable, healthy development of the housing industry, the local government had _ _ ____ control the soaring housing prices.
答案: 【taken action to

Unit 1 Workplace Test 1 慕课单元测试

1、 问题:1单选(2分)She __ no emotion on the witness stand.A. abused B. imcoporated C. hampered D. displayed
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【D

2、 问题:2单选(2分)The heavy rain ____ the flow of traffic yesterday.A. Displayed B. incorporated C. hampered D. abused
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

3、 问题:3单选(2分)I promise I will handle the matter __.A. approval B. approve C. impartial D. impartially
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【D

4、 问题:4单选(2分)Williams ____ his position as mayor to give jobs to his friends.A. abused B. displayed C. underlied D. approved
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【A

5、 问题:5单选(2分)She thought they would _ the idea.A. abuse B.underlie C.approve D. hamper
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

Unit 2 Business Meeting Week 3 补充作业

1、 问题:The scholar is respected for his____ comments on social issues. (insight)
答案: 【insightful

2、 问题:His ____behavior on the conference was the direct cause of his resignation. (offend)
答案: 【offensive

3、 问题:It is interesting to hear her ____about the reality show. (reflect)
答案: 【reflections

4、 问题:His opinion does not carry much____here as it is traditionally a Republicansbread basket (weigh)
答案: 【weight

5、 问题:The humidity in the rainy season is barely____(tolerate)
答案: 【tolerable

6、 问题:6) Lack of fund is a serious____to the research on curing the disease (hinder)
答案: 【hindrance

7、 问题: The authority will enforce stricter____about the emission of carbon dioxide.(regulate)
答案: 【regulations

8、 问题:Years of drought are____the survival of farm animals. (threat)
答案: 【threatening

9、 问题:The dinner seen through the window was so____to the little girl who had soldmatches all day in the cold air (invite)
答案: 【inviting

10、 问题: Escalator is____to people on wheelchairs. (convenient)
答案: 【inconvenient

Unit 2 Business Meeting Week 4 补充作业

1、 问题:The sick boy to hospital by the police yesterday.A、 is taken B、 was taken C、 takes D、 took
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【B

2、 问题:Waste paper shouldn’t everywhere. It’s our duty to keep our city clean.A、 be thrown B、 throw C、 is thrown D、 are thrown
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【A

3、 问题:Do you have any problems if you this job?–Well, I’m thinking about the working day.A、 offer B、 will offered C、 are offered D、 will be offered
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

4、 问题:It is reported that more new teaching buildings in our school in the next termA、 will be built B、 was built C、 has built D、 will build
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【A

5、 问题:The new library building last week.A、 was completed B、 is completed C、 completed D、 has completed
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【A

6、 问题:David, turn off the TV no one is watching it.–But it off already! The music is from the radio.A、 so that; has been turned B、 when; has turned C、 if; has been turned D、 because; has turned
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

7、 问题:Nick a job in a bank, but to our surprise, he didn’t take it.A、 is offered B、 offered C、 was offered D、 has offered
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

8、 问题:Do you often plant trees in spring?–Yes, many trees in our school every year.A、 plant B、 are planting C、 are planted D、 will plant
选项:
A:A

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注