本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:彭思嘉
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-19
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Business Ethics Unit 1 Quiz

1、 问题:On the accomplishment of CSC assignment, employees hone their cultural and ____ literacy.
选项:
A:educational
B:technological
C:legal
D:marketplace
答案: 【marketplace

2、 问题:The CSC idea is to instill _______ and leadership skills for less-structured, diverse business environment and cultures.
选项:
A:managerial confidence
B:market competence
C:global perspective
D:partnership
答案: 【global perspective

3、 问题:CSC represents not only cutting-edge career training, but also a major advance in the practice of _____.
选项:
A:economic development
B:corporate social responsibility
C:cost savings
D:supply chain management
答案: 【corporate social responsibility

4、 问题:Corporate social responsibility is no longer viewed as ______, but an investment that brings financial returns.
选项:
A:legal compliance
B:regulatory cost
C:operation for a reputation
D:business priority
答案: 【regulatory cost

5、 问题:The alignment of charitable giving with business strategy, company skills and market needs is called ______.
选项:
A:shareholder responsibility
B:CSR value curve
C:strategic philanthropy
D:performance assessment
答案: 【strategic philanthropy

6、 问题:One example of companies building a growth platform through the practice of CSR is __.
选项:
A:disaster recovery
B:donating money
C:developing product/service innovations that generate revenue
D:helping prevent violence in underserved areas
答案: 【developing product/service innovations that generate revenue

7、 问题:Pro bono is a Latin phrase for ____ undertaken voluntarily and without payment.
选项:
A:quality control
B:growth strategy
C:entrepreneurial work
D:professional work
答案: 【professional work

8、 问题:The potential drawback of this investment ____ is that it is exclusive in the U.S. when many believe international diversification is helpful.
选项:
A:return
B:portfolio
C:collection
D:classification
答案: 【portfolio

9、 问题:____ is the process of designing, launching and running a new business, which is often initially a small business.
选项:
A:Entrepreneurship
B:Starting-up
C:Entrepreneur spirit
D:Business renovation
答案: 【Entrepreneurship

10、 问题:Trust is the foundation of the BBC __; we are independent, impartial and honest.
选项:
A:business value
B:corporate values
C:business ethics
D:corporate ethic
答案: 【corporate values

11、 问题:Code of conduct is a set of rules outlining the social norms, religious rules and responsibilities of, and or proper practices for, an individual. In Chinese, code of conduct is ___.
选项:
A:行动密码
B:行为准则
C:行动管理
D:管理规范
答案: 【行为准则

12、 问题:Participants in IBM’s CSC assignment are small teams of excellent employees to help communities worldwide address challenges.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:CSC assignment’s initial aim was to develop the skills and experience to succeed as new global leaders.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:The statement “In the past, business was only responsible to shareholders” means companies are set up to fulfill investors’ business and societal plans.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【It means companies are set up only to generate financial return to investors, i.e. to maximize the profit.】

15、 问题:Values-based regulation must be placed ahead of legal compliance when companies integrate CSR into core business strategy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【​Legal compliance usually occurs first on the CSR Value Curve.】

Unit 6 Communication in Business Unit 6 Quiz

1、 问题:Many apps can streamline and make your travels easier as well as save you money on flights and hotels. Here the underlined word “streamline” means ___.
选项:
A:make it wasted
B:make it hard
C:make it easy
D:speed up
答案: 【speed up

2、 问题:Experts agree that ___ are the crucial factor in compelling presentations.
选项:
A:examples
B:numbers
C:stories
D:pictures
答案: 【stories

3、 问题:Whic one is NOT the characteristic of communication ____ according to the definition of communication:
选项:
A:dynamic and on-going
B:one-way
C:message via commonly understood codes
D:shared meaning
答案: 【one-way

4、 问题:What is the most important skill that the employers seek according to the survey reported by Forbes magazine in 2015 ______.
选项:
A:The ability to make friends with others
B:Technical knowledge related to the job
C:The ability to sell and influence others
D:The ability to work in the team structure
答案: 【The ability to work in the team structure

5、 问题:What is the benefit of speaking slowly? _____ .
选项:
A:You appear to be more confident and in control.
B:Your articulation improves.
C:It increases the ability of listeners to comprehend what you are saying.
D:All of the above
答案: 【All of the above

6、 问题:Which of the following non-verbal behavior is the most important in a presentation according to Anderson in the additional reading material?___
选项:
A:eye contact
B:gesture
C:posture
D:none of the above
答案: 【eye contact

7、 问题:We always do thorough market research before we price our product so that our price would be proper for our target customers and competitive in the market. In Chinese, the underlined word “price” is ___.
选项:
A: 给……定价
B:价格
C: 赋予……价值
D:为……付出代价
答案: 【 给……定价

8、 问题:Which of the following statements is/are true of slides?_____
选项:
A:Slides should be used to reinforce your speech, not to repeat your speech.
B:Each slide should contain just a few words.
C:Slides should be colorful.
D:They should be as many as possible.
答案: 【Slides should be used to reinforce your speech, not to repeat your speech.;
Each slide should contain just a few words.

9、 问题:Being nervous in a presentation _____.
选项:
A:will ruin the presentation
B:is natural
C:should be avoided
D:can improve your performance
答案: 【is natural;
can improve your performance

10、 问题:Noise in the communication process model can be both external and internal. Which of the following is/are example(s) of internal noise?_.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注