本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-07-01
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 College  Life Self-assessment

1、 问题:Section BDirections: In this part there is a passage followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice. I’ve been writing for most of my life. The book Writing Without Teachers introduced me to one distinction and one practice that has helped my writing processes tremendously. The distinction is between the creative mind and the critical mind. While you need to employ both to get to a finished result, they cannot work in parallel no matter how much we might like to think so.Trying to criticize writing on the fly is possibly the single greatest barrier to writing that most of us encounter. If you are listening to that 5th grade English teacher correct your grammar while you are trying to capture a fleeting (稍纵即逝的) thought, the thought will die. If you capture the fleeting thought and simply share it with the world in raw form, no one is likely to understand. You must learn to create first and then criticize if you want to make writing the tool for thinking that it is.The practice that can help you past your learned bad habits of trying to edit as you write is what Elbow calls “free writing.” In free writing, the objective is to get words down on paper non-stop, usually for 15-20 minutes. No stopping, no going back, no criticizing. The goal is to get the words flowing. As the words begin to flow, the ideas will come from the shadows and let themselves be captured on your notepad or your screen. Now you have raw materials that you can begin to work with using the critical mind that you’ve persuaded to sit on the side and watch quietly. Most likely, you will believe that this will take more time than you actually have and you will end up staring blankly at the pages as the deadline draws near.Instead of staring at a blank start filling it with words no matter how bad. Halfway through your available time, stop and rework your raw writing into something closer to finished product. Move back and forth until you run out of time and the final result will most likely be far better than your current practices. 21 When the author says the creative mind and the critical mind “cannot work in parallel” (Line 3, Para. 1) in the writing process, he means __.
选项:
A:no one can be both creative and critical
B:they cannot be regarded as equally important
C: they are in constant conflict with each other
D:one cannot use them at the same time
答案: 【one cannot use them at the same time

2、 问题:What prevents people from writing on is __.
选项:
A:putting their ideas in raw form
B:attempting to edit as they write
C:ignoring grammatical soundness
D:trying to capture fleeting thoughts
答案: 【attempting to edit as they write

3、 问题:What is the chief objective of the first stage of writing?
选项:
A:To organize one’s thoughts logically.
B:To choose an appropriate topic.
C:To get one’s ideas down.
D:To collect raw materials.
答案: 【To get one’s ideas down.

4、 问题:One common concern of writers about “free writing” is that __.
选项:
A:it overstresses the role of the creative mind
B:it takes too much time to edit afterwards
C:it may bring about too much criticism
D:it does not help them to think clearly
答案: 【it takes too much time to edit afterwards

5、 问题:In what way does the critical mind help the writer in the writing process?
选项:
A:It refines his writing into better shape.
B:It helps him to come up with new ideas.
C:It saves the writing time available to him.
D:It allows him to sit on the side and observe.
答案: 【It refines his writing into better shape.

6、 问题:Part I Vocabulary (25 minutes)Directions: Fill in the blanks with the words given below. Change the form where necessary.ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve The government __ itself to improving health education since 1980s’.
答案: 【has committed

7、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve When having the party with these young people, they found themselves _ the joys of their youth.
答案: 【recapturing

8、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve The __ decision about who to employ lies with the manager.
答案: 【ultimate

9、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve Taking the job would __ living abroad.
答案: 【involve

10、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve Have you ever heard this proverb in English? “Better be __ than pitied.”
答案: 【envied

11、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve It was difficult for the enterprise to expand during a time of __ change.
答案: 【historic

12、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve When we went swimming last summer, we saw the most __ sunset at the beach.
答案: 【remarkable

13、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve We should get a thorough understanding about the cultural __ of the United States.
答案: 【diversity

14、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve I __ several classes and decided to choose four of them this semester.
答案: 【sampled

15、 问题:ultimate commit highlight envy samplediversity recapture remarkable historic involve The __ of the lunch will be a speech by the minister.
答案: 【highlight

16、 问题:Part II Reading Comprehension (25 minutes)Section ADirections: In this part there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in the bank is identified by a letter. You may not use any of the words in the bank more than once.注意:请在答题处填入相应的字母编号 !字母一定要大写!For me, college has been a great learning experience, and most of the learning process has taken place outside of the classroom. My sophomore year at college was perhaps the most 11_ year of my life. This was the year that I finally 12_ my mom that I was going to be OK living on campus, and she finally let me go. This was the year that I made some lifelong friends, and through many triumphs and failures I came to know more about myself. My sophomore year 13_ experimenting with new things, such as camping in mountains, attempting to 14_ some lousy poems to newspapers and drawing cartoons of my teachers in class.As I walk down the familiar 15_ on campus, I find myself doing a lot of soul-searching and reminiscing. I find myself wanting to start all over again and 16_ the fun and excitement of my college days. I have been 17_ at the idea of graduating. I have been going to school for as long as I can remember, and I feel like there is so much more that I want to learn, but instead I have to graduate. The world is 18_ and the possibilities are endless. For the past four years I have been 19_ with a safety net. The student status has been a somewhat comforting feeling, giving me an 20_ from the realities of the world outside. A. enormous B. responsibleC. routes D. awardE. convincedF. surroundedG. present H. remarkable I. basisJ. panickingK escape L. distinct M. amuse N. involvedO. recapture 11__
答案: 【H

