本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-07到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Brands Unit 1 quiz

1、 问题:__ goods are of very high quality and intended to be bought by rich people.
选项:
A:Downmarket
B:Upmarket
C:Valuable
D:Expensive
答案: 【Upmarket

2、 问题:This could be the winning game for the __, who only needs two more points for the championship.
选项:
A:follower
B:winner
C:loser
D:challenger
答案: 【challenger

3、 问题:It is the management and boards of the banks that must recreate customer and __value.
选项:
A:shareholder
B:stakeholder
C:goods
D:seller
答案: 【shareholder

4、 问题:When it is done properly, arts __ can be more effective than advertising.
选项:
A:relationship
B:friendship
C:sponsorship
D:ownership
答案: 【sponsorship

5、 问题:__ usually sell cheap things in large quantities, or offer only a very limited range of goods.
选项:
A:Chain stores
B:Discounters
C:Corner shops
D:Groceries
答案: 【Discounters

6、 问题:Sydney Toledano is Bernard Arnault’s boss in Dior.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Mr. Toledano said people should spend time on the organization when times were bad.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:When Mr. Toledano worked in Dior, he realized China would one day be prime territory for luxury.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:Mr. Toledano believes that Christian Dior can double in five years.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:The next wave of luxury buyers is in China.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 2 Travel Unit 2 quiz

1、 问题:The key __ requires a level of sophistication in marketing and financial analysis not normally found in the sales force.
选项:
A:accounting manager
B:account manager
C:marketing manager
D:client manager
答案: 【account manager

2、 问题:These costs cannot be borne out of profits, no matter what popular __ may say.
选项:
A:promise
B:agreement
C:speech
D:rhetoric
答案: 【rhetoric

3、 问题:The audience didn’t really understand some of the complicated __ they used in the film when they talked about law.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注