本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-09-25
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 问题:Which festival is held on the first full moon of the lunar year?
选项:
A: The Lantern Festival
B:The Tomb-Sweeping Festival
C:The Qingming Festival
D:The Dragon Boat Festival
答案: 【 The Lantern Festival

2、 问题: A flashing yellow light caution.
选项:
A:notions
B:notes
C:denotes
D:notices
答案: 【denotes

3、 问题: who travel to Xi’an will see many historic sites about which they have read.
选项:
A:He
B:One
C:Those
D:Anyone
答案: 【Those

4、 问题:At Double Ninth Festival, what do people usually do?
选项:
A:They watch lanterns.
B:They pay respect to old people.
C:They eat moon cakes.
D:They enjoy the flourishing chrysanthemum.
答案: 【They pay respect to old people.;
They enjoy the flourishing chrysanthemum.

5、 问题:Is the following statement True or False?Every ethnic group has a way of determining or expressing membership.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【每个民族都有自己确定或表达成员身份的方式。 表述准确】

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试(新)

1、 问题:The desire for peace political differences.
选项:
A:ascended
B:transcended
C:condescended
D:descended
答案: 【transcended

2、 问题:Which festival is held on the first full moon of the lunar year?
选项:
A:The Lantern Festival
B:The Tomb-Sweeping Festival
C:The Double Seventh Festival
D:The Dragon Boat Festival
答案: 【The Lantern Festival

3、 问题:Are you extroverted or ?
选项:
A:introvert
B:introverted
C:reverse
D:reversed
答案: 【introverted

4、 问题: who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.
选项:
A:He
B:Those
C:One
D:Anyone
答案: 【Those

5、 问题:A flashing yellow light caution.
选项:
A:notions
B:notes
C:notices
D:denotes
答案: 【denotes

6、 问题:What can be used to distinguish people of one ethnic group from another?
选项:
A:Languages
B:Clothing styles
C:Cultural traits
D:Religions
答案: 【Languages;
Clothing styles;
Cultural traits;
Religions

7、 问题:At Double Ninth Festival, what do people usually do?
选项:
A:They watch lanterns.
B:They visit their relatives.
C:They pay respect to old people.
D:They enjoy the flourishing chrysanthemum.
答案: 【They pay respect to old people.;
They enjoy the flourishing chrysanthemum.

8、 问题:Is the following sentence effective or not? Having played football for three hours, his homework was not finished.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【His homework不是having played football的逻辑主语】

9、 问题:Decide the following statement is true or false: Every ethnic group has a way of determining or expressing membership.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【题干:每个民族都有自己确定或表达成员身份的方式。
表达准确】

10、 问题:Decide the following statement is true or false: The Qingming Festival is a festival of commemoration.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【题干:清明节是一个纪念的节日。 表达准确】

Unit 2 Advice to Youth 给青年人的忠告 Unit 2 单元测试

1、 问题:The prisoner refused to his crime.
选项:
A:confess
B:confine
C:resort
D:combine
答案: 【confess

2、 问题:He made efforts to be the top student in the class.
选项:
A:mortal
B:feeble
C:ceasing
D:unceasing
答案: 【unceasing

3、 问题:The young ought to be in the use of this great art.
选项:
A:temper
B:temperate
C:temperature
D:tempt
答案: 【temperate

4、 问题:Which of the following statements about Mark Twain is True?
选项:
A:Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.
B:Many of Mark Twain’s great works were set in the background of the Amazon River.
C:Mark Twain was called “the father of American literature”.
D:Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.
答案: 【Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.;
Mark Twain was called “the father of American literature”.;
Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.

5、 问题:Please decide whether the following E-C translation is Right or Wrong. One is never too old to learn. 一个人太老就不能学习了。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【题目:请判断下面的英译中翻译是对是错。
正确翻译:活到老,学到老。】

Unit 3 Love and Care 关怀和爱 Unit 3 单元测试

1、 问题:The boy slipped out of the room and headed for the swimming pool without his parents’ _____.
选项:
A:command
B:conviction
C: consent
D: compromise
答案: 【 consent

2、 问题:She about the library’s rare books collection.
选项:
A:demanded
B:inquired

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注