17、 问题:__
答案: 【E

18、 问题:__
答案: 【N

19、 问题:__
答案: 【G

20、 问题:__
答案: 【C

21、 问题:__
答案: 【O

22、 问题:__
答案: 【J

23、 问题:__
答案: 【A

24、 问题:__
答案: 【F

25、 问题:__
答案: 【K

Unit 2 Song of the Soul Self-assessment

1、 问题:Section BDirections: In this part there is a passage followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice.A heat pump is a single electric system that both heats and cools. In summer, a heat pump is a conventional air conditioner which removes heat from a building. In winter, the system reverses itself to use the natural heat that is always present in outdoor air. By taking advantage of the free heat, a heat pump is more economical to operate in winter than a system using electric resistance heat. Electric resistance heat uses electricity as a raw material to create heat where no heat existed before. Heat pump, on the other hand, uses electricity to move existing heat from where it already exists naturally (outdoors) to where it is wanted (indoors). Heat energy will naturally flow from areas of greater concentration to areas of lesser concentration. That is what happens when hot food grows cool. The heat from the food flows into the air in the room until the food stabilizes at room temperature. Blowing air over substance will speed up the process, which is why a winter day will seem cold when there is a strong wind than when the air is still. A heat pump uses this heat transfer process to move heat which is always in the air. The outdoor coil is made colder than the outdoors air. A fan blows outdoor air across the coil where heat is absorbed by the refrigerant. The refrigerant is then compressed and moved to the indoor coil and the heat is distributed in the building. During the summer, a heat pump reverses this process. The indoor coil is made cooler than the indoor air, and so room heat flows into the refrigerant which is compressed and moved to the outdoor coil. The outdoor coil, which is hotter than the outdoor air, will lose heat energy. 21. A heat pump is used_____.
选项:
A:to heat and cook
B:to heat but not cool
C:to cool but not heat
D:to heat and cool
答案: 【to heat and cool

2、 问题:A heat pump is used to make the room comfortable by using_____
选项:
A:electric resistance
B:natural heat and cool
C:coal energy
D:petrol energy
答案: 【natural heat and cool

3、 问题:According to the passage, the word “economical” (para.1) refers to all of the following except_____.
选项:
A:energy-saving‍
B:money-saving
C:electricity-saving
D:time-saving
答案: 【time-saving

4、 问题:According to the passage, a heat pump is _____.
选项:
A:only used at night
B:only used in summer
C:only used in winter
D:used in summer and in winter as well
答案: 【used in summer and in winter as well

5、 问题:According to the passage, we can make the substance cool quickly by _____.
选项:
A:blowing cold air over it
B:putting it in the room
C:covering it with something
D:blowing hot air over it
答案: 【blowing cold air over it

6、 问题:Part I Vocabulary (25 minutes)Directions: Fill in the blanks with the words given below. Change the form where necessary.ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateIt is unjust that a privileged few should continue to __ wealth while the working class can only manage to make their ends meet.
答案: 【accumulate

7、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateHe spoke with considerable __ about the importance of art and literature.
答案: 【passion

8、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateWomen today have the chance to pursue their own careers, but still have to overcome many _ to gain real equality.
答案: 【obstacles

9、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulatePhysical exercise is a good way of __ stress. You will feel rather refreshed.
答案: 【releasing

10、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateThe proposal offers a(n) __ opportunity for youngsters to get training.
答案: 【ideal

11、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateIf we work hard, we can _ whatever goal we set in our mind.
答案: 【attain

12、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulateWe need a leader with __ and strong principles. He or she should know what is needed in planning for the future.
答案: 【vision

13、 问题: ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulate After an hour’s train ride and half an hour’s walk, we eventually arrived at our ____.
答案: 【destination

14、 问题:ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulate___ is the desire for personal achievement. It provides the motivation and determination necessary to achieve a particular end or condition.
答案: 【Ambition

15、 问题: ambition passion release attain destinationpursue ideal obstacle vision accumulate Students should __ their own interests, as well as do their school work.
答案: 【pursue

16、 问题:Part II Reading Comprehension (25 minutes)Section ADirections: In this part there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in the bank is identified by a letter. You may not use any of the words in the bank more than once.注意:请在答题处填入相应的字母编号!字母一定要大写!Just because I believe I can do something doesn’t mean there won’t be any problems. But once I believe I can do it, I will seek _11 for every problem I stumble on. And since it is a law of life that we find what we look for, if I look for solutions, I will find them. Any worthy dream is a dream worthy of 12_. Once I realize I can do it, the next step is to make a 13. As soon as we make a commitment, great power is released. What _14 were insurmountable hurdles are now reduced to obstacles of laughable insignificance. Our dreams don’t have to be grand to be great. We don’t have to become the world’s greatest pianist, an Olympic medal winner, or an internationally 15_ superstar. An aunt of mine sold gloves in a department store for most of her life. Her dream was to be the friendliest and most 16 salesperson around. Year after year, the _17 customers would return and deliberately 18_ her out. She brightened everyone’s day and touched the lives of thousands. Was her dream any 19 significant than that of a prominent person? Of course not, but we all have the power to _20 a dream that will make a difference to us and those we meet.A. answers B. solutions C. deal D. commitment E. follow F. seek G. different H. same I. helpful J. less K. acclaimed L. challenging M. accomplishing N. seemingly O. obviously 11 _____
答案: 【B

17、 问题:__
答案: 【M

18、 问题:__
答案: 【D

19、 问题:__

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注